Aşerdiğimiz ya da görmek bile istemediklerimizi paylaşalım :)

irishcoffee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
155
0
26
50
İstanbul
Selam annecikler :)

Aşerdiğiniz veya görmeye,kokusunu duymaya tahammül edemediğiniz şeyler var mı?

Ben hamile olduğumu öğrenmeden birkaç gün önce ilginç bir şekilde kereviz aşermiştim :) Marketin sebze reyonunda uzaktan gördüğüm kerevize doğru seyirtip,rastgele bir tanesini elime alıp kokusunu öyle bir derin çektim ki içime,yanıbaşımda havuç seçen bir amca şaşkınlık ve hayret içinde bakakalmıştı bana :)))

2 haftadır normalde sevmediğim halde portakal yemek istiyorum sürekli.Kavrulmuş soğan ve kolonya kokusu ise öldürüyor beni.

Haaaa bir de bol bol tatlı aşeriyorum ki normalde tuzlular ile aram iyidir.Bol şerbetli,ballı ne varsa canım çekiyor :)Annemin k.valdenin yorumlar da belli bu yüzden,"vallahi erkek geliyor ":))

Bunca tatlıdan sonra bir dünya güzeli kızım daha olursa tadından yenmez herhalde,onlara da çok gülerim artık :))

mrb cnm öncelikle hayırlı olsun hamileliğin sağ salim kucağına alırsın inş.ben 14 hafta içindeyim bende çok tatlı aşeriyorum...deli gibi pasta çikolata istiyor canımm banada erkek yorumu geliyo hep bakalım hayırlısı 2 hafta sonra belli olcak cinsiyetimiz:)

mrb cnm öncelikle hayırlı olsun hamileliğin sağ salim kucağına alırsın inş.ben 14 hafta içindeyim bende çok tatlı aşeriyorum...deli gibi pasta çikolata istiyor canımm banada erkek yorumu geliyo hep bakalım hayırlısı 2 hafta sonra belli olcak cinsiyetimiz:)

Çok teşekkürler canım,Allah razı olsun.Senin de meleğini sağlıcakla kucağına Alman dileğiyle :)

Bu aşerme olaylarının cinsiyet üzerindeki doğruluk payını biz de test etmiş olacağız o zaman.Ben de merakla bekliyorum.

Sağlıkla gelsin miniklerimiz inşallah :)

hamılelıgımın son üç haftasındayım nasıpse... 2 aylık hamıleyken delı gıbı pırasa asermıs ve nerde ne kadar hamıle sıtesı varsa aramıstım bulamamıstım. kadır gecesı bı ablayla karsılastım. canın bısey ıstedı mı dedı. evet ama bulamdım dedım.. söyledım pırasa dıe.. meger annesı köyde oturuyomus ve bana abartısız en az on kılo pırasa söküp getırmıstı ıkı gun sonra.. daha topragı sıcak ... sallanıyodu kökünde.. yaz gunu... delı gıbı 3 gun pısırdım sabah aksam evde yedım yetmedı ıse götürüp orda yedım.. halen de yıyorum...
çayı en az on bardak ıcen ben caydan tıksındım... pas gıbı kokuyo burnuma... sonra düzelır mı bılemem..

hamılelıgımın son üç haftasındayım nasıpse... 2 aylık hamıleyken delı gıbı pırasa asermıs ve nerde ne kadar hamıle sıtesı varsa aramıstım bulamamıstım. kadır gecesı bı ablayla karsılastım. canın bısey ıstedı mı dedı. evet ama bulamdım dedım.. söyledım pırasa dıe.. meger annesı köyde oturuyomus ve bana abartısız en az on kılo pırasa söküp getırmıstı ıkı gun sonra.. daha topragı sıcak ... sallanıyodu kökünde.. yaz gunu... delı gıbı 3 gun pısırdım sabah aksam evde yedım yetmedı ıse götürüp orda yedım.. halen de yıyorum...
çayı en az on bardak ıcen ben caydan tıksındım... pas gıbı kokuyo burnuma... sonra düzelır mı bılemem..

