• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşık olamıyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi mknx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mknx

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
8
arkadaşlar mehraba ya şimdi ben aşık falan olamıyorum denesemde olmuyor mesela birini görüp dış görünüş olarak beğenebilirim ama onun dışında hiçbir duygu yok diyelim biriyle çıkmaya başladım bu sefer kendimi zorladım dedim bu sefer yapıcam deniyorum ama yok olmuyor aşık olamıyorum karşımdaki ne kadar da iyi biri olursa olsun sevgide gösterse yapamıyorum en uzun ilişkim en fazla 2 hafta sürüyor onun dışında daha fazla sürdüremiyorum mesela karşımdakine sevgi veriyorum ama içimde yok daha fazla dayanamayıp ayrılıyorum bunalıyorum

Bence biraz hadi olsun diye ilişki yaşamışsınız gerçekten kendi isteğinizle yaşasanız böyle olmaz. Karşınıza öyle biri çıkınca otomatik o duygular yükleniyor zaten. Kendinizi kasmayın olması için zorlamayın. Bu böyle hadi deneyeyim gibi bir şey değil bence.

arkadaşlar mehraba ya şimdi ben aşık falan olamıyorum denesemde olmuyor mesela birini görüp dış görünüş olarak beğenebilirim ama onun dışında hiçbir duygu yok diyelim biriyle çıkmaya başladım bu sefer kendimi zorladım dedim bu sefer yapıcam deniyorum ama yok olmuyor aşık olamıyorum karşımdaki ne kadar da iyi biri olursa olsun sevgide gösterse yapamıyorum en uzun ilişkim en fazla 2 hafta sürüyor onun dışında daha fazla sürdüremiyorum mesela karşımdakine sevgi veriyorum ama içimde yok daha fazla dayanamayıp ayrılıyorum bunalıyorum
Herkesi aşkı tadıyor sanman çok masum. Yaş kaç? Çevremde 30 ve 40 yaş üstü hayatunda hiç aşık olmamış kişi sayısı oldukça fazla. Bazıları herkesin her duyguyu yaşayabileceğini sanıyor ama dünya öyle bir yer değil.

Herkesi aşkı tadıyor sanman çok masum. Yaş kaç? Çevremde 30 ve 40 yaş üstü hayatunda hiç aşık olmamış kişi sayısı oldukça fazla. Bazıları herkesin her duyguyu yaşayabileceğini sanıyor ama dünya öyle bir yer değil.
olabilir aslında evet bende onlardan birisiyim galiba

Vaov sen farklısın galiba biraz 😀 önceki konularını da hatırlıyorum neden hep böyle konular açıyorsun? Orada da baya anlam verilememişti. Duygusuzum gibi bir şeydi sanki

Vaov sen farklısın galiba biraz 😀 önceki konularını da hatırlıyorum neden hep böyle konular açıyorsun? Orada da baya anlam verilememişti. Duygusuzum gibi bir şeydi sanki
kardeşim sen değişik misin? farklı olmakla ne ilgisi var aşık olamayınca farklı mı oluyoruz ayrıca seninde ikide bir konularıma bu mesajları yazmanda gözümden kaçmadı haberin olsun

kardeşim sen değişik misin? farklı olmakla ne ilgisi var aşık olamayınca farklı mı oluyoruz ayrıca seninde ikide bir konularıma bu mesajları yazmanda gözümden kaçmadı haberin olsun
Yok onu ben yazmamıştım başka bir üye yazmıştı😀 Karıştırdın bak oldu mu şimdi? Değişik olan da ben değilim gibi duruyor sürekli farklı olduğunu diğer insanlardan farklı hissettiğini vurgulayan sensin.

