• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"AS" eriyorum ama...

AlmanyaTreni

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2014
2.971
2.973
133
Gunaydin arkadaslar.
33haftalik hamileyim ve gebelik sekerim cikti. Diyet yapmam gerekiyor ve yapiyorum 3 kg verdim. Bu aralar asiri derecede cikolata as eriyorum yemiyorum ama korkumdan ne yapcagimi bilmiyorum bana bi akil verin

Hamilelik bolumunde paylastim ama cvp alamadim o yuzden burdada paylasmak istedim

Şeker ihtiyacınızı meyve ile yatıştırabilirsiniz. Haftada bir de çok küçük bir parça çikolata yiyebilirsiniz gibi ama tabii doktorunuza danışmayı unutmayın.

Unlu ve karbonhidratlı yiyecekleri az tüketin. Hazır yiyecekleri hayatınızdan çıkarın, bisküvidir, gofrettir, hazır meyve sularıdır falan. Canınız tatlı çektiğinde çiğ badem yiyin. Tarçının şeker ihtiyacını karşılamada işlevi büyük. Muzu ezip, tarçınla karıştırın, dolapta bekletin. Aynı tatlı gibi oluyor. Çayınıza çubuk tarçın da atabilirsiniz.

Benim gebeliğimde de şeker çıkmıştı.
22 kilo almıştım :KK22:
Doktorum diyet vermişti, fakat ben zerresine uyamadım.
yedim yedim yedim yedim..
normalde 52 kilo çırpı gibi iştahsız bi tiptim, bu yiyebildiğim süreç bana çok tatlı geldi hiç sınırlamadım kendimi.
Sonra ne mi oldu? nur topu gibi bi bebeğim oldu maşallah.
ne ben ne o sağlık sorunu yaşamadık çok şükür.
ben olumlu bi örnek paylaşmak istedim çünkü o diyetin hamile vücudunda tavan yapan stresini çok iyi bilirim.
Benim yaptığımı tabiki yapma ama arada bi çikolata yemenin ne sana ne bebeğine zararının olacağını sanmıyorum.
Doktorun da zaten problem olmayacaksa arada müsaade edecektir.

Gunaydin arkadaslar.
33haftalik hamileyim ve gebelik sekerim cikti. Diyet yapmam gerekiyor ve yapiyorum 3 kg verdim. Bu aralar asiri derecede cikolata as eriyorum yemiyorum ama korkumdan ne yapcagimi bilmiyorum bana bi akil verin

Hamilelik bolumunde paylastim ama cvp alamadim o yuzden burdada paylasmak istedim
ama konu tekrarı yasak.

Back
X