Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bazılarında hiç olmaz yaa bende siz gibiyim 31. Haftamdaym şuan ve hiç asermedim. Her zaman ki benim yani degisen birşey yok karnım çıkmasa bebek kıpırdamasa Hamileyim demem
Bazılarında hiç olmaz yaa bende siz gibiyim 31. Haftamdaym şuan ve hiç asermedim. Her zaman ki benim yani degisen birşey yok karnım çıkmasa bebek kıpırdamasa Hamileyim demem
Geldim, gidiyorum ikiz doğurdum hiç aşermedim. İçimde yaradır, dürtün gece eşinizi bir şey uydurup yollayın alsın gelsin en azından hevesinizi alırsınız
Bende hiç aşermedim, hatta eşim dışarıdayken bile sürekli sorar şunu alayım korkmuştur bunu alayım diye. O sorunca hiç yiyesim gelmiyor.
Çevremde kime baksam herkes benim gibi sanırım bu eşleri koşturma durumları dizilerde oluyor
Geldim, gidiyorum ikiz doğurdum hiç aşermedim. İçimde yaradır, dürtün gece eşinizi bir şey uydurup yollayın alsın gelsin en azından hevesinizi alırsınız
Ben pandeminin ortasında dükkanların kapali olduğu dönemde gözleme aşermiştim iyi ki luppo asermemişim onu da luppocu dayı almısti zamansiz seyler asermek de iyi degil