Artış hızı düşen beta

Selinaysun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2022
790
275
53
44
Hanımlar merhaba,
4 gün önce beta değerim 174, iki gün önce 333, bugün 525 çıktı. Doktor artışın sağlıklı olmadığını söyledi . Benzer durumu yaşayıp sonradan sağlıklı artış a dönen var mı? Yorumlarınızı rica ederim 🙏

Hanımlar merhaba,
4 gün önce beta değerim 174, iki gün önce 333, bugün 525 çıktı. Doktor artışın sağlıklı olmadığını söyledi . Benzer durumu yaşayıp sonradan sağlıklı artış a dönen var mı? Yorumlarınızı rica ederim 🙏
Bence korkulacak bir değer değil. Doktor sağlıksız derken erken karar vermiş. İki gün sonra tekrar yaptırmanı tavsiye ederim. Yüzde 60 artmış çünkü bu da sağlıksız olmadığını gösteriyor

Bence korkulacak bir değer değil. Doktor sağlıksız derken erken karar vermiş. İki gün sonra tekrar yaptırmanı tavsiye ederim. Yüzde 60 artmış çünkü bu da sağlıksız olmadığını gösteriyor
Doktor iki gün sonra tekrarla dedi zaten. Gebelik için değil ama artış oranı sağlıklı değil dedi. Bekleyip göreceğiz dedi ama okudum benim gibi olanlar genelde kimyasal ve ya dış gebelik geçirmiş

Yüzde 60 artış normal kabul edilir sizin artışlara kesin sağlıksız denilemez bence

Test yaptırdınız mı tekrar değeriniz ne durumda? İnşallah bebek sizinledir🙏

Merhaba, şimdilik devam ediyor şükür
Çok şükür süreç nasıl ilerledi acaba benim de 135 geldi ilk beta , üç gün sonra da 303 geldi yüzde 68 lik bir artış olmuş ama beni korkuttu yine de siz içime su serptiniz
Kasık agrilariniz vs olmuş muydu benim ilk yerleşme.oldugu zamanlar oldu ama son zamanlarda yok

Çok şükür süreç nasıl ilerledi acaba benim de 135 geldi ilk beta , üç gün sonra da 303 geldi yüzde 68 lik bir artış olmuş ama beni korkuttu yine de siz içime su serptiniz
Kasık agrilariniz vs olmuş muydu benim ilk yerleşme.oldugu zamanlar oldu ama son zamanlarda yok
Benim belirtilerim vardı. Göğüslerim büyüyordu kasiklarim ağrıyordu ama beta az artıyordu. Ben düşük arttığını görünce başka hastaneye gidip tekrar yaptırdım orda olması gereken degerdeydi. İki gün sonra her iki hastanede yaptırdım düşük cikanda yine düşük çıktı. Yüksek cikanda da yine yüksek çıktı. Doktor yüksek çıkan sonucu görünce ultrason yaptı keseyi gördü. Ondan sonra bir daha yaptırmadım. Yani ben laboratuvar hatası olarak düşünüyorum. İsterseniz siz de başka bir yerde baktırın

Back
X