Maaşallah yüzmüş kuyruğuna gelmişsin canım,Allah sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin inşallah bebişinle :)

Pırasaya ben de çok düştüm bu ara aslında ama belki de mevsimi olmayınca ve ulaşılmaz bir hal alınca daha da tavan yapıyor bu istek.Sende öyle olmuş sanırım.Şimdi tam mevsimi olduğu için alıp bayıla bayıla yiyorum ben de :)
Çok şanslıymışsın ama gerçekten,yazın çok zor bulunacak birşey hop diye çıkmış karşına mucize gibi .:) Bebeğin kısmetiyle gelecek belli ki ;)

Çay konusu bende de aynı.Ben de sabah öğlen akşam demli çaysız duramazken şimdi günde 1 bardak o da paşa çayı gibi :))

ilk zamanlarda tavuktan tiksinmiştim kokusu felaket kötü geliyordu :30: sonra geçti şimdi öyle kötü gelen bişey yok da bol miktarda çikolata ve tatlıya aşeriyorum sürekli gözümün önünden pastalar geçiyo :49:

ilk zamanlarda tavuktan tiksinmiştim kokusu felaket kötü geliyordu :30: sonra geçti şimdi öyle kötü gelen bişey yok da bol miktarda çikolata ve tatlıya aşeriyorum sürekli gözümün önünden pastalar geçiyo :49:

Aaaa ne güzel Eylül senin de bebişine kavuşmana pek az bir zaman kalmış :) Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.

Peki "ye tatlıyı doğur atlıyı " sözü yerini buldu mu sende?Prens mi geliyor prenses mi?;)

Aaaa ne güzel Eylül senin de bebişine kavuşmana pek az bir zaman kalmış :) Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.

Peki "ye tatlıyı doğur atlıyı " sözü yerini buldu mu sende?Prens mi geliyor prenses mi?;)

benim ilk üç, dört ay acayip ekşiye aşerdim kesin kız gözüyle bakıyoduk ama daha sonra değişti tatlıya döndü hayırlısıyla prensimiz olacak inşallah bu arada sana da Allah en hayırlısını nasip eder inşallah :16:

benim ilk üç, dört ay acayip ekşiye aşerdim kesin kız gözüyle bakıyoduk ama daha sonra değişti tatlıya döndü hayırlısıyla prensimiz olacak inşallah bu arada sana da Allah en hayırlısını nasip eder inşallah :16:

Valla ben başından beri ekşi yemek istemiyorum hiç,tatlı da tatlı :) Böyle de çok tehlikeli tabii,+30 kg.ile bitirmek istemiyorum bu dönemi .:S

Hayırlarla sağlıkla gelsin oğluşun canım benim..

nerde tüp kokusu VE SİGARA KOKUSU DUYSAM KUSARDIM:)

Vücudun kendini ve içinde büyüttüğü canlıyı savunma mekanizmasının muazzam işlediğinin en büyük göstergesi..
Her ikisi de zehir aslında ve bu şiddetli tepkiyle direkt olarak etken maddeden annenin uzaklaşmasını sağlıyor..
Annelik=Başlıbaşına mucizeler zinciri

hamileliği öğrenmeden bende eşimde sigara içiyorduk. hemde evin içinde. hamileliğimi öğrendiğim gün bıraktım ve hızlı birşekilde tiksindim kokusundan. eşimi balkona kadar kovaladım. ama o balkonda içmesine rağmen bana kokusu geliyo, heleki yanıma yaklaşınca öyle bir sigara kokusu geliyoki, kovalıyorum yanımdan... hiç tahammülüm yok ve çok sinirleniyorum duyduğumda çok agrasif oluyorum. :19:

Yaklaşık 1 haftadır hiçbir yemek kokusuna tahammül dahi edemiyorum.Varsa yoksa peynir,ekmek,simit.:(
Çok kötü oldu bu.Bebeğimin beslenemediğini düşünüyorum çünkü.
Sürünerek mutfağa girip yemek yapıyorum mecburen ama yiyemiyorum yaptıklarımı :((

İlk başta turşu , yoğurt ve ayranın adını bile duymak istemedim , şu sıralar yoğurt ve ayran için problem yok yiyebîliyorum, ama turşu için bir şey söyleyemeyeceğim:50::26:

İlk başta turşu , yoğurt ve ayranın adını bile duymak istemedim , şu sıralar yoğurt ve ayran için problem yok yiyebîliyorum, ama turşu için bir şey söyleyemeyeceğim:50::26:

bende tavuktan acayip tiksiniyorum gözümün önüne hayali bile gelince midem kalkıyor.Aşırı derece de şalgam suyu çekiyor canım damak tadıma göre hala en güzelini bulamadım.bi arkadaş önerisiyle açıkta satılan yere gitttim bugün bol taneli kocaman bi bardak içtim ohhh dedim:)))

Back
X