Yok onu ben yazmamıştım başka bir üye yazmıştı😀 Karıştırdın bak oldu mu şimdi? Değişik olan da ben değilim gibi duruyor sürekli farklı olduğunu diğer insanlardan farklı hissettiğini vurgulayan sensin.
canım ben farklıyım demiyorum ki sen sadece öyle anlıyorsun. çekemiyorsun galiba bunları yazmamı ve şu da var ben burda hislerimi dile getiriyorum sizlerle paylaşıyorum sohbet ediyorum bir de beni tanımıyorsunuz istediğim kadar burda farklı olmaya çalışsam ne olur ki hiçbirinizin yüzünü bile görmicem

canım ben farklıyım demiyorum ki sen sadece öyle anlıyorsun. çekemiyorsun galiba bunları yazmamı ve şu da var ben burda hislerimi dile getiriyorum sizlerle paylaşıyorum sohbet ediyorum bir de beni tanımıyorsunuz istediğim kadar burda farklı olmaya çalışsam ne olur ki hiçbirinizin yüzünü bile görmicem
Anlıyorum konu bana çok geçmedi ayrıca neyi çekemeyeyim ya saçma, iyi forumlar😊

30 yaşın üstündeysen böyle oluyor bence ya.

Aşık olmak ya da olmamak öyle isteyince olan bir şey değil,kimi tanıdıkça zaman geçtikçe aşık olur,kimi birden görür görmez,kimi ise hayatı boyunca hiç. Komutla,zorlamayla olan bir şey değil ki bu.Zamana bırakmaya ne dersiniz.Belki de birine aşık olmadan sevgi ve saygı duyarak bağlanacaksınız......

aşık olunacak erkek mi var ortada bulunca olursun çok da şey yapma

Her insan aşık olamıyor bu hayatta malesef. Ben 34 yaşındayım, hiç aşık olmadım mesela. Aşık olduğumu sandığım zamanlar olmuştu ama değilmiş. Haa ama sevdim, ilgi duydum, varlığı beni mutlu eden ilişkim oldu.
İlla aşkı bulacağım diye kendini zorlama. Hem aşk biraz da tehlikeli, gözü karartıyor tamamen. Doğru ve yanlışı göremiyor aşık olan bazı insanlar. Burada ne konular okuyoruz. Keşke doğru kişilere aşık olup o duyguları tadabilsek ama olmuyorsa da olmuyor takılmayın, aşk olmazsa sevgi olur elbet ki o daha kıymetli.
Yaşınız kaç? Belki o kişi henüz karşınıza çıkmamıştır. Hemen ümitsizliğe de kapılmayın.

aşk planlanarak kendını şartlandırarak olacak birşey değil akışına bırak bazı şeyleri git görüş gez dolaş yanı

Aşk denemeyle olmuyor, kendiliğinden oluyor.

Aşk oyle "bu iyiymiş ben buna aşık olayım" denilerek olan bir sey degil zaten. Keske öyle olsaydı.
Seçerek aşık olabilsek deccal exlerimiz olmazdi :D

Aşk oyle "bu iyiymiş ben buna aşık olayım" denilerek olan bir sey degil zaten. Keske öyle olsaydı.
Seçerek aşık olabilsek deccal exlerimiz olmazdi :D
Aşk bir sudur Lyanna. Taam mı

aromantik olabilirsiniz.

yani illa etiket olsun diye değil de, bu spektrumda olan çok insan olduğu için oturup bir isim koymuşlar buna. kriterler tutuyorsa bile bundan sonra kendinizi aromantik diye tanıtmak zorunda değilsiniz, size kalmış

daha 20 yasındasın
acele etme
çok aşık olursun
çok aşklar yaşarsın

Sana bunu hissettirecek biriyle henüz tanışmamışsındır. Hiç tanışmaya da bilirsin. Bu aşk denen duygu zaten lise üniversite yaşlarında, en fazla da 30 yaşından önce yaşanıyor bana kalırsa. Belli bir yaştan sonra daha olgun duygular oluyor insanda. Aşk diyince bende daha deli dolu bir duygu canlanıyor, olgun dediğim duygular ise daha çok sevgi, ilgi gibi şeyler. Aşk dediğin şey zaten insanın anasını ağlatıyor çoğu zaman. Zaten bir de ergenlik ya da ilk yetişkinlik dönemlerinde yaşandığını kabul edersek neden anasını ağlatmak dediğimi daha iyi anlayabiliriz :D ha 30 yaşından sonra bulduğun olgun duyguya sahip ilişkiler hiç mi ağlatmıyor anamızı diye sorarsan, öyle de güzel ağlayabiliyor ki. Neyse uzatmayayım, aşk duygusunu hissetmemek bence güzel bile olabilir diye düşünüyorum.

Back
X