• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşık değilim ama seviyorum

nisan001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2007
327
2
96
İstanbul
Arkadaşlar "aşık değilim ama seviyorum" şeklindeki ilişkisini yürüten ve mutlu sona ulaşan var mıdır?

Yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.

Bu cümleyi bana kuran erkek arkadaşımla ayrıldık. Bu cümleyi kim kuruyorsa o kişi ayrılıyor (ayrılmak istiyor) dikkatimi çekti.
Tahammül mü az oluyor aşık olmayınca acaba??
Neden yani?
Denk mi geldi yoksa bana bunlar?

Bir de bu bir insana neden söylenir kardeşim?? "sana aşık değilim ama seviyorum" amacın ne senin?

Son düzenleme:
Arkadaşlar "aşık değilim ama seviyorum" şeklindeki ilişkisini yürüten ve mutlu sona ulaşan var mıdır?

Yorumlarınızı paylaşırsanız çok sevinirim.

Bu cümleyi bana kuran erkek arkadaşımla ayrıldık. Bu cümleyi kim kuruyorsa o kişi ayrılıyor (ayrılmak istiyor) dikkatimi çekti.
Tahammül mü az oluyor aşık olmayınca acaba??
Neden yani?
Denk mi geldi yoksa bana bunlar?

Bir de bu bir insana neden söylenir kardeşim?? "sana aşık değilim ama seviyorum" amacın ne senin?
herkesi herseyı sevebılırsın ama herkese asık olunmuyor ve askın degısık bır yapısı vardır herseyı affedersın.. sadece sevıyorsan boyle degıl bı baskasını da sevebılırım dıye dusunuyorsun :(

herkesi herseyı sevebılırsın ama herkese asık olunmuyor ve askın degısık bır yapısı vardır herseyı affedersın.. sadece sevıyorsan boyle degıl bı baskasını da sevebılırım dıye dusunuyorsun :(

Zannediyorum ki ben aşık olmadan ilişki yürütemiyorum. Sadece severek, aşık olmadan nasıl katlanıyorlar peki? Bitmeyecek mi onlar için?? anlayamıyorum..
Bile bile lades gibi..Sonunda ayrılmak isteyeceksin..

Anlamak istiyorum..

aşktan sonra sakinleşince sevgi gelmez mi.bu lafı ayrılık düşünenler söylüyor demişiniz.bende tam tersi.ilk başta bir kıpırtı hissediyorsam oluyor.aşık olduysam ama adam düzgün değilse başkasınada aşık olurum fikri duruyor.tabii kolay olmuyor ama oluyor.ama o kişiyi seviyorsam o ilişkiyi sağlamlaştırmaya çalışıyorum.aşk hissi olmasa bile.sevginin içine heyecan katılabilir fikrindeyim.

Son düzenleme:
Aşk daha heyecanlı, daha tutkulu. Şahsen ben de aşkı sevgiye tercih ederdim. Nasılsa bir süre sonra aşkta da sevgi oluşabiliyor ama sevgide aşk oluşmuyor. Yani daha sade gibi sevgi.

genelde kırmamak adına söylenmiş sözdür. seviiyorum ama aşık değilim demek ; aşk olunca bir ilişkiye asıl başlanır anca aşık olununca karşındaki için her şeyi göze alabilirsin gözünde büyütebilirsin onu, tüm dünyan olur.ama sevmek onu da sevebilirsin ama yeni taşınmış yan komşunu da sevebilirsin.genel bişeydir.ama aşk bir kişiye adapte olma durumudur. genelde karşındakiyle gelecek göremiyorsan evlilik gibi ona aşık olmadığından sürdüremezsin kırmamak adına da onu insan olarak sevdiğini ama aşık olmadığını söylersin .

aşk zor bulunan bişeydir sana böyle dediyse aranızdaki sevgi saygı bitmeden bu işin olmayacağını söylemek istemiştir. bence hiç üzerinde durma ilerde karşılıklı olarak çok seveceğin aşık olacağın insan karşına çıkacaktır. :16:

Aşk sevgının 100 derecede kalplerde kaynatılmış şeklıdır bana göre.sevgının kaynayıp coşmasıdır gönullerde.hatta buharlaşmasıda dıyebılırız.:34:

genelde kırmamak adına söylenmiş sözdür. seviiyorum ama aşık değilim demek ; aşk olunca bir ilişkiye asıl başlanır anca aşık olununca karşındaki için her şeyi göze alabilirsin gözünde büyütebilirsin onu, tüm dünyan olur.ama sevmek onu da sevebilirsin ama yeni taşınmış yan komşunu da sevebilirsin.genel bişeydir.ama aşk bir kişiye adapte olma durumudur. genelde karşındakiyle gelecek göremiyorsan evlilik gibi ona aşık olmadığından sürdüremezsin kırmamak adına da onu insan olarak sevdiğini ama aşık olmadığını söylersin .

aşk zor bulunan bişeydir sana böyle dediyse aranızdaki sevgi saygı bitmeden bu işin olmayacağını söylemek istemiştir. bence hiç üzerinde durma ilerde karşılıklı olarak çok seveceğin aşık olacağın insan karşına çıkacaktır. :16:

8 senedir beni insan olarak mı seviyordu yani :ssz:
8 sene nasıl katlandı.Nasıl?

Bence aşk biraz heyecandan kaynaklanıyor. Bir insanla tanışıp ona zamanla aşık olduğunda heyecanlanıyorsun, panik oluyorsun ama sevgi çok başka birşey. Eğer uzun bir ilişki yaşıyorsan tabi evlilikler için de böyle düşünüyorum bir süre sonra aşk sevgiye dönüşüyor. Sevgi de aşk kadar kutsal bir duygu bence.

Tıpatıp aynı durumu yaşadım bende.
Eşimle 8 sene sevgili kaldık ve 9 gün önce evlendik.
5.senemizde "seni seviyorum ama aşık değilim sana" dedi.
Başımdan aşağı kaynar sular indi, gözlerimden yaşlar süzüldü.
O an yerin dibine girmek istedim.
Ya ben aşkı çok büyük,değerli görüyordum,ya da eşim aşkı bilmiyordu.
Günlerce ağladım.
Bu adamın bana aşık olmadığını 5 sene sonra öğreniyorum yani öyle mi dedim kendi kendime..
1 hafta konuşmadım,nasıl olir diyordum hala.
Davranışları,ilgisi tam da bana aşık bir insanın sergileyeceği şeylerdi.
Hayal kırıklığı işte..
Onu söyledikten sonra aradan 3 yıl geçti,evlendik ve mutluyuz.
Beni çok seviyor,fazlasıyla değer veriyor.
Ha unuttum mu? Hayır.
Hala kırgınım nedense. Ama bu kesinlikle bir gerçek ki "aşk geçici".
Sevgiliyken aşkımdan deli divane olan ben, şimdi sevgiyle bağlıyım ona.
Sevgi çok daha ayrı,asla tükenmiyor.
Aşk bir kıpırtı,heyecan.. Bu yıllarca asla sürmüyor.
Yani sorunun cevabı olarak; örnek ben.
Bana aşık olmayan adamla evlendim ve hiç mutlu olmadığım kadar da mutluyum.

kavuşup anlaşamadığın insana aşık olursun yani güzel giden düzgün ilişkilerde aşkın bitmesi normal.
zaten aşk çok güvenilir bir duygu değil içinde nefret, takıntı, güvensizlik, obsesyon da barındırıyor.
sevgi daha huzurlu bir duygu bana göre. gönül isterdi ki senelerce aşık kalalım ama mümkün değil 3 seneden sonra karşılıklı emek olursa belki ama çok zor.

Tıpatıp aynı durumu yaşadım bende.
Eşimle 8 sene sevgili kaldık ve 9 gün önce evlendik.
5.senemizde "seni seviyorum ama aşık değilim sana" dedi.
Başımdan aşağı kaynar sular indi, gözlerimden yaşlar süzüldü.
O an yerin dibine girmek istedim.
Ya ben aşkı çok büyük,değerli görüyordum,ya da eşim aşkı bilmiyordu.
Günlerce ağladım.
Bu adamın bana aşık olmadığını 5 sene sonra öğreniyorum yani öyle mi dedim kendi kendime..
1 hafta konuşmadım,nasıl olir diyordum hala.
Davranışları,ilgisi tam da bana aşık bir insanın sergileyeceği şeylerdi.
Hayal kırıklığı işte..
Onu söyledikten sonra aradan 3 yıl geçti,evlendik ve mutluyuz.
Beni çok seviyor,fazlasıyla değer veriyor.
Ha unuttum mu? Hayır.
Hala kırgınım nedense. Ama bu kesinlikle bir gerçek ki "aşk geçici".
Sevgiliyken aşkımdan deli divane olan ben, şimdi sevgiyle bağlıyım ona.
Sevgi çok daha ayrı,asla tükenmiyor.
Aşk bir kıpırtı,heyecan.. Bu yıllarca asla sürmüyor.
Yani sorunun cevabı olarak; örnek ben.
Bana aşık olmayan adamla evlendim ve hiç mutlu olmadığım kadar da mutluyum.

