aşık olduğum kişi beni duygu karmaşasiyla başbaka bıraktı akıl verin kızlar :(

Leylilez

Mucizeler iyiki varlar..
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
1.046
699
53
31
Aşįk oldugum ve evliligi düşündüm insan brni hayal kırıklığına ugratti ben cok basit bir sey istedim facebook sifresini vermedi hic beklemiyordum şok vaziyetteyim daha facebook gibi önemsiz bir hesabı bile paylasamazken ben onunla evlenebilmek icin ailemi ikna etmeye calisiyorum gurbette gitme sıkıntımdan dolayi.Gercekten 160 derece döndüm duygularim degismeye basladi aşk güzel de aşktan önemli şeyler var bayanlar sizin fikriniz nedir.Benim yaptigim enayilik gibime geldi:(

Genelde facebook şifresini vermeyenlerin hesabında bişey çıkıyor. Adamın günahını alamam ama, bu bi ihtimal

Bende hic beklemiyorken içime kurt düştü bunu onada söyledim yine vermemezlik yapti israr etmedim ama fena bozuldum

Bekarken eşim de bana vermedi. Şimdi evliyiz. Başka facebook kullanıyor. Tesadüfen eskisinin şifresini de öğrendim dayanamadım girdim. Tam tahmin ettiğim gibi şeylerle karşılaştım

5 yıldır sevgiliyiz 1kere şifresini istemedim.
şifre ilişkinin ciddiliğini mi gösteriyor. kaç yaşındasınız? bu yaptıgınız çocukca.

5 yıldır sevgiliyiz 1kere şifresini istemedim.
şifre ilişkinin ciddiliğini mi gösteriyor. kaç yaşındasınız? bu yaptıgınız çocukca.
Ben sifre iliskinin cidiligini gosteriyor dusuncesinde degilim.Biz yeni tanistik 2 ay oldu hersey cok hizli gelisti ikimizde evlilik karari aldik uzak sehirlerde yasiyoruz aramizdaki mesafeden dolayi ortak yönlerimiz, paylaşimlarimiz olsun istedim.kesinlikle guvensizlik degil verdigi tepki icime oturdu.Kullanmami istemiyorsan dondururum dedi vermeye yanasmadi.Bu arada sevgilim 28 ben 24 yasindayim.

Ben sifre iliskinin cidiligini gosteriyor dusuncesinde degilim.Biz yeni tanistik 2 ay oldu hersey cok hizli gelisti ikimizde evlilik karari aldik uzak sehirlerde yasiyoruz aramizdaki mesafeden dolayi ortak yönlerimiz, paylaşimlarimiz olsun istedim.kesinlikle guvensizlik degil verdigi tepki icime oturdu.Kullanmami istemiyorsan dondururum dedi vermeye yanasmadi.Bu arada sevgilim 28 ben 24 yasindayim.
2 ay için de erken bir süre değil mi? Ortak nokta şifrelerle olmaz. Düşünceleriniz bir olsun. Benim ilişkim de uzak mesafe.

2 ay için de erken bir süre değil mi? Ortak nokta şifrelerle olmaz. Düşünceleriniz bir olsun. Benim ilişkim de uzak mesafe.
Düşüncelerimiz bir az bir sure degil ikimizde ayni düşünyoruz hayat ve yaşam tarzlarimizdan dolayi olmasi gerektigi gibi oluyor.

Şifresini vermek zorunda değil vermiyorsada bunun altında kötü bişey aramamalısın eğer bir insana olan güvenin bununla ölçülecekse zaten çok yanlış bir düşünce.bence ayrılmayı düşündürtecek bir neden değil bu

Back
X