Aş ermek bu mu anlayamadım kii ???

rengarenk34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
342
0
46
İstanbul
kızlar hamileyim ve canım 2 gündür acayip çökertme kebabı çekiyor..
sakarya da okudum orda her cafe de bulunurdu şimdi istanbul anadolu yakasında oturuyorum ve etraftaki tüm restoranları cafeleri aradım ama bulamadım bitürlü.. evde yaptım kk daki tariflerden ama olmuyor işte :(

düşük tehlikem olduğu için araba yolculuğuda yasak yoksa gidicem sakaryaya.. ayy delircemmm böyle giderse..

istanbul anadolu yakasında herhangi bir semtte çökertme kebabı yiyen, yaptıklarını bilen var mı Allah aşkına???

kızlar hamileyim ve canım 2 gündür acayip çökertme kebabı çekiyor..
sakarya da okudum orda her cafe de bulunurdu şimdi istanbul anadolu yakasında oturuyorum ve etraftaki tüm restoranları cafeleri aradım ama bulamadım bitürlü.. evde yaptım kk daki tariflerden ama olmuyor işte :(

düşük tehlikem olduğu için araba yolculuğuda yasak yoksa gidicem sakaryaya.. ayy delircemmm böyle giderse..

istanbul anadolu yakasında herhangi bir semtte çökertme kebabı yiyen, yaptıklarını bilen var mı Allah aşkına???

ahh canım allah bağışlasın bebeğini ..pendikte cooking house'da var çökertme kebabı..ben yemedim ama arkadaşlarla gittiğimizde arkadaşım yemişti güzel grünüyordu:)) 0 216 491 41 70 telefon numarası gitmeden önce arayıp sor istersen, senin istediğin gibimi diye..mekan,yemekler,hizmet güzel bir yerdir tavsiye ederim :) afiyet olsun..

Back
X