Tıpatıp olsaydı keşke :ssz:
Benim erkek arkadaşım da 3 sene önce söyledi. 3 sene sonra ayrıldık işte :ssz:
Nasip...

aşk heycan.. gördüğünde kalp çarpıntıları.. hep yanında olmak ıstemek..
sevgı hemen cabucak bıtmeyecek. kalbınde senın yerının hep aynı olması...
heycanı kalmamıs ama kalbınde bı yerın var denklemını cıkardım sana bak ,:1::1:

tatlım aşk geçici..
sen hiç 60 yasında kocama aşıgım diyen duydunmu hayır..
ama kocamı sevıyorum dıyen ben duydum..
şu aşk kelımesıne takılmayın ya..
adam senı sevmese 8 sene nıye ceksın..
aşık değilse ilişki bitmez..
evlilerin 10 80 i hala aşık mı sanıyorsun??
ilişkine 8 sene emek verılmıs..
degerını bıl..
kelımelere takılma

aşk heycan.. gördüğünde kalp çarpıntıları.. hep yanında olmak ıstemek..
sevgı hemen cabucak bıtmeyecek. kalbınde senın yerının hep aynı olması...
heycanı kalmamıs ama kalbınde bı yerın var denklemını cıkardım sana bak ,:1::1:

tatlım aşk geçici..
sen hiç 60 yasında kocama aşıgım diyen duydunmu hayır..
ama kocamı sevıyorum dıyen ben duydum..
şu aşk kelımesıne takılmayın ya..
adam senı sevmese 8 sene nıye ceksın..
aşık değilse ilişki bitmez..
evlilerin 10 80 i hala aşık mı sanıyorsun??
ilişkine 8 sene emek verılmıs..
degerını bıl..
kelımelere takılma

Güzel söyledin de adam bitirdi ilişkiyi :ssz:

Güzel söyledin de adam bitirdi ilişkiyi :ssz:

o zaman adamın psikolojik sorunları var...
yada sıkılmış..
8 sene bu acıklama ile bitip gidiyormu yani..
o zaman o adama verılen yıla yazık be canım..
sen adama degıl gıden yıllarına yan bence..:S

o zaman adamın psikolojik sorunları var...
yada sıkılmış..
8 sene bu acıklama ile bitip gidiyormu yani..
o zaman o adama verılen yıla yazık be canım..
sen adama degıl gıden yıllarına yan bence..:S

Yav psikolojik olarak kötü olan birine hiç böyle bir cümle söylenir mi? :37:
Zaten üzülüyorum herşeye..Yıllar geçmiş gitmiş. Ben evlenebilecek miyim, çocuğum olacak mı, başka biriyle tekrar mutlu olacak mıyım, onu unutabilecek miyim diye düşünüyorum. Sen bana yıllarına yan diyorsun. Aşk olsun:ssz:

Yav psikolojik olarak kötü olan birine hiç böyle bir cümle söylenir mi? :37:
Zaten üzülüyorum herşeye..Yıllar geçmiş gitmiş. Ben evlenebilecek miyim, çocuğum olacak mı, başka biriyle tekrar mutlu olacak mıyım, onu unutabilecek miyim diye düşünüyorum. Sen bana yıllarına yan diyorsun. Aşk olsun:ssz:

Kaç yaşındasın ki? 30u geçmiş olsan bile biri karşına çıkabilir, evlenebilirsin, menopoza girmediğin sürece çocuk sahibi de olabilirsin, hiçbir şey için geç değil :31:

Back
X