Artış güzel mi hcg lütfen bakar mısınız

22 kasımda son reglim
21 aralıkta kan verdim öğrendim 906
23 aralık 1179
Ne yapmalıyım
yarın tekrar kan verin eğer artış yine az olursa muhtemelen sağlıksız gebelik. Kontrole gidersiniz doktor sebebini söyler gerekli müdahaleyi yapar.. Hakkınızda hayırlısı olsun

yarın tekrar kan verin eğer artış yine az olursa muhtemelen sağlıksız gebelik. Kontrole gidersiniz doktor sebebini söyler gerekli müdahaleyi yapar.. Hakkınızda hayırlısı olsun
Ama testleri aynı yerde yaptırmaya dikkate edin dün nerde yaptırdıysanız yine aynı yerde yaptırın. Farklı laboratuvarlarda farklı sonuç çıkabiliyormuş

Ama testleri aynı yerde yaptırmaya dikkate edin dün nerde yaptırdıysanız yine aynı yerde yaptırın. Farklı laboratuvarlarda farklı sonuç çıkabiliyormuş
Evet canım aynı yerde yaptırdım.
Şimdi tanıdıgım bır kadın doğum doktoruna sonucumu gonderdım. Henuz sağlıksız demek için çok erken. Dört gün sonra bir kan testi daha yaptırın ve ultrason baktırın dedi. Takibe göre anlaşaılırmış. Hayırlısı allahtan

Evet canım aynı yerde yaptırdım.
Şimdi tanıdıgım bır kadın doğum doktoruna sonucumu gonderdım. Henuz sağlıksız demek için çok erken. Dört gün sonra bir kan testi daha yaptırın ve ultrason baktırın dedi. Takibe göre anlaşaılırmış. Hayırlısı allahtan
Öyle inşallah sağlıklı gebeliktir Rabbim size bağışlasın 🌸

Öyle inşallah sağlıklı gebeliktir Rabbim size bağışlasın 🌸
tesekkur ederim canım
insallah
ama cok zormus beklemek
benim ıcın mucızenın mucızesı gıbı bır sey cunku
10 kez tup bebek tedavısı gordum
amh degerlerim cok dusuktu
normal yolla olması ımkansız hatta hep yumurta donasyonu onerdıler
o yuzden cok heyecanlı mutlu mutsuz sabırsız karamsar ve korkuyorum
elimden kayıp gıtmesını ıstemıyorum
saglıklı olsun dılıyorum
bır daha tup bebek tedavısıne gucum kalmadı
fazla yumurta cıkmadıgı ıcın her tedavı sıfırdan baslıyordu
bu bebek kendılıgınden geldı benle kalsın ıstıyorum
ama rabbım bılır

tesekkur ederim canım
insallah
ama cok zormus beklemek
benim ıcın mucızenın mucızesı gıbı bır sey cunku
10 kez tup bebek tedavısı gordum
amh degerlerim cok dusuktu
normal yolla olması ımkansız hatta hep yumurta donasyonu onerdıler
o yuzden cok heyecanlı mutlu mutsuz sabırsız karamsar ve korkuyorum
elimden kayıp gıtmesını ıstemıyorum
saglıklı olsun dılıyorum
bır daha tup bebek tedavısıne gucum kalmadı
fazla yumurta cıkmadıgı ıcın her tedavı sıfırdan baslıyordu
bu bebek kendılıgınden geldı benle kalsın ıstıyorum
ama rabbım bılır
Öyle tabi bende doğal yolla gebe kalamıyorum 2 bebeğimde klomen tedavisiyle oldu. sizin kadar emek sarf etmedim kıyaslanamaz tabi ama bebek özlemini biliyorum inşallah bu sefer sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize. Rabbim tez vakitte doldursun kucağınızı, evinizi, ocağınızı inşallah ❤️

Benim ilk değerim 17 iki gün sonrası 65 çıkmıştı Rabbim kim istiyorsa nasip etsin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar 🤲

Back
X