Aseksuel evlilik

lezgini

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2018
87
17
3
29
Kizlar cinselliğe ilgim yok.esimin de öyle.böyle oldugumuz icin birbirimizi tercih ettik.baskasiyla evlenemezdim.hamilelik gerceklesmesi ve ilk gece disinda
Hic cinsellik yasamayacagim dedi.ben de kabul ettim.
Çünkü annem mutlu olsun istedim.başka türlü evlenemezdim zaten.
Esim kimseye dokunamadigini sanki ete dokunurmus gibi hissetigini nefes veya ten kokusunun kendisini rahatsiz ettiğini söylüyor.2 yillik evliyiz sadece iki kez beraber olduk.
Yanima bile oturmuyor.birlikte vakit gecirmek istemiyor.samimi oldugu 3 arkadasi var.
Ancak biriyle epey samimi bazen gece yarisina kadar bu arkadasinda kaliyor.
Gelelim zurnanin zirt dedigi yere.escinsel bir unluyu tv de gorunce dilime doladim.
Bana kizdi.ne var escinselse dedi.zorla mi sevisiyor sanki sapiklik degil dedi.
Keske seninle evlenmeseydim.escinsellerden tiksiyorsun dedi.hastalik saciyorlar dedim.korunurlarsa hiç te hastalik olmaz dedi.
Ve bomba eger benim tercihim farkliysa ve bu evliligi kendime kalkan yapmissam bana karismayacagini sevgili edinebilecegimi soyledi.bana paravan olabilirmis.
Sok gecirdim.sen yoksa escinsel misin niye alindin dedim.niye ben escinselsem bana anlayis göstereceğini soyluyorsun kendine yol mu yapiyorsun dedim.
cok kızdı.ben ne hakla onu didiklermisim.icim fesatmis.
Allah bilir arkadaşlarından birinin sevgilisi oldugunu dusunurmusum.
Bundan sonra rahat durmazmisim.onu irdelermisim.bundan nefret ettigini ve eger onu escinsel olmakla itham edersem evliligi sonlandiracagini soyledi.
Saskinim.ne dusunecegimi bilemiyorum.

Konu gerçekse eşin eşcinsel ve o gidip gidip kaldığı arkadaşıyla ilişkisi var.
Şiddetle inkar etti.kadin veya erkek kimseye dokunamam dedi.gecen yaz bu arkadasiyla tatile gitti.gunes kremi bile suremedim ona sen ne sacmaliyorsun dedi.

Benim esim de yanimda escinseller soyle escinseller boyle yok hastalik saciyolar falan diye konussa ben de esinizin verdigi tepkiyi veririm hatta daha bile sertini veririm, escinsel miyim hayir.
Sunu bi kabullenin artik escinselleri destekleyenler escinsel, kadin haklarini destekleyen erkekler kadin falan olmuyor.

Eşcinsel değilse neden böyle bir evliligi secsin ki?
Puuff adama da yazık. Yabancı ellerde eşcinsel çiftler düğün yapıp bebek evlat edinebiliyorlar bizim gibi ülkelerde paravan evlilikler yapıp hem kendileri hem ailelerini dram içine sokuyorlar...
Çok uzucu

Şiddetle inkar etti.kadin veya erkek kimseye dokunamam dedi.gecen yaz bu arkadasiyla tatile gitti.gunes kremi bile suremedim ona sen ne sacmaliyorsun dedi.

Neden sizle tatile gitmiyor? Madem ikiniz de aseksüelsiniz neden arkadaş gibi takılmıyosunz da sürekli başkalarıyla takılıyor?

İsminiz "lezgini" olunca bana bir garip geldi. Paravan olarak kullanan o mu yoksa siz misiniz diye durup bir düşündüm...
Allah sahit ben escinsel degilim.cocukken tacize ugramistim.belki de bunun verdigi bir tiksinti var.benim asla kadinlara ilgim yok.ifade etmek bile midemi bulandiriyor.

Bu hikayede adam haklı. Baştan anlaşma olmuş. Artık ona bir ihtamda bulunamaz kadın tarafı. Gökten üç elma düşmüş üç nokta

Son düzenleme:
Kizlar cinselliğe ilgim yok.esimin de öyle.böyle oldugumuz icin birbirimizi tercih ettik.baskasiyla evlenemezdim.hamilelik gerceklesmesi ve ilk gece disinda
Esim kimseye dokunamadigini sanki ete dokunurmus gibi hissetigini nefes veya ten kokusunun kendisini rahatsiz ettiğini söylüyor.2 yillik evliyiz sadece iki kez beraber olduk.
Yanima bile oturmuyor.birlikte vakit gecirmek istemiyor.samimi oldugu 3 arkadasi var.
Gelelim zurnanin zirt dedigi yere.escinsel bir unluyu tv de gorunce dilime doladim.
Keske seninle evlenmeseydim.escinsellerden tiksiyorsun dedi.hastalik saciyorlar dedim.korunurlarsa hiç te hastalik olmaz dedi.
Ve bomba eger benim tercihim farkliysa ve bu evliligi kendime kalkan yapmissam bana karismayacagini sevgili edinebilecegimi soyledi.bana paravan olabilirmis.
Sok gecirdim.sen yoksa escinsel misin niye alindin dedim.niye ben escinselsem bana anlayis göstereceğini soyluyorsun kendine yol mu yapiyorsun dedim.
Bundan sonra rahat durmazmisim.onu irdelermisim.bundan nefret ettigini ve eger onu escinsel olmakla itham edersem evliligi sonlandiracagini soyledi.
Sen pek aseksüel değilsin gibi geldi bana. Cinselliğin olmamasını sorun etmeye başlamışsın içten içe çünkü her kadın sevilmek ister ama fiziksel ama duygusal. İkisi de olmayınca soru işaretleri birikmiş. Önce kendini dinle bu evliliği istiyor musun? Hiç bir paylaşım yok o evde kendini hizmetçi gibi hissetmiyor musun

Bu kadar şaşkın olacak ne var ?
Daha okumadan aha bi eşcinsellik konusu daha dedim kendi kendime .
Hangi sağlıklı erkek ya da kadın sevişmek istemez ? Ki eşiniz de istiyor ama sizinle değil .
Şimdi sizin takıldığınız nokta ne onu anlamadım ? Eşinizle anlaşma yaparak evlenmişsiniz , cinsellik Yok diye ? Şimdi fikriniz mi değişti ? Yoksa birlikte olmasanız bile eşcinsel olmasını mı istemiyorsunuz ? E amacınız zaten annenizi mutlu etmekmiş , eğer anneniz için yaşıyorsanız, devam edin . Yok ben böyle istemiyorum diyorsanız -ki bence millet mutlu olsun diye baştan böyle bi anlaşma yapmak , ama çocuk istemek zaten saçma sapan bir fikir- boşanın.
Şaşırmalık , şokluk bir durum yok yani .
Öyle sancılı bir boşanma süreciniz de olmaz , en azından bu konuda şanslısınız :KK66:

Sen pek aseksüel değilsin gibi geldi bana. Cinselliğin olmamasını sorun etmeye başlamışsın içten içe çünkü her kadın sevilmek ister ama fiziksel ama duygusal. İkisi de olmayınca soru işaretleri birikmiş. Önce kendini dinle bu evliliği istiyor musun? Hiç bir paylaşım yok o evde kendini hizmetçi gibi hissetmiyor musun
Ev isini ondan fazla yapmiyorum.bana hic birsey vaat etmeyen bir evlilik bu.

Back
X