''Asdem Beach Labada Hotel'' hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi arkadaşlar?

Sakizkutusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
424
108
73
Merhaba arkadaşlar bu otele haziran ayı için yer ayırttık ödemenin yarısını yaptık yarısını yarın yapacağız ama aceleye denk geldi inceleyemedim pek.

Ama şöyle bi netten baktım da pek beğenen olmamış sanırım. 2012'de gidenler hiç memnun kalmamış.

Çok moralim bozuldu doğal olarak, içim hiiç rahat değil.

İlk tatilimiz olacak balayı da yapamamıştık o yüzden çok özenmiştim ama böyle olunca içime kurt düştü

Bilgisi olan yardımcı olsun lütfen

Valla canim bende o otel hakkinda okumustum bir kac bi sey. Ziyaretcilerin cogu yemeklerinden sikayetci olmus. Bence degistirme imkanin varsa baska bir otel arayabilirsin. Sahsen hic gitmedim ama cok memnun kalaninida duymadim acikcasi

valla baktım şimdi gayet güzel bi otele benziyor canım, zaten ilk kez gidiyorsanız mekanın pek bi anlamı olmuyor maksat sevdiceğinle birlike tatil yapmak hiç önyargılı gitme resimlere göre hoş bi otel ama değiştirme imkanın varsa içine sinmediyse değiştir tabi canım

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

yrn3 canım, evet yemeklerini kötü demişler, temizlik konusunda, personel hakkında falan..

tutimimi canım, tabi ki önemli olan sevdiğinle olmak ama bir daha böyle bi imkan bulamayabiliriz.

O yüzden çok özendim iyi olsun diye.

Hatta tur şirketi güzel falan dedi anlattı, içimden dedim kendi kendime eve gidince internetten hiiç bakmayacağım,

çünkü moralimi bozacak mutlaka birşeyler olacak yorumlarda diye.

Ama dayanamadım baktım, iyi yorumdan çok kötü yorumlar var :/

Ve geçen yaz gidenler kötülemiş çoğunlukla.

Bu sene düzeltirler mi kendilerini acaba?

Değiştirme şansım yok sanırım artık

Sağlık olsun diyeceğiz ne yapalım, kısmet.

canım boşver o yorumları şans işi bu bıraz
bende gecen sene balayı yaptım. netten çok olumsuz yorum okudum ama olumsuz yorum olmayan otel yok. benımde gıttığım otelın yemeklerını beğenmıyorlardı genelde yorumlar o yondeydı. bende korkmuştum çunku zaten yemek secerım eyvah dıyordum aç kalcam:26:
sonra otele bı gıttık ben yemek kuyruğunu dört gözle bekler olmuştum o yemeklerı o kadarda beğendım. ah ahhhh keşke gıtsek gene

İnşallah bende senin gibi şanslı olurum canım ya.

Aynen benimde midem hassas ve böcek fobim var. Odalarda böcek var yazmışlar en çokta bu soğuttu beni

Ya hiç iyi yorum yapan yok 2012'de gidenlerden. O biraz korkuttu beni açıkcası.

Facebook'ta otelle ilgili fotograflara baktım, beğenmiş herkes ama diğer sitelerdeki yorumlar içler acısı

Canim arkadasin dedigi gibi biraz sans isi bu. Yorumlara bakarsan düzgün biryer bulamazsin asla cünkü cok takintili insanlar herzaman bir kusur bulur. Dört dörtlük bir otelde olsa mutlaka dedigim gibi hosuna gitmeyenler olumsuz yorum yapar. Oteli bilmiyorum ben yurtdisinda kaliyorum. Bu yabancilarda tamda hep olumsuz yorum yapanlardan. Kendi ülkelerinden alirlar bileti cok uyguna giderler otele ordaki yabancilardan, yemeklerden, personelden herseyden sikayetci olurlar. Madem almissin tadini cikarmaya bak belki senin cok hosuna gidecek hersey. Her insan ayni seyleri takinti yapmaz

Haklısın canım. Ama bu otel hakkında yapılan yorumlardan biri de yabancılara daha çok değer vermeleri türklerle ilgilenmemeleri.

