Asik oldugunu size itiraf eden birine bir sans verirmisiniz ?

moyabela

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
64
0
16
Adana
durumu anlatayim , avrupada yasiyorum, eylulde cok zor bir fakultede okumaya basliyacam...gunluk 8, 9 saat duzenli calismam gerekecek....

bu arada, 4 gun once 23 yasindaki biri bana ilani ask etti ( yakisikli ) ama okulu 16 yasinda birakmis yani benim gibi dusunmedigini fark ettim...

ona bir sans vermelimiyim sizce ?

sizce okumama ayak bagi olma sansi varmi ?

ne yapayim kizlar, bayanlar ?

beni cook dersli bir sene beklerken ne yapmaliyim ?

durumu anlatayim , avrupada yasiyorum, eylulde cok zor bir fakultede okumaya basliyacam...gunluk 8, 9 saat duzenli calismam gerekecek....

bu arada, 4 gun once 23 yasindaki biri bana ilani ask etti ( yakisikli ) ama okulu 16 yasinda birakmis yani benim gibi dusunmedigini fark ettim...

eğitim, kariyer her zaman sorun ya bende bir ara otobüs muaviniyle çıkmıştım malesef kültür farkı varsa olmuyo bir süre sonra kompleks yapmaya muhakkak başlar arkadaş ortamındaki muhabbetlerde sus pus oturmakla başlar herşey sonra sem git ben gelmiyim canım istemiyo cümlesiyle devam eder. erkekler kendilerinden üstün kızları sevmezler

kesinlikle katılıyorum kültür farkı çok büyük bir problem bence belki bir süre iyi olacaktır ama kısacık bir süre diye düşünüyorum ben.hiç başlama derim ;)

halasina gelecekte beni kendiyle birlikte gordugunu soyluyormus...
benimle ilgili cook konusuyormmus

bunlari kiz kardes soyledi....

ne yapayim ?

onu ilk reddetiyimde olumden falan bahs ettmeye basladii....

sen bilirsin ama ilk reddedildiğinde bile ölümden bahsetmesi pek de sağlıklı bi düşünce gibime gelmiyo iyi düşün derim

derslerime engel olup olmuyacagini bilsem sene baslayinca daha iyi karar verebilirim ama daha dersler baslamadii

o kadar guzel bir cocuk ki o sacmaliklarini fazla goremiyorum ama bir yandanda karar veremiyorum

simdi tatile gitti, tamam dedim bir deneyelim ama konustukca terredutlerim cogaliyor.....

bana sen bilirsin demeyin , siz ne yaparsiniz onu soyleyin cunku ben bilmiyorum

ilk etapta dış görünüşünden etkilenmen olağan bi durum ama onla mutlu olup olmayacağını kestirebilmen için karşındakini tanıman gerekli karakterini az çok bilmelisin ama tereddütlerin varsa eğitim hayatını etkileyebileceğine dair bazı şeylerden emin değilsin demektir sonuçta bunlar ufak şeyler gibi görünsede en büyük yangınlar küçük kıvılcımlardan çıkar unutma.bir de seninle ilgili geleceğe dair planlar yapması için çok erken bence

yaa bende biliyorum ama durum bu... o zaman tatilden dondumu karakterini anlamaya calismaliyim... okulum icin bilmiyorum...aska vaktim yok..butun kafam onu dusunmekle dolmasindan korkuyorum

Kendisi okumadığı için senin dersin olduğunda sınavlara hazırlanman gerektiğinde anlayışlı olmayacaktır.. Daha doğrusu bilmediği için olamayacaktır.. Kesinlikle okumadığı için değil bu düşüncem, ancak hayat görüşleriniz bile farklıysa eğer ciddi bir arkadaşlık olmayacaktır senin açından ve sonrasında sana bağlandıktan sonra ayrılırsan da daha çok üzülecektir.. O nedenle iyi düşünüp karar vermelisin..
Bir de kendisini öldürme düşüncesini sana söylemesi, ruh halinin pek de sağlıklı olmadığının göstergesi bence.. :50:

halasina gelecekte beni kendiyle birlikte gordugunu soyluyormus...
benimle ilgili cook konusuyormmus

bunlari kiz kardes soyledi....

ne yapayim ?

onu ilk reddetiyimde olumden falan bahs ettmeye basladii....

ne kadar süredir konuşuyorsunuz yada tanışıyorsun ? bizim dediklerimizden daha çok kafanda bir şeyler oluşmuştur onunla ilgili zaten kız kardeşiyle falan görüştüğüne göre sen olumluda bakıyorsun gibi..en azından şunu söylemek istedim reddettiğinde ölümden bahsetmesi filan saçma bence hem ne kadar emin olabilirsin ki gerçek olduğuna ve bilinçli bir insanın tavrı değil bu bana göre

facebook ta tanistik...5 gundur toplam...olumden falan bahsedince korktum kardesine sordum..oda dedi ki merak etme kendine oyle bir imaj yaratiyor...sadece aski ariyor...iyi biridir diye

simdi nasil tekrar redetmem gerekiyor ?

korkuyorum bir sacmalik daha yapmaya kalkmasindan....

karimi verdim bu iliskiyi istemiyorum ve kolayca siyrilmanin yolunu ariyorum

yardim lutfen

facebook ta tanistik...5 gundur toplam...olumden falan bahsedince korktum kardesine sordum..oda dedi ki merak etme kendine oyle bir imaj yaratiyor...sadece aski ariyor...iyi biridir diye

simdi nasil tekrar redetmem gerekiyor ?

korkuyorum bir sacmalik daha yapmaya kalkmasindan....

karimi verdim bu iliskiyi istemiyorum ve kolayca siyrilmanin yolunu ariyorum

yardim lutfen

yani kesinlikle uzak durmalısın zaten 5 günlük ve faceden yürütülen bir tanışmayla ölüm filan olmaz sen hiç kafana takma bir an önce olmayacağını söyle kurtul bir müddet sonra aldırış etmediğinde oda bırakır zaten o tarz bir insan belli

hiç bulaşma derim. şuan okul durumun falan gerek yok bence sırayla git. iş, aşk, eş olmalı sırasıyla.

ben bana aşık olduğunu söyleyen birine bir şans verdim şimdi bende aşığım evlenicez kısmetse. ama ikimizde üni mezunuyuz benzer çevrelerden geliyoruz yaşımızı aldık ben 24 o 34 yaşında.

sana uygun biri değil bence..

bencede degil ama bir yandanda cooook yakisikli...

vaktimi calacak korkarim...okulumdan bir sene bosa kaybetmemeliyim...

Allah Allah, bize her asik olan, hoslanan adama sans vermek zorunda miyiz? Her kadinin vardir 3-5 hayranlari en azindan. Hepsine sans vermeye kalksak isimiz var. sen hoslanmiyorsan nesine sans vereceksin?? Basta puruz gordugun iliskiye sakin baslama. Iliskinin de kendine has problemleri oluyor zaten. Birde sonradan asik fln olursun hayatin kararmasin

canım bana kalırsa hiç bulaşma derim ben yakamı zor kurtardım öyle bi durumdan ayrıca kültür farkı olduğunda bi zamandan sonra gözüne batmaya başlıycak..

Back
X