Asgari ucretle gecim derdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibiiii sen evliydin hatta adama şarkılar atıyordun burdan senin nikini çok net hatırlıyorum o zaman bize yine kızmıştin konunu başından beri takip ediyorum yazmayım dedim ama duramadım . Evli oldugun zaman sevgili olduğun adamın evlenmesi seni depresyona sokmuştu çocuklara ne olacak diye sormuştuk
Yalnız her versiyonunu denemiş, bekarını bulmuş evlenmiş, evlisini bulmuş adam boşanmamış. Ben de dilimi ısırdım da dayanamadım artık.

Hala cevap vermediniz. Mesleğiniz nedir? Hangi sektörde çalışıyorsunuz?
Seni ne irgaliyor? 😐😂 evimin girdisi ciktisi senden mi soruluyor sektoru soruyorsun😂 farzet temizlikciyim farzet hizmetciyim ne farkeder?😐 Daha oncede dedim ama tekrar edeyim, sen isine iyi sahip cik kaybedersen baya sarsilirsin.. tek hava atabildigin konu cunku😐😂

Seni ne irgaliyor? 😐😂 evimin girdisi ciktisi senden mi soruluyor sektoru soruyorsun😂 farzet temizlikciyim farzet hizmetciyim ne farkeder?😐 Daha oncede dedim ama tekrar edeyim, sen isine iyi sahip cik kaybedersen baya sarsilirsin.. tek hava atabildigin konu cunku😐😂
Çalışmak hava atılacak bişey mi sizin için? Gerçekten mi?

Bu arada hala sorumun cevabını alamadım.

Yalnız her versiyonunu denemiş, bekarını bulmuş evlenmiş, evlisini bulmuş adam boşanmamış. Ben de dilimi ısırdım da dayanamadım artık.
Sanane be hesapmı verecez sana
Ozel hayatımdan sanane yasandı bitti gel yatagıma kimi sokcama da sen karar ver madem Allahım ya

Bu arada benim sorduğum soruyu ekarte edicem derken temizlikçi veya hizmetçi olmayı küçümseyerek yazmışsınız ama gayet onurlu, önemli işlerdir, hatırlatırım.

Burda üye olan,burayı okuyan ve geçimini temizliğe yardımcı olarak sağlayan hanimlardan yukarıdaki üye adına ben özür dilerim.

Bu arada temizlikçi veya hizmetçi olmayı küçümseyerek yazmışsınız ama gayet onurlu, önemli işlerdir. Burda üye olan, geçimini temizliğe yardımcı olarak sağlayan hanimlardan sizin adınıza ben özür dilerim.
Yapma yaw, cidden duygulandim bu yazina😏😞

Sanane be hesapmı verecez sana
Ozel hayatımdan sanane yasandı bitti gel yatagıma kimi sokcama da sen karar ver madem Allahım ya

Yahu kimse sizin yatağınıza kimi sokacağınıza çocuksuz olsaydınız karışamazdı da 2 çocuk yapmışsınız diyoruz sayfalarca. Öfkelenip kızacağınıza ben nerede hata yaptım diye bir bakın lütfen. Bunca hata yapmışsınız sonuçta çocuklarınız aç. Sonuç 2 masumun açlığı olumca sizin de eski eşinizin de neyi var neyi yok irdelenir.

Çocuksuz olsaydınız ve size ahlak dersi verilseydi haklı olurdunuz. Olay bu. Çocukların çekiyor olması. Neyse bir arkadaş demişti zaren çocukları çok düşünebilecek olsa bunlar yaşanmazdı diye haklı. Umarım çocuklarınızın ilerideki hayatları çok güzel olur. Analarının babalarının hataları ruhlarında yaralar bırakmaz.

Ben hep ev hanımıyım. Tam artık çocuk büyüdü, şartlar tamam çalışacağım dedim iş aramaya başladım hamile olduğumu öğrendim. 😳 Bu da büyüyene kadar beni daha kimse işe de almaz. Kadının çok iyi Bi maaş alabileceği mesleği yoksa çalışması da zor. Aldığın maaş kreşe bakıcıya gidiyor. Evet her kadın çalışabilmeli, durumu iyi de olsa, çünkü ne zaman ne yaşanacak belli değil. Ama zor yani kadının çalışması. Bi kere etrafında Bi yakının olmalı bakmasa bile acil durumlarda emanet edebileceğin. Kadına şu hayatta herşey zor. Keşke erkek olsaydım. 😂😂😂
Dip not evden çalışıyorum yıllardır eve katkım var, ama o bile eşimin işi. Yani boşansam dımdızlak.

Merhaba
Ben asgari ücretle haftada 6 tam gun çalışıyorum ve maasımın tam yarısı kiraya gidiyo malum kiralar uctu!
Cocuklarım var ben geçinemiyorum yaa cogu zaman dolap bos kalıyo yarı ac yarı tok yasıyoruz yani
Kira fatura okul masrafları derken yemege az buz para kalıyo giysi falan hic yetişemiyorum
Cocuklarım ilkokulda annem ilgilenmese calısamazdım bile enazından bakıcı parası yok boyle ama yine de yetmiyo!
Evlenmeyi dusundum sırf maddiyattan ama 2 kızım var biz baska adam istemeyiz evde dediler
zaten ben de guvenemem elin adamına evde kızlarım varken
Hoş zaten aday adayı bile yok hayatımda
Benim yerimde olsanız siz napardınız?
Devlet, belediye aklınıza neresi geliyorsa oraya başvurun.
Allah’ım bu hayat pahalılığın sonu nereye varacak böyle. Çok endişeliyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X