Arzulandığınızı , çekici bulunduğunuzu nasıl hissediyorsunuz

belki de terapi alman lazım bu konuyu fazlasıyla ama fazlasıyla takıntı yapmışsın
bunu düzeltmediğin sürece eşin senden tamamen uzaklaşabilir
bu özgüvensizliğin ona da yansıyodur emin ol
Silikon yaptırınca kendimi iyi hissedeceğimi düşünüyorum.Eşim yine oyuna devam eder ama

Screenshot_2023-09-21-19-42-20-369_com.android.chrome.webp
Screenshot_2023-09-21-19-42-11-026_com.android.chrome.webp
Screenshot_2023-09-21-19-42-05-531_com.android.chrome.webp

Görsel eklemeye çalıştım.İnşallah açılır.Bu tip gögüs modeli bence çekici değil.Siz ne düşünüyorsunuz

Gögsümün küçük olması o anlamda cesaretimi ve özgüvenimi düşürüyor.Adım atamıyorum pek.Evet oyuna çok düşkün.Zamanım yetmiyo oyuna diye üzülüyor.Çekici gelmiyorum diye düşünüyorum
siz her şeyi göğsünüzün küçük olmasına endekslemişsiniz. göğsünüz küçük diye adım atamıyorsunuz falan. çok alakasız yani. çok fazla anlam yüklemişsiniz büyük memeye. memelerim büyüyünce her şey düzelecek diye düşünüyorsunuz. aslında bu özgüven eksikliğiniz tabi ki ilişkiye de yansıyordur ve eşiniz hissediyordur. bu özgüven eksikliğiyle siz de çok istekli ve arzulu duramazsınız ki..eşiniz de bunu görüyordur tabi ki ve ona yansıyordur. siz bence bu konuya çok takmışsınız yaptırın estetiğinizi çünkü çok fazla etkiliyor sizi.

siz her şeyi göğsünüzün küçük olmasına endekslemişsiniz. göğsünüz küçük diye adım atamıyorsunuz falan. çok alakasız yani. çok fazla anlam yüklemişsiniz büyük memeye. memelerim büyüyünce her şey düzelecek diye düşünüyorsunuz. aslında bu özgüven eksikliğiniz tabi ki ilişkiye de yansıyordur ve eşiniz hissediyordur. bu özgüven eksikliğiyle siz de çok istekli ve arzulu duramazsınız ki..eşiniz de bunu görüyordur tabi ki ve ona yansıyordur. siz bence bu konuya çok takmışsınız yaptırın estetiğinizi çünkü çok fazla etkiliyor sizi.
Malesef aşmaya çalışıyorum.O kadar çok istiyorum ki özgüvenli olmayı.Zamanla geçer belki dedim geçmedi .Mesela bir hevesle seksi şeyler giymek istiyorum.Aynada bakınca kendimi beğenmiyorum hevesim kursağımda kalıyo

Yapmış olmak için yapmak , ya da görev gibi olsun istemiyorum.Her anlamda tatmin edici olsun istiyorum.Evlilikte bu konular çok önemliymiş.Bakalım estetik sonrası özgüven tazeleyince durum ne olcak.Tamam ben de mükemmel değilim , o anlamda kafaya takıyorum.Acaba yeterince tahrik edici bulmuyor mu göğüslerimi diye düşünüyorum.Eğer sonrasında da bir değişim olmazsa kabul edip oturcam
Sexilik sırf göğüsle mi olur ki. Bilemiyorum. Siz öyle düşündüğünüz için karsinizdakini de o şekilde düşünüyor olabilirsiniz.belki siz daha isteklisinizdir. Onun libidosu daha düşüktür. Mesela ben sarılıp yatmayı cinselliğe tercih ederim. Ama yok bizimkisi hemen atağa geçiyor. Keşke benim eşim de isteksiz olsa 🤔

Öff eşiniz de totosunu kaşıya kaşıya maç izliyordur kesin pipim mi yamuk, kıllı mıyım falan diye kafasına taktığını hiç sanmıyorum. Düşünüp durup kendine kusur bulmak hep kadınlara kalıyor. Arzulanmış hissetmiyorsanız eşiniz hissettirmemiştir durum bu kadar basit aslında. Ülkenin erkek profilini hergün dışarda görüyorum sonra da buradaki konuları görüyorum birçoğuyla evlenmek bile lütuf onlar için. Konu sahibi eminim çok hoşsunuzdur bu sizle değil öküz kocanızla alakalı bir durum kendinize kusur bulmayın.
Teşekkür ederim.Evet maç ve oyun üzerine kurulu hayatı.Bir de ben eklendim evlenince.Kafa tertemiz , hiç bir şeyi takmaz.Ben hep düşünürüm

Herkese yorumlar için çok teşekkür ederim.Farklı bakış açılarını görmek insanın sorununa dışardan bakabilmesini sağlıyor.Görselde eklediğim şekilde gögüslerim bu arada.

Back
X