Aşerme nasıl oluyor

Kadermuhammed

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2022
17
3
1
32
Kızlar 21 haftalık hamileyim hiç aşermedim biseylere her zaman günlük ne yiyorsam onları yiyorum böyle olanınız varmi

Kızlar 21 haftalık hamileyim hiç aşermedim biseylere her zaman günlük ne yiyorsam onları yiyorum böyle olanınız varmi
Bende asermiyordum hiç ben son bir buçuk ayda asermeue başlamıştım o istediğin şeyin kokusu resmen burnunda tutuyor asla kokoreç yemezdim birden öyle bir koktu ki evde eşim evde değildi taaaa sivastaki arkadaşım tekirdaa sipariş vermişti mumbar dolması çekmişti canım burda hiçbir yerde yok tabiki o gece rüyamda mumbar dolmais yemiştm resmen yedirtti Allah bana bildiğin tadını ala ala yedim sanki hemen yanında duruyor gibi kokusu burnunun dibinde oluyor belki sende sonlara doğru aserirsin

Sizin cinsiyet neydi doğum yaptınız mı

hıc aseremedım heralde ya cok ozenmıstım herkes aserdıgı seyı soyledıgınde.. kocamı gecenın bı vaktı durtuklemek ıstedım ılla nasıp degılmıs:) sadece hamılelıgın 9. haftasında buram buram haslanmıs mısır koktu gıbı geldı.. oyle aman yemezsem olmaz seklınde degıldi. baska da olmadı zaten.

Sizin cinsiyet neydi doğum yaptınız m
Erkek evet bebeğm 5 aylık oldu bile
Allah bağışlasın darısı başıma inşallah

Boyle nasil desem o an canının istedigi sey hem ruyana giriyor hemde burnunda tütüyor istedigin şeyin resmen kokusu burnuna geliyor o derece diyeyim

Ben aşermiştim Japonya’da üretilen tereyağlı bir bisküvi var onu ismi ise yoku moku..felaket lezzetli bişey..teee Singapur’dan gelmişti..fotoğrafını da hemen koyayım belki bilen vardır

Eklentiler

• A51D5D99-DB01-4DF1-B0A9-63C9B7061DC0.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…