• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artmed ve nimo bakar mısınız

basakalya

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2024
429
100
23
28
Kızlarrrr bu markayı kullanıp gebe kaldığını öğrenen var mııııııı

Eklentiler

• IMG_1517.webp
    IMG_1517.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_1516.webp
    IMG_1516.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 68
Ben nimo erken gebelik testinde öğrenmiştim gebeliğimi ama daha önce hiç kullanmamıştım hamile değilken yalancı pozitif veriyor mu vermiyor mu bilemem

İkisi de yalancı pozitif veren markalar. Daha güvenilir bir markayla teyid etmekte fayda var ya da direk kan verin. İnşallah gönlünüzce olur

Ben nimo erken gebelik testinde öğrenmiştim gebeliğimi ama daha önce hiç kullanmamıştım hamile değilken yalancı pozitif veriyor mu vermiyor mu bilemem
Yaaa bende erken gebelik yaptım ama bilmiyorum saniyesin de çıktı sizin kinin fotosu var mı acaba bakabilir miyim varsa

İkisi de saniyesinde çıktı çok şaşırdım ama hayırlısı olsun ne diyeyim
Başka bir markayla tekrar yapamaz mısın? Testlere hiç güven olmuyor ama belkide gerçektir. Geçenlerde benim testim böyle çıktı👇 başka bir markayla da yaptım o negatifdi. Çok üzülmüştüm senin de üzülmeni istemem. Ben yurt dışındayım olabiliyor yani

Eklentiler

• IMG_9296.webp
    IMG_9296.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 33
Nimo yalanci çıkarıyor artimed de oyle ama benimde dun hic cizgi cikarmadi artimed nimo 4 gun once cizgi cikardi

Yaaa bende erken gebelik yaptım ama bilmiyorum saniyesin de çıktı sizin kinin fotosu var mı acaba bakabilir miyim varsa
Bu şekilde çıkmıştı öğlen, akşam kanda beta hcg 70 gelmişti

Eklentiler

• 6248.webp
    6248.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 34
Back
X