Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Manavdan bulabilirsin ancak. Benim de gecen canim erik istedi. Kilosu cok pahali ama. Anca gram ile alabilirsn. Turşuda burda kadinlar kulubunde gercek tursu yapıp satanlar var. Onlarla görüşebilirsn. :) bizim buralarda manavda da gercek ev yapimi tursu satılıyo.. ama sizin oralsri bilemiyorum
Ben hamileliğimin ilk aylarından beri fena halde erik aşerdim. 3,5 yalık hamileyken Ekim ayında Pendik'te bi manavda 3 tanesini paket yapmışlar ve tanesi 10 paketi 30 tl olan erikten aldım. Fakat erik ithal, mürdüm eriğinin yeşili ve küçüğü tadıda ağız buran cinsten. Hiç can eriği gibi değildi
Hamileliğimin sonlarına gelmeme rağmen erik isteğim hiç bitmedi Neyseki 2 gün önce çağla badem ve eriklerin yerlilerinin çıktığını duyunca yine pendikten başka bir manavdan hemen aldırdım. Eriğin kilosu 400 TL 100 gr.lık pakette 40 TL'ye aldık.
Çağla bademin kilosu ise 120 TL. Ondanda 250 gr.lık pakette 30 TL'ye aldık. Çağla badem süper ona lafım yok ama eriklerin çekirdekleri tam sertleşmemiş bile. Ha yedim mi yedim ama hala 1-1,5 ay sonra tezgahta yerini alacak olan erikler gibi değildi
Neyse az kaldı erik artık çıkacak bol bol yersiniz sizde Ama benim aldığım yerden almak isterseniz dükkanın ismini verebilirim