Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Offf erik de çekti canım. Şükürler olsun buldum yedim. Evet ya konserveler çok güzel kokuyor. Bide ödül mamaları var peynirli böyle mmmmm çikolatalı cips vardı eskiden aynı onlar gibi şeklide
Sarımsak için diyorsan normalde sarımsak soğan çok severim ve O zaman makarna yaptığımda kalmıştı ertesi güne biraz sonra yemeye çalışınca canım hiç istememişti yemedim. Şimdi de olsa yememmm herhalde kalmıştı ya öyle Allah günah yazmasın gebelikten herhalde ıyyy oldum
Ama hep cacık istiyorum yemek istiyorum hatta eşime dedim salatalık alsın diye aldı O da. buralarda market uzak yürüyemem o kadar :) o gün yaptım şimdide cacık yapacak bir yemek düşünüyorum ama yoğurdum yoookkk :) ben de salata yapıcam.
Simdi de kız geçti gönlümden eşinizle sizi bi görebilir miyim fotoğraf paylaşabilir misiniz çiftlere göre de bazen tahmin çıkarabiliyorum bu arada erik zamanı yaz şuan zor yakında daha da zorlaşacak pazarı yakalayın. Benim şuan canım dondurma çekti
Simdi de kız geçti gönlümden eşinizle sizi bi görebilir miyim fotoğraf paylaşabilir misiniz çiftlere göre de bazen tahmin çıkarabiliyorum bu arada erik zamanı yaz şuan zor yakında daha da zorlaşacak pazarı yakalayın. Benim şuan canım dondurma çekti
Valla canım benim hayırlısı olsun sağlıklı Salih ve hayırlı bir evlat olsun da zamanla kızımız da olur oglumuzda Rabbim ikisindende mahrum etmesin :)
Tatlı ekşi olayı doğru değil bence araştırdım ekşi yeyip erkek tatlı yeyip kızı olan da tam tersi de birsuru insan var :)
dondurma satiliyor marketlerde