Aşağılanmak

Ne okudugun aslinda fazla önemli değil...
Işini yüreğinle yaparsan başarılı olursun.
Sacma sapan insanlari niye takiyorsun?

Bence sen de kendi instagramına yaz:

Kendi atomu parçalayan tipler işletmeyi beğenmez olmuş başka yerlerimle gülüyorum:KK70::KK70::KK70::KK70:

Hatta kızın twitter linkini de koy.

"Ic mimar olmakla içini imar edemeyen çok döküntü var cevremde "diyip gönderme yapabilirsin.sanki herkes mezun olduğu yerin mi işini yapıyor.

Turizmde kalip kendini o alanda gelistirseydin cok daha iyi olurdu. Gunumuzde isletme okumak gercekten biraz bos okumaya kaciyor. Ama cok istrdiysen bolum birincisi olmaya calisip okulda kalmayi dene.

:KK53:
Herkese merhaba. Bu ara çok canimi sıkan bir durum var onu paylaşmak istiyorum. Ben önlisans turizm okudum. Sonra aynı üniversitede baştan başladım ingilizce işletme okumaya başladım. Şuanda birinci sınıf öğrencisiyim. Hazırlık okudum,o zamandan sınıfta iç mimarlık okuyan bir kız vardı. Sürekli beni asagilamaya çalışırdı. İşletme çok kolay,neden yazdın,başka bölüm mü kalmadı, her işini gelen bu bölümü yazıyor yazık etmişsin tarzı konuşmalar geçti. Önce kafaya takmak istemedim ancak ben öylesine yazmadim. Çünkü çok isteyerek bu yolda yürümek istiyorum. Hedefim büyük. Çok emek verdim. Birilerinin gelip beni küçümsemesi beni üzüyor. Şimdi Instagram da bu kız hala benimle uğraşıyor "beleş okul okumak isteyen işletme yazsın,bu kaçıncı projem.." Tarzında. Sadece içimi dökmek istedim. İnsanların okuduğum bölümü duyunca küçümsemesi beni başarısızlık korkusuna itti. :KK43: bu arada 22 yaşındayım. En başından başlamak için geç kalmadım değil mi? Herkes sanki yazık etmişsin tarzında düşünüyor. Telefondan yazıyorum bu arada gereksiz uzattım sanırım ama nasıl yazsam bilemiyorum. Okuduysaniz bile teşekkür ederim.

Bende işletme mezunuyum okurkende mezun olduktan sonrada bu tiplerle çok karşılaştım :sinirli: hatta işletme okuyorum dedikten sonra kimi işletecen diye soranlarda oldu :KK53: o yüzden hiç takılma kendisinde aşağılık kompleksi var başkalarını ezmeye çalışıyo gereksiz bi insanın teki :KK47: umursamana değmez:KK14:

Ben de 6 sene emek verdim, cok isteyerek girdigim bölümümü bitirip mezun oldum. Sonra pratisyen olarak atandim, burda da görürsünüz bir pratisyen hekimseniz ilkokul mezunu bir insan bile sizi asagilamaktan asla gocunmaz. Sonra yıllarca fizik tedavi doktoru olmak isteyen ben 'fizik de neymis, aman o kadar okumussun sporcu mu olacaksin' gibi laflara bas kaldiramadim ve gidip baska bir bölüm yazdim. 1 seneye yakin orda gece gunduz emek vermeme ragmen mutlu olamadim ve istifa ettim. Ne oldu? Mezun olali kac sene oldu, arkadaşlarım nerdese uzman olacaklar ama ben su anda bosta ve sinav sonucumu bekliyorum. Simdi bekledigim puanla ftr yazacağım :KK49: eger basindan beri isteklerimin arkasinda durabilseydim bosa giden yillarim olmayacakti. Ama bu surecte gordum ki kendileri bir halt olamamis insanların senin gece gunduz verdiğin emekleri kucumsemesi cok daha kolay oluyor. Evde yattigin yerden, insanlarin oralara gelmek icin kac geceyi gunduz ettiklerini kucumsemek kolay. Bu insanlari asla umursamıyorum artik. Sen de umursama ve neyi nasil yapmak istiyorsan oyle yap. Insanin sevdigi isi yapabilme sansi varsa asla beklememeli bence.

