Aşermeler ne alemde kızlarr

Nerden tahmin ettin :)

Sarımsak için diyorsan normalde sarımsak soğan çok severim ve O zaman makarna yaptığımda kalmıştı ertesi güne biraz sonra yemeye çalışınca canım hiç istememişti yemedim. Şimdi de olsa yememmm herhalde kalmıştı ya öyle Allah günah yazmasın gebelikten herhalde ıyyy oldum :D
Ama hep cacık istiyorum yemek istiyorum hatta eşime dedim salatalık alsın diye aldı O da. buralarda market uzak yürüyemem o kadar :) o gün yaptım şimdide cacık yapacak bir yemek düşünüyorum ama yoğurdum yoookkk :) ben de salata yapıcam.

Ama konserveyse hakikaten çok güzel kokuyor ya soslu moslu böyle :KK70: :KK70: benim çilek, kestane ve çok pis yeşil erik çekmişti büyük büyük.
Immm yeşil erik tuza batırcan yicen ohh erik zamanı ne zaman kızlar :D

Bide ben limona tuz döküp yemek istiyorum ama aşırısı zararlı diye arada bir nadiren :(

Immm yeşil erik tuza batırcan yicen ohh erik zamanı ne zaman kızlar :KK70:

Bide ben limona tuz döküp yemek istiyorum ama aşırısı zararlı diye arada bir nadiren :KK43:

Simdi de kız geçti gönlümden :D :D eşinizle sizi bi görebilir miyim fotoğraf paylaşabilir misiniz çiftlere göre de bazen tahmin çıkarabiliyorum :D bu arada erik zamanı yaz şuan zor yakında daha da zorlaşacak pazarı yakalayın. Benim şuan canım dondurma çekti :(

kızlar dondurma çok yiyorum.
algıda kaymaklı.

birde canım ilk tursu cekmıstı,eve tursu geldi isteğim gitti

sonra karpuz kavun cekti neyseki buldum yedim.
başkada bısey yok.
avakado çekecek hali yok canımızın: D

Simdi de kız geçti gönlümden :KK70: :KK70: eşinizle sizi bi görebilir miyim fotoğraf paylaşabilir misiniz çiftlere göre de bazen tahmin çıkarabiliyorum :KK70: bu arada erik zamanı yaz şuan zor yakında daha da zorlaşacak pazarı yakalayın. Benim şuan canım dondurma çekti :KK43:

Valla canım benim hayırlısı olsun sağlıklı Salih ve hayırlı bir evlat olsun da zamanla kızımız da olur oglumuzda Rabbim ikisindende mahrum etmesin :)

Tatlı ekşi olayı doğru değil bence araştırdım ekşi yeyip erkek tatlı yeyip kızı olan da tam tersi de birsuru insan var :)
dondurma satiliyor marketlerde

Benimde canım ilk haftalarda lahana sarması çekmişti. Rüyalarıma giriyordu dumanı üstünde mis gibi :eek:

Sonrasında görümcem yapıp getirdi bir tencere sağolsun çünkü mide bulantisindan mutfağa da giremiyordum:KK14:

Malum annemden uzakta olunca böyle sonrasında annemin yanına gittiğimde 2 3 defa yedim de geçti istek.:KK48:

Back
X