• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşağı Yukarı Yemişlililer Atv

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
BKM, yeni bir dizinin hazırlıklarına başladı. Yönetmenliğini Şahin Altuğ'un yapacağı Ameleler isimli dizide Büşra Pekin, Murat Eken, Şahin Irmak ve Bülent Emrah Parlak gibi BKM Mutfak'dan tanıdığımız sevilen isimler rol alacaklar. Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı şu an için belli değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
BKM'nin yapımcılığında, başrollerinde BKM Mutfak Oyuncuları?ndan Buşra Pekin, Şahin Irmak, Murat Eken, Gülhan Tekin, Bülent Emrah Parlak ve Burcu Gönder rol alacağı bu sezon Atv'de yayınlanacak olan dizinin ismi belli oldu.

Dizinin ismini Büşra Pekin Twitter'dan paylaştı:

"Asagi Yukari Yemişlililer" sezonda Atv'de.. Soylemesi zor izlemesi zevkli olsun dilekleriyle.... :)

Ameleler bu dizinin kod adi idi.ayni iş,no panic :) sitcom degil kendisi,gercek mekanli komedi dizidir.bir yandan yaziyoruz da bu meleti :)

yılmaz erdoğandan bağımsızlar ve komedi dizisi...
bu mudur budur :64:

[video=youtube;SFNuZ62Agkg]http://www.youtube.com/watch?v=SFNuZ62Agkg&feature=related[/video]

[video=youtube;DLeh-l23qxw]http://www.youtube.com/watch?v=DLeh-l23qxw&feature=related[/video]

[video=youtube;Yv0s8x1lXL4]http://www.youtube.com/watch?v=Yv0s8x1lXL4&feature=related[/video]

begendim ama sanki bir seyler eksik..
eminim ilerleyen bölümlerde daha da iyi olacaktir..

Ben beğendim, BKM takipçisi olduğumdandır belki. :44:
Eğlenceli olmuştu bana göre, elbette eksikler vardı,
ama onuda ilk bölümün heycanına veriyorum :27:
Ersin'i aradı gözlerim, keşke oda olsaydı.
Oğuzhan'da yoktu. :58:

Şahin (Sülo) ve Bülent (Mikail) baş kahramanlarıydı ilk bölümde,
gerçi biraz küfürlü sahneler vardı ama çok rahatsız edici değildi.

Murat (Serhat) ve Büşra (Menekşe) çook iyiler,

ufaklık cuk diye oturmuş kadroya,
nasıl bir çocucktur o öyle :27: :9:

bende izledim eğlenceli özellikle tv.bölümleri komikti gerdeğe doğru programı çok hoşuma gitti,ama ersinin olmaması büyük kayıp keşke tüm kadro oynasalardı umarım başarılı olur

ben pek beğenmedim yani bkm oyuncuları gibi çok yetenekli oyuncuların daha iyi şeyler çıkarmasını bekliyodum bence yılmaz erdoğanın desteğinin olmaması ve daha pek çok bkm mutfak oyuncularının yokluğu göze batıyo

hiç beğenmedim çok sıkıcı bi dizi. tez zamanda yayından kaldırılmalı:51:

ben ilk bolumunu 10 dk izleyebildim kapattim hemen baydi resmen..skecleri 10 dklik oldugu icin izleniyodu..dizi olmamis..ilk bolum reytingleri iyiydi belliki herkes merakla bekleyip izlemis..ama ikinci bolumunu kimse izlememis son siralarda surunuyo..bence BKM mutfaga geri donsunler :51:

Son düzenleme:
ben en çok o çocuğu beğendim :1: diğer karakterler oldukça abartılı,argo ve küfür kullanımı çok fazla
halk olacağız diye olayı abartmışlar .

Saçmasapan gereksiz birşey olmuş..

Mutfak ekibini seven bir izleyici olarak "elinizden gelen bu muydu?" demek istiyorum..

Çok sıkıcı yarım saat bile izleyemedim..

Biz de izledik,gülmeye çabaladık;ama hiç gülemedik

Yalandan,burnumuzdan güler gibi nefes verdik

Bir şey olmamış oturmamış ama neee ??

Back
X