aşık olamiyorum

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
sadece hoslaniyorum okadar evlenmeyi isteyecek kadar yogun hisler duyamiyorum bi trlu kimseye. iyibi arkadas olabilirim ama ask ask nedir nasi biseydr 25 yasndaym rastlamadm hala :( bi cocukla tanistrdilar bir iki haftadir gotuduyorz mesajlasihorz felan sdandartlar olarak gokte ararken yerde buldum diyecek kadar bana uygun. ama burnu top gibi ve dudaklari etli etli ki hic sevmem :)) yoksa uzun boylu kumral renkli gozlu

sadece hoslaniyorum okadar evlenmeyi isteyecek kadar yogun hisler duyamiyorum bi trlu kimseye. iyibi arkadas olabilirim ama ask ask nedir nasi biseydr 25 yasndaym rastlamadm hala :( bi cocukla tanistrdilar bir iki haftadir gotuduyorz mesajlasihorz felan sdandartlar olarak gokte ararken yerde buldum diyecek kadar bana uygun. ama burnu top gibi ve dudaklari etli etli ki hic sevmem :)) yoksa uzun boylu kumral renkli gozlu

Herkese nasip olmuyor canım aşk evliliği. İlle de evlenmek istiyorsan ahlakına bak öncelikle. Her konuda mükemmelse sadece dış görünüşünden ötürü reddetme derim. Armudun sapı üzümün çöpü dersen evde kalırsın bak. Şaka şaka Allah gönlüne göre versin. İnşallah en kısa zamanda karşına çıkar hayallerindeki eş adayı.

Klişe ama doğru insanla karşılaştığında sen de hissedersin aşkı; sonra evlenmek de istersin.
Olur yani. Her zaman umut vardır.

Yasin kucuk daha icine sinmeyen bi insanla hayatini birlestirme hayat boyu adamin suratina bakacaksin sonucta bekle cikar karsina kismetin

Kendinden dediğin gibi daha yeni tanışmışsınız. Hemen olumlu ya da olumsuz düşüncelere kapılma derim.
Tabikide karşındaki insanın fiziken de seni etkilemesi gerekir ama bende 24 yaşındayım ve şuan bi barışır gibi olup bi ayrılır gibi olduğumuz insanla da ilgili senin gibiydim. Yok gözünün üstünde kaşı var, yok biraz kilosu var, yok öyle yok böyle derken bi baktım aşık olmuşum ve benim gözümde her açıdan mükemmel. :1::1:
Bırak bi süre zaman geçirmeye onu daha yakından tanımaya çalış. İlerde illaki onunla ilgili iyi ya da kötü başka şeylere daha çok odaklanacaksın. :128:

Burada daha önce de yazmıştım...
Kımseyı beğenmeyen ben, bir kere gördüm aha alırım ben bunu dedim :9:
Bir arkadaşın dediği gibi klişe ama gerçek...
Doğru kişi çıkınca aşık olacaksınız...
Bana göre evlilik asla mantığa dayalı olmamalı...
Şimdiden daha osu busu batıyorsa, evlenince her şeyi batar:45:

Disgörünüsünde sizi rahatsiz eden bi durum var, inanin asik olursaniz normalde sevmem dediginiz o top burna bile hasta olursunuz, yani icinizde isinmamiski, icinize sinmemiski biseyini begenmiyorsunuz size batiyor... Yasiniz daha genc, elbette karsiniza iste budur dediginiz kisi cikar hatta tip olarak hic hayal etmediginiz ama yinede illaki o olacak dediginiz... Ismarlama olmaz bu isler, cok kafayada takmayin, tanisin, görüsün ama artik sirf evlenmek gerekiyor deyip aralarindan en uygununu secip evlenmeyin...gönlünüzün ve aklinizin bir sectigiyle evlenin...

Son düzenleme:
Belki sende benim gibisindir hayatının aşkını bekliyosundur :)) biraz gerikafalılık sanırım ama ben sadece bir kişiye aşık olup onunla evleneceğimi düşündüm hep.Böyle düşündüğüm içinde şimdiye kadar aşık olmadım hep hoşlanmaktı.Ama memnunumda sende öyle ol önüne bak bir gün bulur seni elbet.

Bir insanda gerçek aşkı bulduğunda, yani onun ahlakına kişiliğine aşık olduğunda, yüzü sana nurdan yaratılmış gibi gelir :) Ufak tefek kusurlar aramaya çalışmaz insan.. Onun yüzü gözü kaşı burnu ağzı herşeyi kusursuz gelir gözüne, bakmaya doyamazsın :) Eşimde bunları yaşadığımdan biliyorum :)
O yüzden muhtemelen senin şuan görüştüğün kişi, aşık olduğun kişi değil.. Demek ki aşkın daha zamanı var :) Sabret, doğru zamanda gelip seni bulacak..:16:

Back
X