Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif mi çıkmıştı3 kez artımed yaptım üçüde bozuk ve yanlıştı.
Ben nimo erken gebelik testinde öğrenmiştim gebeliğimi ama daha önce hiç kullanmamıştım hamile değilken yalancı pozitif veriyor mu vermiyor mu bilememKızlarrrr bu markayı kullanıp gebe kaldığını öğrenen var mııııııı
Artımed yalancı pozitif veriyor bikaç ay önce arkadaşımda şahit oldum ama nimo hakkında bilgim yok en iyisi yarın kan verKızlarrrr bu markayı kullanıp gebe kaldığını öğrenen var mııııııı
EvetPozitif mi çıkmıştı
İkisi de yalancı pozitif veren markalar. Daha güvenilir bir markayla teyid etmekte fayda var ya da direk kan verin. İnşallah gönlünüzce olurKızlarrrr bu markayı kullanıp gebe kaldığını öğrenen var mııııııı
Yaaa bende erken gebelik yaptım ama bilmiyorum saniyesin de çıktı sizin kinin fotosu var mı acaba bakabilir miyim varsaBen nimo erken gebelik testinde öğrenmiştim gebeliğimi ama daha önce hiç kullanmamıştım hamile değilken yalancı pozitif veriyor mu vermiyor mu bilemem
İkisi de saniyesinde çıktı çok şaşırdım ama hayırlısı olsun ne diyeyimİkisi de yalancı pozitif veren markalar. Daha güvenilir bir markayla teyid etmekte fayda var ya da direk kan verin. İnşallah gönlünüzce olur
Başka bir markayla tekrar yapamaz mısın? Testlere hiç güven olmuyor ama belkide gerçektir. Geçenlerde benim testim böyle çıktıİkisi de saniyesinde çıktı çok şaşırdım ama hayırlısı olsun ne diyeyim
Bu şekilde çıkmıştı öğlen, akşam kanda beta hcg 70 gelmiştiYaaa bende erken gebelik yaptım ama bilmiyorum saniyesin de çıktı sizin kinin fotosu var mı acaba bakabilir miyim varsa
Ben yarın tekrar farklı test alıp deneyeceğim. Eger o da böyle çıkarsa akşam iş çıkışı kan vereceğimBu şekilde çıkmıştı öğlen, akşam kanda beta hcg 70 gelmişti
Senınkı bendende silik ama artmed de sanıyesınde çıktı bu da öyle yalancı da olabilirBu şekilde çıkmıştı öğlen, akşam kanda beta hcg 70 gelmişti
En doğru sonucu kan testi verir bence direkt kan verin bu testlerle kendinizi yormayınSenınkı bendende silik ama artmed de sanıyesınde çıktı bu da öyle yalancı da olabilirsevınmıyorum o yüzden