artk cok bunaldımm napıcamı bılemıyorm

Sadece-sennn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
38
8
1
Uzatmada konuya dalıcam sırf bu konu için üye oldum...kızlar ben bi arkdsm vesılesi ile bırıyle görüştm yaklaşk bır yıl oldu o_O . Ailelerimiz tanıstı annesi ve halasını tanıyorum sadece. Yazında ınş söz olacak. Sorun su ki bu görüştüğüm kişi ile sıkıntılarm var :KK14:ve tecrubeli olanlardn cvp beklıyorm. Mesela Size bi olaydan bahsedeyim. Gecen hafta bir konu yüzündn tartıştk hatrlamıyorm. Ben kadınların erkeklerdn daha cok kırılgan olduklarını düşünüyorum:KK16:. O yuzden Ilk adımı erkekler atmalıdır ne olursa olsun. Telefnda knusuyordm duygularımı hıslerimi ifade edıyorum. Ama o hep içine atıyor adamlığına bıle laf ettim ama o bna duygularını yansıtmıyor bana cvp verme gereği bile durmuyor :63:..ayrıldık ıkı üç defa ve o buna dayanamadı bunalıma gırdı. Geceleri bna msj atıyor 3te 4te. bırde sabah6da kalkp işe gidiyor. Iş yerinde ıkı defa kaza geçirdi suan konulmuyorz anlicanız bole tartışmaları kafaya cok takıyor ve bu onu kotu etkiliyor. :KK61:Cok duygusal en Ufak bı kelımeme bıle alınıyor :KK43::KK43::KK43:o yuzdn konusmak istemıyorum cünkü cok kırılgan ne yapıcamı bılemıyorm susuncada bn yaralanıyorum bnde cok kırılgan biriyim:KK12: telefnu meşgle atınca bıle cok cnm sıkılıyor Kızlar :skandal: cvp beklıyorm

Nazlı niyazli erkek çekilmez be
Bir de bana adami tanımıyorsunuz gibi geldi
Bu fikir ayrılıkların daha büyük problemlere dönüşebiliyor

Hanımlar bn onu yeterınce tanıyorum sorun onun cok içine kapanık olmasın ve ayrıca o bnm kalbımı cok kırdığının için adamlığına laf etmstm dayanamyp sonra ozür dnledm tabıkı
Ve ayrılın dıosnz ayrlncada bna geceleri msj atıyor sacma sapan bn ölünce sana bı mıktp brkcm fln dıo mecbrn yazıyrm bnde

Üstelik kaynana adayım beni çok sevmiş bu kızı almadn bn rahat edemem demiş yanı ayrılık mevzu bahıs olamıyor malesf bn sdce onu nasıl duzltrm bılemıyorm :KK76:

vay be kaynanaya bak benim kaynanam elinde olsa beni bi kasik suda bogar gerci karsilikli hislerimiz ama :KK70:
bence sizde de sorun var sizi kirdi diye bu kdr agir konusulmaz ki her kavgada adamligina mi saldircaksiniz ayrica sessiz kalsa bi dert cvp verse bi dert biz kadinlar hic mutlu olmuoz o da cvp verse senin kadinligina saldirsa daha mi iyi birinden biri sakin kalmaya calisio sanirim ama sizinde biraz kendinizk torpulemeniz lazim gbi geldi bana

Haklısınız zamana bırakmalıyım suan ztn konusmuyoruz. Evd kaynana adayım benim surekli halımı hatrmı soruyr geldıklerndede bnmle ilgilnıyor askm dıe hıtap edıyor annesı bna karsı cok samımı bnde onu sevıyorm gercktn ama sorunları asmadn evlılığe adım atmıcm zaman herseyi gösterir

Üstelik kaynana adayım beni çok sevmiş bu kızı almadn bn rahat edemem demiş yanı ayrılık mevzu bahıs olamıyor malesf bn sdce onu nasıl duzltrm bılemıyorm :KK76:
Tabi kaynana begendiyse ayrilik mevzu olamaz, önemli olan kvnin begenmesi ve kv ile anlasmak zaten eş nedir ki? Düzelir zamanla... Çok mantıklısın tebrik ediyorum.

Tabi kaynana begendiyse ayrilik mevzu olamaz, önemli olan kvnin begenmesi ve kv ile anlasmak zaten eş nedir ki? Düzelir zamanla... Çok mantıklısın tebrik ediyorum.
demek ıstedım o dgldı tekrar oku ıstersn ayrlk mevzu bahıs olamaz ıkı sebepten dolayı Neyse anlayan anladı bosver bnm sıkıntm o dgldı ynede teşekkürler

. O yuzden Ilk adımı erkekler atmalıdır ne olursa olsun.

Böyle bir şey yok. Haksız olduğunuz durumlarda ilk adım sizden gelmeli. İkinizin de haksız olduğu noktalar olur o zaman hadi ilk adım ondan gelsin dersiniz anlarım ama sizin haksız olduğunuz noktada ilk adım atmaktan çekinmeyin.

adamlığına bıle laf ettim
İkinizde bu kadar alınganken adamlığına laf etmek de nedir? Telefonu meşgule atmasına bile alınan bir insan bunu karşısındakine nasıl yapar? Kendine bunu nasıl yakıştırır?

Uzatmada konuya dalıcam sırf bu konu için üye oldum...kızlar ben bi arkdsm vesılesi ile bırıyle görüştm yaklaşk bır yıl oldu o_O . Ailelerimiz tanıstı annesi ve halasını tanıyorum sadece. Yazında ınş söz olacak. Sorun su ki bu görüştüğüm kişi ile sıkıntılarm var :KK14:ve tecrubeli olanlardn cvp beklıyorm. Mesela Size bi olaydan bahsedeyim. Gecen hafta bir konu yüzündn tartıştk hatrlamıyorm. Ben kadınların erkeklerdn daha cok kırılgan olduklarını düşünüyorum:KK16:. O yuzden Ilk adımı erkekler atmalıdır ne olursa olsun. Telefnda knusuyordm duygularımı hıslerimi ifade edıyorum. Ama o hep içine atıyor adamlığına bıle laf ettim ama o bna duygularını yansıtmıyor bana cvp verme gereği bile durmuyor :63:..ayrıldık ıkı üç defa ve o buna dayanamadı bunalıma gırdı. Geceleri bna msj atıyor 3te 4te. bırde sabah6da kalkp işe gidiyor. Iş yerinde ıkı defa kaza geçirdi suan konulmuyorz anlicanız bole tartışmaları kafaya cok takıyor ve bu onu kotu etkiliyor. :KK61:Cok duygusal en Ufak bı kelımeme bıle alınıyor :KK43::KK43::KK43:o yuzdn konusmak istemıyorum cünkü cok kırılgan ne yapıcamı bılemıyorm susuncada bn yaralanıyorum bnde cok kırılgan biriyim:KK12: telefnu meşgle atınca bıle cok cnm sıkılıyor Kızlar :skandal: cvp beklıyorm
Erkek dedigin alingan olmaz bence fazla yurumez gibi annenler istemiyosa yanasma bu soz isine birazdaha dusun

Back
X