Aşerdiğimiz ya da görmek bile istemediklerimizi paylaşalım :)

selam arkadaşlar..bende çok tatlı yemeye başladım..tatlıyı hiç sevmezken tatlı çikolota canavarı oldum...amaa ben kızım olsun istiyorummm...yinede hayırlısı.olur inş

30 sene çiğ soğanı ağzıma sürmedim ama hamileyken kütür kütür soğan yemeye başladım. Bir de pastane poğaçasını hergün yemek için ölüyordum:)) Portakal gördüm mü aklımı kaybediyordum:) kokusundan kendinden o kadar nefret etiim ki anlatamam:)))bazı meyveleri kilo kilo yedim ama şimdi bulunamazlar canınız ister akşam akşam Kıyamam size o yüzden yazmayacağım:):54:
Bir de evdeki bütün çamaşır yumuşatıcılarını toplayıp arkadaşıma verdim kokularını aldığımda kusmaktan ölüyordum. :)

kızlar
hamile olduğumu ögrendiğimden ekşi istiyor hep canım.
turşu tuzlu oluyor diye fazla tüketemiyorum .
limon sıkıp suyunu içiyorum artık.
agzım sulandı bak!!!

Kizlar asermek tam olarak ne oluyor.Benim cnm hep bisiler cekerdi,simdi de cok sey cekiyor.Ama asermek midir cozemedim?
mesela mercimek kofteye bol bol limon sıkıp yemek istemistim.deli gibi yemistim..O asermek miydi acaba:))

Kizlar asermek tam olarak ne oluyor.Benim cnm hep bisiler cekerdi,simdi de cok sey cekiyor.Ama asermek midir cozemedim?
mesela mercimek kofteye bol bol limon sıkıp yemek istemistim.deli gibi yemistim..O asermek miydi acaba:))

canım normal canının istediği gibi bişey değil :) herkeste farklı olabilir tabi bende mesela kokusu burnuma geliyor tadı belli belirsiz sanki ağzımda gibi ve aşerdiğimi aldığımda veya yaptığımda yerken hiç görmemiş gibi öyle iştahlı ve tatlı geliyor ki :D
sevdiğin bişey de olabiliyor ama genelde sevmediğin aklına bile gelmeyen bişey de olabiliyor .başına geldiği zaman anlıyorsun normal canının istediği bişeyden farklı :1::1:

en sevdiğim şey temizlik kokusundan tiskindim :( çamaşır yıkıyamıyorum.yumuşatıcı kokusunda hemen kusuyorum.inanmıcaksınız yıkanmak bile istemiyorum temiz kokcam ,kıyafetlerim temiz kokcak diye korkuyorum.allah ım ne verirse hayırlısını versin.4 aydır öldüm öldüm dirildim:( son 2 haftadır daha iyiyim.ümarım bitmiştir artık.:18:

Aşermek,
sabah uyanıp koca göbişle dönmeye çalışırken odadaki yoğun simit kokusudur..
Gece yatıp eşe sarılmak ve 'ramazan pidesi gb kokuyorsun canım' demektir..
Bulunmayacak şeyi aşerip pazarcıya ezilip büzülmektir:9:
Neyse ki aradığım herşeyi buldum,akla gelmeyecekler olsada aralarında :9:

Hamileliğimin başında hayatımda en çok sevdiğim 3 seyden soğumuştum;çikolata,kırmızı biber,türk kahvesi :)
Neyse ki geçti :)
Buara en çok yediğim ekler pasta,bide waffle..doyamıyorum :)

kızlar
hamile olduğumu ögrendiğimden ekşi istiyor hep canım.
turşu tuzlu oluyor diye fazla tüketemiyorum .
limon sıkıp suyunu içiyorum artık.
agzım sulandı bak!!!

Ayşe geliyor galibaa :)
Belli olmaz tabii,bende limon yiyordumda başlarda,öyle bildiğin tatlı geliyordu ohh miss :)

Son düzenleme:
Back
X