Kizlar cinselliğe ilgim yok.esimin de öyle.böyle oldugumuz icin birbirimizi tercih ettik.baskasiyla evlenemezdim.hamilelik gerceklesmesi ve ilk gece disinda
Hic cinsellik yasamayacagim dedi.ben de kabul ettim.
Çünkü annem mutlu olsun istedim.başka türlü evlenemezdim zaten.
Esim kimseye dokunamadigini sanki ete dokunurmus gibi hissetigini nefes veya ten kokusunun kendisini rahatsiz ettiğini söylüyor.2 yillik evliyiz sadece iki kez beraber olduk.
Yanima bile oturmuyor.birlikte vakit gecirmek istemiyor.samimi oldugu 3 arkadasi var.
Ancak biriyle epey samimi bazen gece yarisina kadar bu arkadasinda kaliyor.
Gelelim zurnanin zirt dedigi yere.escinsel bir unluyu tv de gorunce dilime doladim.
Bana kizdi.ne var escinselse dedi.zorla mi sevisiyor sanki sapiklik degil dedi.
Keske seninle evlenmeseydim.escinsellerden tiksiyorsun dedi.hastalik saciyorlar dedim.korunurlarsa hiç te hastalik olmaz dedi.
Ve bomba eger benim tercihim farkliysa ve bu evliligi kendime kalkan yapmissam bana karismayacagini sevgili edinebilecegimi soyledi.bana paravan olabilirmis.
Sok gecirdim.sen yoksa escinsel misin niye alindin dedim.niye ben escinselsem bana anlayis göstereceğini soyluyorsun kendine yol mu yapiyorsun dedim.
cok kızdı.ben ne hakla onu didiklermisim.icim fesatmis.
Allah bilir arkadaşlarından birinin sevgilisi oldugunu dusunurmusum.
Bundan sonra rahat durmazmisim.onu irdelermisim.bundan nefret ettigini ve eger onu escinsel olmakla itham edersem evliligi sonlandiracagini soyledi.
Saskinim.ne dusunecegimi bilemiyorum.
Hic cinsellik yasamayacagim dedi.ben de kabul ettim.
Çünkü annem mutlu olsun istedim.başka türlü evlenemezdim zaten.
Esim kimseye dokunamadigini sanki ete dokunurmus gibi hissetigini nefes veya ten kokusunun kendisini rahatsiz ettiğini söylüyor.2 yillik evliyiz sadece iki kez beraber olduk.
Yanima bile oturmuyor.birlikte vakit gecirmek istemiyor.samimi oldugu 3 arkadasi var.
Ancak biriyle epey samimi bazen gece yarisina kadar bu arkadasinda kaliyor.
Gelelim zurnanin zirt dedigi yere.escinsel bir unluyu tv de gorunce dilime doladim.
Bana kizdi.ne var escinselse dedi.zorla mi sevisiyor sanki sapiklik degil dedi.
Keske seninle evlenmeseydim.escinsellerden tiksiyorsun dedi.hastalik saciyorlar dedim.korunurlarsa hiç te hastalik olmaz dedi.
Ve bomba eger benim tercihim farkliysa ve bu evliligi kendime kalkan yapmissam bana karismayacagini sevgili edinebilecegimi soyledi.bana paravan olabilirmis.
Sok gecirdim.sen yoksa escinsel misin niye alindin dedim.niye ben escinselsem bana anlayis göstereceğini soyluyorsun kendine yol mu yapiyorsun dedim.
cok kızdı.ben ne hakla onu didiklermisim.icim fesatmis.
Allah bilir arkadaşlarından birinin sevgilisi oldugunu dusunurmusum.
Bundan sonra rahat durmazmisim.onu irdelermisim.bundan nefret ettigini ve eger onu escinsel olmakla itham edersem evliligi sonlandiracagini soyledi.
Saskinim.ne dusunecegimi bilemiyorum.