Herkese merhaba. Bu ara çok canimi sıkan bir durum var onu paylaşmak istiyorum. Ben önlisans turizm okudum. Sonra aynı üniversitede baştan başladım ingilizce işletme okumaya başladım. Şuanda birinci sınıf öğrencisiyim. Hazırlık okudum,o zamandan sınıfta iç mimarlık okuyan bir kız vardı. Sürekli beni asagilamaya çalışırdı. İşletme çok kolay,neden yazdın,başka bölüm mü kalmadı, her işini gelen bu bölümü yazıyor yazık etmişsin tarzı konuşmalar geçti. Önce kafaya takmak istemedim ancak ben öylesine yazmadim. Çünkü çok isteyerek bu yolda yürümek istiyorum. Hedefim büyük. Çok emek verdim. Birilerinin gelip beni küçümsemesi beni üzüyor. Şimdi Instagram da bu kız hala benimle uğraşıyor "beleş okul okumak isteyen işletme yazsın,bu kaçıncı projem.." Tarzında. Sadece içimi dökmek istedim. İnsanların okuduğum bölümü duyunca küçümsemesi beni başarısızlık korkusuna itti. :KK43: bu arada 22 yaşındayım. En başından başlamak için geç kalmadım değil mi? Herkes sanki yazık etmişsin tarzında düşünüyor. Telefondan yazıyorum bu arada gereksiz uzattım sanırım ama nasıl yazsam bilemiyorum. Okuduysaniz bile teşekkür ederim.
Bu ülkede ilkokul mezunu mühait yapıyor iç mimarlığı
Eğitim Fakültesi mezunu öğretmen olamıyor
Ülkede bence işsizlik oranını düşürmek için ünv ler açılıyor bir sürü mezun
İçi boş şeyler öğretilmiş salınmış piyasaya
Hele iktisat işletme sürekli farzedelim ki diye başlayan kuramlarla kurulmuş
İşte derlerki kuramcılar farzedelim ki arz durağanken cari açık şöyleyken ekonomik veriler şöyle böyledir
Ülkede ekonomi mi var ABD ile bir pasaport krizi çıktı dolar 3.7
Hadi bu dinamiklerle ekonomist ol
Neyi nasıl öngöreceğiz

Bende işletme bitirdim çok pişmanım yıllarca bankada sömürüldüm arkadaşım kolej mezunu benim ünv den arkadaşım 36 yaşında gişede şimdi ama bu ülkenin ortaokul mezunu bankada yönetmen vardı şubemde bu işler pek okumayla da alakalı değil her ilçede ünv var artık önemli olan girişimci ruh geminin Kaptanı olabilmekte inş çok iyi yerlere gelirsin arkadaşım

Dediğim gibi ama dinime küfreden müslüman olsa iç mimar da işsiz ülkemde cebinde parası olan müthait kapıyor işi

Boşversene sen onu. Kendini geliştirmeye bak. Belli ki tüm hayatı sosyal medyabolan bi tip, çok da yaratıcı düşüncesi olduğunu sanmıyorum. Insallah karnını doyurabilir.

Sen bölümüne odaklan ve bu ugurda bol çaba sarfet. Işletme ile istedigin her makama gelebilirsin, yeterki ona zaman ayır

Canım ben mimarlık okuyorum da sor bakıyım ona iç mimarlığın iş olanaklarını mezun olunca napacağını bildiğim kadarıyla onların iş olanakları dar. Yani tabi daha çok büyük şehirlerde vardır imkanları. Ama benim hiç evini döşemek için iç mimar tutan bir tanıdığım olmadı. Daha çok ofis vs. dekorasyonlarını yapıyorlar sanırım. Hiç takma kafana gül ve geç :) Egosunu tatmin etmeye çalışıyordur. cileeek cileeek

Bence o kızda sana karşı bir çekememezlik var nerden vursam diye düşünmüş de yanlış yerden girmiş şuan en iyi yerlerde olan insanlar işletme mezunu.tamamen kendini geliştirmeyle alakalı.sen bu kadar severek ilerlemeyle en iyi yerlere gelirsin kimseyi takma. Kimsenin bölümünü küçümsemem ama iç mimarlık puanları yerlerde ve bence öyle vaaay denilecek adı da yok. mimarlığa puanı yetmemişte iç mimarlık olsun bari demiş gibi. :dondurma:

"Eski sevgilin işletme mi okuyor ne bu kuyruk acın öf sıktın" deyiverin :D

Back
X