• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asagilik kompleksi yasiyorum ?

Sentetikserotonin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2023
62
-128
1
23
Arkadaslar kendimi o kadar değersiz asagilik ap tal hissediyorum ki sanirim bi nevi asagilik kompleksi yasiyorum ise yaramaz goruyorum diger insanlar agzima sicsa haklilar sanirim bu zamaninda cok horlanmamdan kaynakli nasil kurtulabilirim oz saygi oz guven denen bisey yok bende asagilik bi ezigim 😞

Arkadaslar kendimi o kadar değersiz asagilik ap tal hissediyorum ki sanirim bi nevi asagilik kompleksi yasiyorum ise yaramaz goruyorum diger insanlar agzima sicsa haklilar sanirim bu zamaninda cok horlanmamdan kaynakli nasil kurtulabilirim oz saygi oz guven denen bisey yok bende asagilik bi ezigim 😞
Henuz 19 yasinda bi genc kizim

Değersiz hissetmenin sebebi ne? Yetiştirilme tarzın mı aile içi sevgisizlik mi? Veya dış görünüş yüzünden okulda zorbalık mi gördün? Okuyor musun

Hemen mesajını düzelterek başla..

Sonuna ......değilim de

Ve bunu kendin bile inanmazsan bile günde aklına nekadar gelirse söyle en kolay ve ucuz yöntem

Beynine birşeyi ne kadar çok hatirlatirsan o sana aynisiyla geri dönecek..

İyiye iyi kötüye kötü

Aslında varollmayan birşey se bile böyle böyle varolmuş olur

İşe yaramak icin varolmadin ki

Hiçbir seye mecbur da değilsin
Sen iyiki varsın ..seni var eden boşuna var etmedi..
Demek kıymetlisin ..
Bu bir başlangıç
Gelişim kitapları okuyabilirsin
Terapi alabilirsin
Youtubeden istifade edebilirsin vsvs

Bilmiyorum ben lise hayatimda cok zorbalik yasadim icime attim hep kimseye anlatmadim zaten depresyon teshisim var cok hor goruldugum icin mi bilmiyorum
Dönem dönem herkes depresyona giriyor ..
Bu olağan bir durum
En popüler en özgüvenli insanda..
Bunun seninle alakası yok bir defa
Geçmişte yaşanmışlıklar tecrübe olarak kalsın sana ..travma olarak değil
Nickname bile sentetikserotonin demişsin 😃
Bazen kan değerlerimiz düşüyor takviye aliyoeuz serotonin hormonu da düşüyor doğal oalrak takviye alabilirsin sıkıntı yapma ..
Bu seni zamanla kendine getirecek düzeltecek düştüğün yerden kaldiracak bana güven

Back
X