çok değişik bişey istemedim ama çok isteyip yediğimde oh dünya varmış diyorum :) yemezsek nolur tam bi fikrim yok açıkçası , yaklaşık 1 aydır mide bulantılarımla başbaşayım :/
sağol arkadaşım..benim de öyle çok mide bulantım henüz yok ama sabahları böyle içim bir tuhaf kalkıyorum.prosgestan sayesinde sürekli uyuyorum
bende hem bulantı var hemde çok sevdiğim tatlı şeylere karşı isteksizlik.. yemeyi bırakın düşünemiyorum bile bu aralar..
bende hem bulantı var hemde çok sevdiğim tatlı şeylere karşı isteksizlik.. yemeyi bırakın düşünemiyorum bile bu aralar..
ilk haftalarımda bir gece tam uyumak üzereyken burnuma pilav üstü kurufasulye kokusu gelmişti onu hiç unutamıyorum :)gerçekte koktuğu falan da yok aslında. O saatte bir yerde bulamayız diye yollamadım eşimi ama halim çok komikti.gözlerimi kapatıyorum,burnuma koku geliyor; gözümü açıyorum,eşimin gözleri pirince benziyor :))) sonraki gün yedim ve rahatladım ama aşerme işte tam da bu sanırım :) kendi haline gülüyorsun ama elinden gelen bir şey yok :) bir daha da o kadar şiddetli olarak bir şey istemedi canım. Eşim hep takıldı durdu bana millet olmayan meyve falan aşerir bizimki gece gece kurufasulye aşerdi diye
ben de normalde tatlı delisi biri olarak şimdi hiç tatlı yiyemiyorum :))
ayy ne güzel bir konu...gerçekten aşerme nasıl birşey acaba ? Ben yaşayıp yaşamadığımı bilmiyorum.evet anlayamıyorum... Hamile kalmadan önce de böyle aklıma yiyecek içeçek gelirdi.bir de ramazanda böyle olurdum hep yani şimdi de ramazana denk geldi o yüzden mi bilemedim.
:)) iyiymiş..demekki aşermişssin .. Ay benim de burnuma şimdi kuru fasulye pilav kokusu mu geldi ne :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?