aşığım ve korkuyorum.

cceylann

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
39
0
16
Eskişehir
merhaba arkadaşlar,
sizinle kimseye anlatamadığım bir sıkıntımı paylaşmak ve yardım almak istiyorum. Ben birine aşık oldum. bu kişi abimn iş arkadaşı. abimin arkadşının doğum günü vardı ve bende onunla gittim herkesi ilk kez tanıyorum. orada arkadşlarının birinden vakit geçtike hoşlanmaya başladım ve bi zamn sonra onunda bana baktıgını farkettim ve ondan iyice etkilenmeye başladım. ama hem abimden dolayı hemde arkadşlarından dolayı fazla muhabbet edemedik.çekindik. ve daha sonra internette konuşmaya başladık ve o benden etkilendiğini söyledi bende ondan. görüştük ama şimdilik arkadş gibi görüşmenin daha doğru olacağına karar verdik. çünkü arada abim var ve bende oda abimi gördükçe kendimizi suçlu hissediyoruz. arkasından iş çeviriyormuşuz gibi geliyor. Şuan ben onunla arkadaşmıyım yoksa sevgilimiyim bilmiyorum çünkü bişeyler hissederken arkadş nasıl olunur bilmiyorum. ayrıca arada abimin olmasıda çok vicdanımı sızlatıyor. sizce doğru olan nedir ben çıkamadım işin içinden...

Bence duygularina gore davran ve kalbini dinle.. Abin arada olabilir ama imkansiz ask dgl bu zamanla bsyler olursa abine duzgun sekilde anlatirsiniz.. Asik olmak ayip bsy dgl

tamame abinin bu olaylara bakış açısıyla alakalı,
arkadaş bildik namusumuza göz dikti diyecek bir tipse abin, yol yakınken arkadaşlığı da kesin. arkadaş ayağı bişey ayağı derler :20:

eğer ileride ciddi bişey olursa ve açıklarsak abimin ters bi tepki vereceğini sanmıyorum ama ilerisi olmazsa devam etmezse diye korkuyorum.

merhaba arkadaşlar,
sizinle kimseye anlatamadığım bir sıkıntımı paylaşmak ve yardım almak istiyorum. Ben birine aşık oldum. bu kişi abimn iş arkadaşı. abimin arkadşının doğum günü vardı ve bende onunla gittim herkesi ilk kez tanıyorum. orada arkadşlarının birinden vakit geçtike hoşlanmaya başladım ve bi zamn sonra onunda bana baktıgını farkettim ve ondan iyice etkilenmeye başladım. ama hem abimden dolayı hemde arkadşlarından dolayı fazla muhabbet edemedik.çekindik. ve daha sonra internette konuşmaya başladık ve o benden etkilendiğini söyledi bende ondan. görüştük ama şimdilik arkadş gibi görüşmenin daha doğru olacağına karar verdik. çünkü arada abim var ve bende oda abimi gördükçe kendimizi suçlu hissediyoruz. arkasından iş çeviriyormuşuz gibi geliyor. Şuan ben onunla arkadaşmıyım yoksa sevgilimiyim bilmiyorum çünkü bişeyler hissederken arkadş nasıl olunur bilmiyorum. ayrıca arada abimin olmasıda çok vicdanımı sızlatıyor. sizce doğru olan nedir ben çıkamadım işin içinden...

Niye vicdanın sızlıyor ben de bunu anlamdım. Özel hayatın sadece seni ilgilendirir, gerçekten çıkmaya başlarsanız gider abine söylersin. Kendini kötü hissediyorsan şimdi git ben bundan hoşlanıyorum de :)

Niye vicdanın sızlıyor ben de bunu anlamdım. Özel hayatın sadece seni ilgilendirir, gerçekten çıkmaya başlarsanız gider abine söylersin. Kendini kötü hissediyorsan şimdi git ben bundan hoşlanıyorum de :)

ben bu deli cesarete sahibim ama insan ilerisinide düşünüyor. onu daha tam olarak tanımıyorum oda beni ilerisinin ne getireceğini bilemiyoruz.

merhaba arkadaşlar,

abiniz ile aranız nasıl? eğer arkadaş gibiyseniz baştan; görüştüğünüzü, iyi vakit geçirdiğinizi... fakat bunu abinizin bilmesini istediğinizi söyleyin bence anlayışlı biriyse hoşuna bile gidecektir sizin dürüstlüğünüz en fazla alır çocuğu karşısına konuşur. yok değilse... bilemiyorum ne yaparsınız ya gizli gizli görüşmeye razı olursunuz ya da açıklayıp sonuçlara katlanırsınız.

Bence daha ortada bsy yokken bsy anlatma abine.
O kisinin ciddiyetini ogren guveniyorsan ozmn anlat

Eee abiniz arkadaş olarak konuşmanıza ne diyecek peki ?

Bu arkadaşlık mı gerçi o bile tartışılır da , hani abinizin istediği şekilde davranmak adına bunu yapıyorsanız bence selam bile vermezdiniz o çocuğa..

Tabi bence saçma, ne zaman nerede kime aşık olacağı belli olmaz ki insanların.. Abinizin arkadaşı olması bi suç değil..

sadece arkadaş olarak görsem anlatırım ama ona karşu bişeyler hissediyorum ve bunun için zamn verdik birbirimize iyice tanımak için. en iyisi zamanla tanıyıp ona göre karar vermek sanırım

bencede önce birbirinizi tanıyıp öyle karar verin
bakarsınız 3 5 gün sonra anlaşamazsınız aranız bozulur
abinede boşu boşuna durumu açmış olursun

Back
X