Yabancılardan kötü yorum yapan hiç yok nerdeyse, hepsi beğenmiş. :44:

Kafam karıştı benimde işte :/

yıllardır otel tatillerine giderim her zaman gördüm ki yabancı turistle her zaman için daha fazla ilgili olunuyor.halbuki yerli turist yabancı turistten daha çok para bırakıyor otele genelde.komisinden,animatörüne kadar hep bi yabancı merakı.sanki bi onlar turizme katkıda bulunuyor.
ben de otel yorumlarını incik cincik okurum.huyumdur gerçi her şeyi hep böyle ince noktasına kadar araştırırım.ama o zaman da kafayı yiyorum ama buna şunu demişler ötekine kötü.insan beziyor canından.o yüzden en az şikayet olanına git.bahsettiğin oteli araştırmadım ama benim önerim eğer durumun uygunsa butik otelleri seçmenden yana.hem daha sakin,hem daha ilgili hem de mimarileri çok daha özenli oluyor.büyük otellerde kişi sayısı çok oldukça detaylara çok dikkat edilmiyor.
şimdiden güzel tatiller diliyorum

Doğru söylüyorsun canım maalesef öyle. :/

Artık yerimizi ayırttık bu otelde.

Kısmet bakalım.

Çok teşekkür ederim :)

canım ben gecen yıl kemere gittim karsısınndaki otele,asdem labada çok güzel görünüyordu hatta eşimle birdahakine buraya giderizz dedik,organızasyonlar falan oluyordu,bence güzel zaten kemerde cok güzel

Otel işletmesi devir olmuş. Bir yoruma göre de yandaki otel ile birleşmiş.
A blok ve B blok diye iki blok halinde hizmet veriyormuş. B blok odaları
katalogda görülen odalarmış ve gayet konforluymuş. Özellikle belirtip B bloğu
tercih ettiğinizi söyleyin. Biraz fazla baskı uygulayın tur şirketine.

Şimdiden iyi tatiller.

Unutmayın B blokta kalanlar tatilden memnun ama A bloktakiler odalardan şikayetçi.
Zaten B blok denizle içiçeymiş.

pessimistic_02 Canım çok sağol ya, oraya gidip gören insandan bunları duymak daha iyi geldi bana sanki :)

İnşallah sizde gidebilirsiniz o zaman :)

Biz hayırlısıyla gidebilirsek, nasıl bulduğumuzu size de anlatırım artık :)

gulenyelken Anladım canım. Tur şirketindeki personel bize bahsetti bundan zaten.

Devir oldu falan demedi ama 2 bloktan oluştuğunu, A bloğun uzak olduğunu falan anlattı.

B bloğu tavsiye etti, biraz fazla vererek orası seçtik bizde.

Denize en yakın otel dedi orası için.

Umarım memnun kalırız bizde o zaman.

Sakizkutusu biz de bu otele gitmek istiyoruz. Yukarıda okuduğum kadarıyla tatilini burda geçirmiş olman gerekiyor. Bize otel ve tatiliniz hakkında bilgi verir misin ? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Sakizkutusu biz de bu otele gitmek istiyoruz. Yukarıda okuduğum kadarıyla tatilini burda geçirmiş olman gerekiyor. Bize otel ve tatiliniz hakkında bilgi verir misin ? Şimdiden teşekkürler.

Canım mesajı yeni gördüm kusura bakma biraz geç olacak ama ben pek beğenmedim oteli.

Özellikle yemeklerini hiç beğenmedim.

Meyve sularına su ekliyolar, caylara cay demeye bin şahit lazım.

Orada kaldığım sürece aç kaldım diyebilirim.

Tek güzel yanı personelin güler yüzlü ve ilgili olmasıydı.

Birde otelde kalanların çoğu rus. Türk pek yoktu, 2-3 aile falan.

Birdaha oraya gideceğimi hiiç sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…