Aseksuel evlilik

Kizlar cinselliğe ilgim yok.esimin de öyle.böyle oldugumuz icin birbirimizi tercih ettik.baskasiyla evlenemezdim.hamilelik gerceklesmesi ve ilk gece disinda
Hic cinsellik yasamayacagim dedi.ben de kabul ettim.
Çünkü annem mutlu olsun istedim.başka türlü evlenemezdim zaten.
Esim kimseye dokunamadigini sanki ete dokunurmus gibi hissetigini nefes veya ten kokusunun kendisini rahatsiz ettiğini söylüyor.2 yillik evliyiz sadece iki kez beraber olduk.
Yanima bile oturmuyor.birlikte vakit gecirmek istemiyor.samimi oldugu 3 arkadasi var.
Ancak biriyle epey samimi bazen gece yarisina kadar bu arkadasinda kaliyor.
Gelelim zurnanin zirt dedigi yere.escinsel bir unluyu tv de gorunce dilime doladim.
Bana kizdi.ne var escinselse dedi.zorla mi sevisiyor sanki sapiklik degil dedi.
Keske seninle evlenmeseydim.escinsellerden tiksiyorsun dedi.hastalik saciyorlar dedim.korunurlarsa hiç te hastalik olmaz dedi.
Ve bomba eger benim tercihim farkliysa ve bu evliligi kendime kalkan yapmissam bana karismayacagini sevgili edinebilecegimi soyledi.bana paravan olabilirmis.
Sok gecirdim.sen yoksa escinsel misin niye alindin dedim.niye ben escinselsem bana anlayis göstereceğini soyluyorsun kendine yol mu yapiyorsun dedim.
cok kızdı.ben ne hakla onu didiklermisim.icim fesatmis.
Allah bilir arkadaşlarından birinin sevgilisi oldugunu dusunurmusum.
Bundan sonra rahat durmazmisim.onu irdelermisim.bundan nefret ettigini ve eger onu escinsel olmakla itham edersem evliligi sonlandiracagini soyledi.
Saskinim.ne dusunecegimi bilemiyorum.
Ben herşeyi geçtim kim neyse ne ama böyle bir ortama çocuk düşünmeniz çok bencilce çocuğun suçu ne ananız mutlu olsun muş sç
Asla çocuk yapmayın onu kendinize bir ömür paravan yapacaksınız

Şunu sormak istiyorum. Gerçekten hiç kimseye karşı fiziksel bir ilgi duymuyor musunuz, yoksa geçmişte yaşadığınız bir taciz vs sebebiyle mi rahatsız oluyor ve uzak duruyorsunuz?

Bugüne kadar kimseye karşı öyle bir ilgi hissetmediniz mi?

Aseksüel kimseyi tanımadım bugüne kadar, meraktan soruyorum.

Ben herşeyi geçtim kim neyse ne ama böyle bir ortama çocuk düşünmeniz çok bencilce çocuğun suçu ne ananız mutlu olsun muş sç
Asla çocuk yapmayın onu kendinize bir ömür paravan yapacaksınız
onun babaligindan suphem yok.disardan bakan cok iyi biri oldugunu dusunuyor.ama escinselse imkansiz tabi.

Şunu sormak istiyorum. Gerçekten hiç kimseye karşı fiziksel bir ilgi duymuyor musunuz, yoksa geçmişte yaşadığınız bir taciz vs sebebiyle mi rahatsız oluyor ve uzak duruyorsunuz?

Nadiren.

Nadiren.olmasa da olur kafasindayim.dereceleri var.kimi hic istemiyor cekim duymuyor.

onun babaligindan suphem yok.disardan bakan cok iyi biri oldugunu dusunuyor.ama escinselse imkansiz tabi.
Dışardan bakan dediğiniz gibi...dışardan bakan herşeyi göremiyor maalesef ben sadece eşinizin babalığını kastetmedim ki ikinizi ve aile ortamını yok

Bebek istiyoruz.zorla iki kez oldu.baktik olamiyor tup bebek düşünüyoruz bir süredir.

Sizin kafalar iyi mi ya?
Ikinizde birbirinizden tuhafsiniz ve boyle sacma sapan bi evliliginin icine bi masumu dahil etmeye calisiyorsunuz.
Bu kadar mi gozunuz kor ve bencilsiniz?
Adam paravanin olurum diyor ve bu hirboyu baba yapmayi dusunuyorsunuz.
Aaa cocugu kendim icin yapicam derseniz daha fena.
Yani cinsel tercihiniz kendinize de bi zahmet boyle bi garipligin ortasina cocuk dunyaya getirmeyin.

Aseksüel olmak demek tensel ilişki kurmamak demek.
Aseksüeller de aşık olabilir bu arada.
Bu işte gariplik var.

Bana eşiniz doğru söylüyor gibi geldi, yani eşcinsel değil. Tabi gerçeği bilemeyiz ama verdiği tepkide haklı.
Size gelince bence siz asexuel değilsiniz ayda bir olsa olurdu diyorsunuz. İstersiniz yani eminim aşk olsa ortada. Bu yüzden eşinizden çocuk yapmayın ortada güzel bir evlilik yok hatta evlilik diye birşey yok Boşanmanız bile mantıklı olur. Belki aşık olabileceğiniz biri çıkar çocuk da yaparsınız sex de istersiniz eminim

Cinsel tercih ama sapkinlik degil aseksuellik.escinsellerle ayni kefede olamam
Birçok eşcinsel senin aksine daha eğitimli daha kültürlü daha anlayışlı daha kaliteli insanlar zaten. Onlarla aynı kefede olamazsın. İnsanları ikinci sınıf olarak kategorize etmeyi bırak artık.

