Aşerme ne zaman hangi ayda başlıyor ?

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
4. Aya gircem hiç aşerme falan olmuyor bende. ne zaman aşercem az kocama naz yapıyım 😂😂😂 hamile gibi de değilim hiç normal zamanki gibiyim 🫢

4. Aya gircem hiç aşerme falan olmuyor bende. ne zaman aşercem az kocama naz yapıyım 😂😂😂 hamile gibi de değilim hiç normal zamanki gibiyim 🫢
Bazılarında hiç olmaz yaa bende siz gibiyim 31. Haftamdaym şuan ve hiç asermedim. Her zaman ki benim yani degisen birşey yok karnım çıkmasa bebek kıpırdamasa Hamileyim demem 😅

Bazılarında hiç olmaz yaa bende siz gibiyim 31. Haftamdaym şuan ve hiç asermedim. Her zaman ki benim yani degisen birşey yok karnım çıkmasa bebek kıpırdamasa Hamileyim demem 😅
Aynen bende öyleyim çok şükür bulantım da olmadı o güzel de hamile gibi hissetmiyorum hiç bişey yok gibi sanki 😀

Geldim, gidiyorum ikiz doğurdum hiç aşermedim. İçimde yaradır, dürtün gece eşinizi bir şey uydurup yollayın alsın gelsin en azından hevesinizi alırsınız😂

Bende hiç aşermedim, hatta eşim dışarıdayken bile sürekli sorar şunu alayım korkmuştur bunu alayım diye. O sorunca hiç yiyesim gelmiyor.
Çevremde kime baksam herkes benim gibi sanırım bu eşleri koşturma durumları dizilerde oluyor😅

Back
X