ne ile karşılaştınız?Bekarken eşim de bana vermedi. Şimdi evliyiz. Başka facebook kullanıyor. Tesadüfen eskisinin şifresini de öğrendim dayanamadım girdim. Tam tahmin ettiğim gibi şeylerle karşılaştım
Eşim sağolsun baya kıza asılmış. Bundan 3-4 sene önce. Canım cicim bebişim diye konuşmalar filan.ne ile karşılaştınız?
Ben sifre iliskinin cidiligini gosteriyor dusuncesinde degilim.Biz yeni tanistik 2 ay oldu hersey cok hizli gelisti ikimizde evlilik karari aldik uzak sehirlerde yasiyoruz aramizdaki mesafeden dolayi ortak yönlerimiz, paylaşimlarimiz olsun istedim.kesinlikle guvensizlik degil verdigi tepki icime oturdu.Kullanmami istemiyorsan dondururum dedi vermeye yanasmadi.Bu arada sevgilim 28 ben 24 yasindayim.5 yıldır sevgiliyiz 1kere şifresini istemedim.
şifre ilişkinin ciddiliğini mi gösteriyor. kaç yaşındasınız? bu yaptıgınız çocukca.
2 ay için de erken bir süre değil mi? Ortak nokta şifrelerle olmaz. Düşünceleriniz bir olsun. Benim ilişkim de uzak mesafe.Ben sifre iliskinin cidiligini gosteriyor dusuncesinde degilim.Biz yeni tanistik 2 ay oldu hersey cok hizli gelisti ikimizde evlilik karari aldik uzak sehirlerde yasiyoruz aramizdaki mesafeden dolayi ortak yönlerimiz, paylaşimlarimiz olsun istedim.kesinlikle guvensizlik degil verdigi tepki icime oturdu.Kullanmami istemiyorsan dondururum dedi vermeye yanasmadi.Bu arada sevgilim 28 ben 24 yasindayim.
Düşüncelerimiz bir az bir sure degil ikimizde ayni düşünyoruz hayat ve yaşam tarzlarimizdan dolayi olmasi gerektigi gibi oluyor.2 ay için de erken bir süre değil mi? Ortak nokta şifrelerle olmaz. Düşünceleriniz bir olsun. Benim ilişkim de uzak mesafe.
O zaman şifreyi vermemesi bir duygu karmaşasına sokmamalı. Kocaman insanlarsınızDüşüncelerimiz bir az bir sure degil ikimizde ayni düşünyoruz hayat ve yaşam tarzlarimizdan dolayi olmasi gerektigi gibi oluyor.
Haklisiniz simdi daha iyiyim atlattim yorumlariniz icin tesekkur ederim☺☺O zaman şifreyi vermemesi bir duygu karmaşasına sokmamalı. Kocaman insanlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?