Boyle bi evlilik olmaz dedim,olamaz dedim.
Ve yazinin sonlarina dogru bunu pekistirdim.
Cinsellik insanin dogasinda var.
Hadi kadin belki pek aramaz ama erkek kesinlikle arar.
Hos kadininda aramadigini dusunemiyorum, en azindan filmlerde gorup sevdigim adamin gogsune basimi yaslasam su an gibi bi hayal etmezmi eder elbet. Bunun adi cinsel cekim.
Her neyse olamaz, sorun var dedim ve evet gordum ki sorun var.
Ama sunuda demeden edemiycem.
Siz esinizin cinsellik hakkinda sifir hevesi oldugunu dusunup ciddi ciddi bu yola cikmissiniz.
Dusunursek ki cinsellik fitratimizda var, hata etmissiniz. Boyle bi bayanda erkekte yok.
Insan bi kere supe duyar ilk basta biri bunu dese, su sorulari sorarim ben mesela:
- hadim oldunda yerinimi yapiyosun sevmem cinsellik diye? Ac bakicam.
- marsta hayat yok diyorlardi, sen hangi koyundensin marsin?
Veee sizin unuttugunuz tamda bu soru
-gaymisin?

Kizlar cinselliğe ilgim yok.esimin de öyle.böyle oldugumuz icin birbirimizi tercih ettik.baskasiyla evlenemezdim.hamilelik gerceklesmesi ve ilk gece disinda
Hic cinsellik yasamayacagim dedi.ben de kabul ettim.
Çünkü annem mutlu olsun istedim.başka türlü evlenemezdim zaten.
Esim kimseye dokunamadigini sanki ete dokunurmus gibi hissetigini nefes veya ten kokusunun kendisini rahatsiz ettiğini söylüyor.2 yillik evliyiz sadece iki kez beraber olduk.
Yanima bile oturmuyor.birlikte vakit gecirmek istemiyor.samimi oldugu 3 arkadasi var.
Ancak biriyle epey samimi bazen gece yarisina kadar bu arkadasinda kaliyor.
Gelelim zurnanin zirt dedigi yere.escinsel bir unluyu tv de gorunce dilime doladim.
Bana kizdi.ne var escinselse dedi.zorla mi sevisiyor sanki sapiklik degil dedi.
Keske seninle evlenmeseydim.escinsellerden tiksiyorsun dedi.hastalik saciyorlar dedim.korunurlarsa hiç te hastalik olmaz dedi.
Ve bomba eger benim tercihim farkliysa ve bu evliligi kendime kalkan yapmissam bana karismayacagini sevgili edinebilecegimi soyledi.bana paravan olabilirmis.
Sok gecirdim.sen yoksa escinsel misin niye alindin dedim.niye ben escinselsem bana anlayis göstereceğini soyluyorsun kendine yol mu yapiyorsun dedim.
cok kızdı.ben ne hakla onu didiklermisim.icim fesatmis.
Allah bilir arkadaşlarından birinin sevgilisi oldugunu dusunurmusum.
Bundan sonra rahat durmazmisim.onu irdelermisim.bundan nefret ettigini ve eger onu escinsel olmakla itham edersem evliligi sonlandiracagini soyledi.
Saskinim.ne dusunecegimi bilemiyorum.
Konumu şaka sizmi anlamadım. Iki a seksuel evleniyor. Adam 2 senede 2 kere bile olsa sizinle birlikte oluyor buda cinsel yönden gayet sağlıklı bir adam demektir ki o ereksiyon varda sex de vardır bir erkekte. Ne şekilde olur onu bilemem. Ama olur olmak zorundadır. Siz bir evin içinde sadece yaşarken eşiniz eşcinsel olmasa bile nekadar sağlıklı bir çocuk yetistireceginizi sandınızda evlenmeye karar verdiniz. Biz evde 1 gün eşimle birbirimize küsüp yakın davranmasak sarılmasak çocuğumuz ne oldu diye soruyor. Yolda biz yürürken ellerimizi tutuşturuyor. Siz aileniz mutlu olsun diye bir çocuğu mu heba edeceksiniz .Adam ister gay olur ister bi seksüel ister başka birşey. Sizin ona karışma hakkınız yokki zaten baştan ayağa saçma sapan bir ilişki. Birde çocuk yapıp hepten saçmalamayın yazık o çocuğa . bosanın derhal ve evlilik bana gore değil bundan sonra diyin. Anneniz bunla pekala başa çıkabilir. Peki dogurdugunuz çocuk. Yalanın içine çocuk doğurup onun cinsel kimliği ile endişe duyuyorsunuz. Eşinizle yaşadığınız cinsellik nekadar masum ki eşcinsel olması sorun olsun. Dahada açık yazıcam gece gece ban yemeyim şimdi. Evet adam gay size bile söylememiş. Sizde sormamışsınız. Kocanız bile değil hesap sormaya hakkınızda yok. Ondan daha masum da degilsiniz

Back
X