merhaba kızlar önceki actıgım konularda bircogunuz yardım etti hepsine cok tesekkür ederim o an belki onları dinlemeyip ona mesaj atmıs olsamda hergün gercekleri görüyorum ve yavas yavas ondan soguyorum sanırım eskisi kadar sık düşünmüyorum kafamı dagtmaya calsııyorum sürekli ama bazen özellikle geceleri aklımdan cıkmıyor bunu engellemek zor vede uzun bir zaman alabilir farkındayım ama o beni bir sekilde hayatından cıkarmıs benimde cıkarmam gerekiyor ısrarcı olmak bir kadına yakısmaz nekadar istesemde olmayacak biliyorm sizden istediklerim ise bana aşama aşama yapıcaklarım seyler hakkında fikir vermeniz bugun pazar ve onu hayatımdan cıkarmak için daha iyi bir gün olamaz öncelikle yaptıklarımı anlatayım size benim faceimde olmadıgından sahte bir profil almıstım aylar önce ve bunu ekledim hergün bunu ordan takip ediyordum aynı zamanda en yakın arkadasyla konusuyorduk o arkadasındanda arada sırada laf icinde öğreniyordum ama onada soramıyordum bu böyle devam etti dün gece bir karar verdim o aklıma geldiğinde 2gündür onun en yakın arkadasyla küsüz yeni küstük bazı sebeplerden dolayı oda bitti sizce bu iyimi oldu ?bana sürekli onu hatrlatan biriyle konsumayı kesmem iyimi sizce ? ve ben düşündümki bilgisayarmdaki bütün resmlerini silsem onun ekledigim sahte facedende silip onu profili kapatsammı sizce bunları yapayımmı kızlar o zaten benim aldıgım sahte profildeki kişiyle arada sırada msj atıyo bende güya o kadınmısım gibi cevap veriyorum cevap verdikce dahada üzülüyorum vermesem siliyo merak ediyorum onu cunku onun hakkında bilgi alabiliceğim suan kadaryla sadece face vardı ama artık onunda kapatılması gerektigini düşünüyorum cunku bu bana acı veriyor ama kapatmakta istemiyorumkızlar yardım edin lütfeeen o hayatını yasıyor bende yasamalıyım derslerime bile kendmi veremiyorum düşünün artık cevaplarızını bekliyorum arkadaslar
Canım sakın derslerini ihmal etme. bak içinde bulunduğun durumun farkındasın. okulun şuan herşeyten ve herkestn önemli. üniversite okuyosun dimi?
kızlar hepinize nasıl teskkr edicegimi bilmiyorum simdi face kapattım resmlerini siliyorum numarasınıda siliyorum suan aklıma gelicek biliyorum ama sizinde dediginz gibi zaman iyiki varsınız yanımda olup bana fikir verdiginiz için teşekkür ederim allah hepinizin gönlüne göre versin yaşadıgım herseyi yazarım buraya ve inşllh yaza size unuttum onu artık hayatımda mükemmel biri var demeyi isterim umarım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?