- 28 Ağustos 2022
- 61
- 17
- 3
- 27
- Konu Sahibi Gunesbulutay
-
Kaç kilosun canımBen hala hiç aşermedim :) kilo konusunda çok dikkatli olmam gerekiyor belki o yüzden psikolojik olarak kısıtlıyorumdur kendimi
Bu çok gizli bir bilgi sjskdlf tüm hamileliğimde max 10 kilo almam gerektiğini söyledi doktorumKaç kilosun canım
Benimde kilom var ama gebelik elde edemedim şuan vermem gerekiyor veremiyorum da ondan sordum benim kilomda hamile kaldıysan ümit olur bana diyeBu çok gizli bir bilgi sjskdlf tüm hamileliğimde max 10 kilo almam gerektiğini söyledi doktorum
Ben kilom ve sigara içtiğim için çok uğraşırım sanıyordum ilk seferde oldu, elbette bünyeden bünyeye değişir ama kiloyla ilgili olduğunu çok düşünmüyorum açıkçası. En azından bende böyle oldu. Ağır yaşamlarda hamile kadın vardı ya düşünün… ne zamandır deniyorsunuz?Benimde kilom var ama gebelik elde edemedim şuan vermem gerekiyor veremiyorum da ondan sordum benim kilomda hamile kaldıysan ümit olur bana diye
Doğru bünye ile alakalı da olabilir tabii 2 sene olacak Allah'ın izniyle ekimde.. yumurtlama göremiyorum ben 1 kere yumurtlamışım lekelenme şeklinde ozaman da adet günümdü adet oldum sandım denemedik tabiiBen kilom ve sigara içtiğim için çok uğraşırım sanıyordum ilk seferde oldu, elbette bünyeden bünyeye değişir ama kiloyla ilgili olduğunu çok düşünmüyorum açıkçası. En azından bende böyle oldu. Ağır yaşamlarda hamile kadın vardı ya düşünün… ne zamandır deniyorsunuz?
Kilonun en önemli etkisi pcos oluyor sanırım, benim reglim çok düzenli değildi hep 30-31-33 gün değişirdi döngülerim. Bence yumurtlama takibi yapsanız da adet bitiminden sonra gün aşırı deneyin, bu şekilde çok var sonuç elde edenDoğru bünye ile alakalı da olabilir tabii 2 sene olacak Allah'ın izniyle ekimde.. yumurtlama göremiyorum ben 1 kere yumurtlamışım lekelenme şeklinde ozaman da adet günümdü adet oldum sandım denemedik tabiibilmiyorum belkide psikolojik benimkide stres yapıyorum
4 ay boyunca yaptım ama yumurtlama olmayınca daha stres oldum bir de sanki yumurtlama oldu diyip ilişkiye girince daha çok stres yapıyor insan olacağı varsa da olmuyor 3 günde bir ilişki deneyeceğim nasip olursa adetten sonraKilonun en önemli etkisi pcos oluyor sanırım, benim reglim çok düzenli değildi hep 30-31-33 gün değişirdi döngülerim. Bence yumurtlama takibi yapsanız da adet bitiminden sonra gün aşırı deneyin, bu şekilde çok var sonuç elde eden
Ben 84 kiloyum doktorum 10 kilo versen şansımız %10 daha artar dedi :)Benimde kilom var ama gebelik elde edemedim şuan vermem gerekiyor veremiyorum da ondan sordum benim kilomda hamile kaldıysan ümit olur bana diye
Ben 89 kiloyum benim de en az 75 olmam lazım sağlık açısındanBen 84 kiloyum doktorum 10 kilo versen şansımız %10 daha artar dedi :)
105 ten 84e düştüm canım ben, 10 kilo daha vermeye çalışıyorum tabi çok hızlı gitmiyor artık :)Ben 89 kiloyum benim de en az 75 olmam lazım sağlık açısındanverebildin mi bari canım ya
Maşallah canım ne güzel vermişsin inşallah devamı gelir105 ten 84e düştüm canım ben, 10 kilo daha vermeye çalışıyorum tabi çok hızlı gitmiyor artık :)
inşallahhh , Rabbim cümlemize sağlıkla nasip etsin , çok kilolu arkadaşlarım var patır patır doğuruyor, nasip biraz da sanırım.Maşallah canım ne güzel vermişsin inşallah devamı gelir
Tabiki canım Rabbim ne zaman dilerse ozamaninşallahhh , Rabbim cümlemize sağlıkla nasip etsin , çok kilolu arkadaşlarım var patır patır doğuruyor, nasip biraz da sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?