Elektrikli Mutfak Aletleri arzum?

ben su ısıtıcısını,mikser ve blendırını kullanıyorum gayette memnunum 2 yıldan fazla oldu sorun yaşamadım..

Ben de dört yıldır saç kurutma makinesini ve çay makinesini kullanıyorum. Hatta dört yıl önce aldığım modeller hala üretiliyor, sadece çay makinesinin demliğini annem elinden düşürdü ve kırıldı, ama o da servisten tedarik edilebiliyormuş. Saç kurutma makinesi süper, hatta philips'in profesyonel bir modelini 1 sene kullanıp o bozulunca bunu almıştım, 4 sene oldu tık demedi.

Kızlar arzum ürünlerinden memnun olan var mı ? Dayanıklı mıdir ?? Çeyizim icin soruyorum

Dün arzumun blender setini aldım netten 400W imiş, sonra kayınvaldem beğenmedi homend kullanıyormuş 800W küçük ev aletlerinde güç önemli biliyorsun bende arzumdan vazgeçtim.Arzum 85 TL idi diğeri 120 çokta fark yok.

Evde iki arzum ürünü kullanıyoruz. biri blender diğeri rondo. annem ikisinden de çok memnun. sadece blenderin kesici parçasının plastiği biraz açıldı. sanırım makineye atmaktan oldu. bende dün kendime blender setini sipariş verdim. 75 liraya geldi bana. bence fiyat çok uygun elektronik eşya birazda şanstır diye düşünüyorum inşallah iyi çıkar :)

benim aldığım blender işte bu

Eklentiler

• $arzum-ironmix-cubuk-blender-seti_u-1.webp
    $arzum-ironmix-cubuk-blender-seti_u-1.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 261
Son düzenleme:
Arzum'un kahve makinesi ve blendart multi blender setini kullanıyorum. Çok memnunum. Blendart 'ın tek sıkıntısı mikserini kullanırken düğmesine basılı tutmak zorunda olmam. Parmağım acıyabiliyor uzun süreli kullanımda.

Annem de bugüne kadar bütün küçük ev aletlerini arzum'dan aldı, hiçbir problem yaşamadık.

Ben de arzum'un şu kırmızılılarından aldım küçük ev aletlerimi. Yorumlar güzel, mutlu oldum :) inşallah ben de memnun kalırım.

Back
X