Aşağı Yukarı Yemişlililer Atv

onu bunu bilmiyom da yayın saati ve günü böyle kalırsa bence bizim yenge yemişlilerin aşağısını da süpürür yukarısını da :97:

2.bölümünü izlemedim bizim yengeyi izledim sanırım çoğunlukta öyle görünüyo...

Dizi çok eglenceli ve oyuncular süper çok sevdim ama pek seven olmadi galiba :26:

ben çok seviyorum diziyi murat büşra sahin bülent burcu gülhan ve aydan la dizi çok güzel millet alışmış Türk halkı sadece trajedi/skandal/aile ici şiddet/ tecavüz gibi karanlık şeyler izlemeyi seviyor alıştılar tabi nedense insanlarda bir önyargı var yok efendim skeçlerden olusuyormuş yok efendım tvyı hemen kapadım sonuna kadar izleseniz seveceksiniz

yani diziyi izlrken bir ben mi guluyorum acaba

Dizi çok eglenceli ve oyuncular süper çok sevdim ama pek seven olmadi galiba :26:

ben çok seviyorum diziyi murat büşra sahin bülent burcu gülhan ve aydan la dizi çok güzel millet alışmış Türk halkı sadece trajedi/skandal/aile ici şiddet/ tecavüz gibi karanlık şeyler izlemeyi seviyor alıştılar tabi nedense insanlarda bir önyargı var yok efendim skeçlerden olusuyormuş yok efendım tvyı hemen kapadım sonuna kadar izleseniz seveceksiniz

ilk bolumunu tesadufen ızleıdm sınema fılmı sandım sonra ıkıncı bolumunu de tesadufen gorunce aaa dedım diziymiş..

cok guzel bkm artık sıkmaya baslamastı ..

cok eglencelı bır dızı olmus .

bır sonra kı bolumu kucagımda patlamıs mısır ıle bekleyecegım :)

3.bölüm fragmanı

Kod:
http://www.beyazgazete.com/video/2011/08/19/asagi-yukari-yemislililer-3-bolum-ozeti-ve-fragmani.html

205985_179061202165977_100001862962838_453358_1361298_n.jpg

283383_176110812461016_100001862962838_445209_1674195_n.jpg

bence izleyin tavsiye ederim ilerleyen bölümler daha güzel olacak sız alışmışssınız onları skeç yazarken görmeye o yüzden

Beğenmedim , espirilere gülemedim de ..
Saçma olmuş, Bkm izleyen biri olarak çok boş geldi..
ve %80 kısa surede yayın hayatı bitecek gorunuyor

espirileri hiçte komik değil, ben beğenmedim sıkıcı geldi dizi:50:

Back
X