Aşı olup reglisi geciken varsa lütfen buraya

Delyee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2021
338
63
28
Benim reglime 10 gün vardı ve biontek oldum ve reglim geceli 3gun oluyor reglimin geçtiği ilk gün test yaptım negatif çıktı şimdi tekrar yapmaya korkuyorum rabbim nasip etsin cok istiyorum bebeğim olsun asidan dolayı gecikme olanlar da var 1senelik evliyim korunmuyoruz ve çikolata kisti var bi tane eğer asidan dolayı bi gecikme olup olmadığını anlayabilir miyim be bilim agrisi olurmu yada hamile olup olmadığını anlamak icin test bu hafta yapamam evimde değilim ve bi akrabadayım eşim yanımda degil eczane de uzak birisine de demedim çekindiğinden o yüzden hissederek anlar miyim diye umarım açıklayıcı olmustur

Allah gönlünüze göre versin inşallah hamilesinizdir ama aşinin yan etkisinden dolayida gecikme yada erken olmayi çok duyar olduk bu ara

Bende Biontech asisi oldum ve bende adet gecikmesi yasadim yaklasik iki ay. Hamile degildim. Ve tankdik bircok kisi ayni sorunu yasadilar. Kadin doktorumda bircok hastasinin ayni sikayetten müzdarip olduklarini dile getirmisti.

Bende Biontech asisi oldum ve bende adet gecikmesi yasadim yaklasik iki ay. Hamile degildim. Ve tankdik bircok kisi ayni sorunu yasadilar. Kadin doktorumda bircok hastasinin ayni sikayetten müzdarip olduklarini dile getirmisti.
Aynen ne yapmak lazım doktora gittiniz mi piko falan varmiydi

Benimde aşıdan dolayı reglim 15 gün gecikmişti. Sonra 2.dozu oldum onda da 1 hafta gecikti.

Söktürücü ilaç kullanmadınız mi aşı dan olduğunu nasıl anlayabiliriz

Bta HCG yaptır kan da gebelik yoksa aşıdan olabilir geç döllenme olup olmadigini öğrenmek için ulturasonla kadın doğumdan öğrenebilirsn bence kafana takip stres olmaktansa yarın bir doktora görün derim canım

Merhaba geçmiş olsun. ben de aşı olmadım ve yurt dışına gitme durumum var kararsızım aşı olup olmamakta olmazsam gidemeyeceğim . Regl düzenimin de etkilenmesini istemiyorum. etkilenenler düzeldi mi inşalllah düzelmistir

Back
X