Aşık oldum ama benimle görüşmek bile istemiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi litha
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

litha

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
1.195
2.213
333
Ankara
Asik oldum sanirim. Ayni lisede okumusuz 3 yil ama onu fark etmemisim daha once. O simdi bogazicinde okuyor ben 12.sinifim. okulun ilk haftasi gelmisti dersimize girip nasil calismamiz konusunda tavsiyelerde bulunmustu falan. Cok agirbasli ve efendi birisi ben de hoslandim biraz kizlarla aramizda konusurken bir hocamizin kulagina gitmis. Bana onunla ilgili espri yapti numarasini vereyim istersen falan dedi. Ben de samimi olduklarini ogrenince hocamdan rica ettim onunla konusmasini. Aradi konustu seninle tanismak isteyen bir kiz var dedi geldigim zaman goruselim demis. Ben bayrami iple cekiyorum tabi her gun onu soruyorum falan. Neyse persembe gunu hocam beni yanina cagirdi gorusmek istemiyor dedi. Kesinlikle benimle, kisiligimle alakasi yokmus 3 senedir bir kizi seviyormus ve gecen ay kiza acilmis kiz bunu reddedince boyle depresyona girmis. Uni bitene kadar hayatimda kimseyi istemiyorum diyormus. Bu yasadiklari daha cok yeni tamam kalbi kirilmis anliyorum ama beni de oyle bir anda ve cok kesin bir sekilde reddetmesi cok kalbimi kirdi. Sanki evlenelim dedim cocuga. 1 kez olsun gorusmez mi insan? Facebooktan mesaj attim selam nasilsin iyiyim sen nasilsin ben de iyiyim bu kadar tum konusmamiz. En azindan kirmamak icin konussaydi azcik. Umit vermek istemiyor olabilir ne bileyim belki yasadiklarini bana yasatmamak icin soguk davranmistir ama ben ne yapacagimi bilmiyorum. Agliyorum surekli. Bir kac ay gectikten sonra tekrar sansimi denesem mi acaba? Beni tanisa sevecegini dusunuyorum cunku. Ondan vazgecmek istemiyorum abarttigimi dusunebilirsiniz ama bir daha karsima oyle birinin cikmayacagini dusunuyorum. Sirf onun icin hirs yaptim bogazicini kazanacagim onun yanina gidecegim diye ders calisiyorum... Hayal dunyasinda yasiyor olsam bile bu beni motive ediyor en azindan. Hic umut yok mu dersiniz? Belki yanina gitsem degisir bir seyler...

Kirmamak icin `` iyiyim,sen nasilsin?`` demis zaten. İstemiyor iste zorlamanin anlami yok...
Daha cok kendinizi küçük düşürmeden vaz gecin bu sevdadan...
Daha yasiniz küçük kim bilir kimlerle tanisacaksiniz...acele etmeyin :)
Once okulunuzu bitirin,erkekler sizin kapinizda kossun ;)

Asik oldum sanirim. Ayni lisede okumusuz 3 yil ama onu fark etmemisim daha once. O simdi bogazicinde okuyor ben 12.sinifim. okulun ilk haftasi gelmisti dersimize girip nasil calismamiz konusunda tavsiyelerde bulunmustu falan. Cok agirbasli ve efendi birisi ben de hoslandim biraz kizlarla aramizda konusurken bir hocamizin kulagina gitmis. Bana onunla ilgili espri yapti numarasini vereyim istersen falan dedi. Ben de samimi olduklarini ogrenince hocamdan rica ettim onunla konusmasini. Aradi konustu seninle tanismak isteyen bir kiz var dedi geldigim zaman goruselim demis. Ben bayrami iple cekiyorum tabi her gun onu soruyorum falan. Neyse persembe gunu hocam beni yanina cagirdi gorusmek istemiyor dedi. Kesinlikle benimle, kisiligimle alakasi yokmus 3 senedir bir kizi seviyormus ve gecen ay kiza acilmis kiz bunu reddedince boyle depresyona girmis. Uni bitene kadar hayatimda kimseyi istemiyorum diyormus. Bu yasadiklari daha cok yeni tamam kalbi kirilmis anliyorum ama beni de oyle bir anda ve cok kesin bir sekilde reddetmesi cok kalbimi kirdi. Sanki evlenelim dedim cocuga. 1 kez olsun gorusmez mi insan? Facebooktan mesaj attim selam nasilsin iyiyim sen nasilsin ben de iyiyim bu kadar tum konusmamiz. En azindan kirmamak icin konussaydi azcik. Umit vermek istemiyor olabilir ne bileyim belki yasadiklarini bana yasatmamak icin soguk davranmistir ama ben ne yapacagimi bilmiyorum. Agliyorum surekli. Bir kac ay gectikten sonra tekrar sansimi denesem mi acaba? Beni tanisa sevecegini dusunuyorum cunku. Ondan vazgecmek istemiyorum abarttigimi dusunebilirsiniz ama bir daha karsima oyle birinin cikmayacagini dusunuyorum. Sirf onun icin hirs yaptim bogazicini kazanacagim onun yanina gidecegim diye ders calisiyorum... Hayal dunyasinda yasiyor olsam bile bu beni motive ediyor en azindan. Hic umut yok mu dersiniz? Belki yanina gitsem degisir bir seyler...
Bu hoca kaç yaşında ? Böyle düşüncesizlik olurmu . Sizinde kabahatiniz var , sizi farketmeyen bir erkeği siz neden aratıyorsunuz ? Aşk , sevgi karşılıklı gelişir . Zorla güzellik olmaz . Okulda hoşunuza gitmeyen bir erkeği düşünün hoca aracılığı ile teklif gelse siz hayır deseniz , oğlan kendini ispat için peşinize düşse bu normalmi olur sence ? Herkes size aşık olmak zorunda değil , o kişinin size karşı duyguları yok , kabul edin . Obsesif olmayın .

Hocan cöpcatan cıktı bildigin yani kimlere emanet ediliyorsunuz siz anlamiyorum .ayrica ustune cok dusme bence unv de taniscagin baskalari olur ilerde sen reddedilmeyi kaldiramamissin 2-3 gelip sizebilgi verene asik olunmaz hocanin yapmasi gerekeni cocuk yapmis hem sizi bilgilendirmis hem boyle birseye izin vermemis sanirsin ogretmen o ogretmeniniz yasıtınız ne gunlere kaldik

ya gerçekten o nasıl öğretmen meslektaşım olduğu için utandım şuan. adama bak çöpçatan olmuş töbe yarabbim..acaba onun çocuğu için biri böle yapsa nasıl olur !!!
sana gelince canım sen hele bi mesleğini eline al bak neler neler çıkar karşına ama sen sen ol o öğretmen bozuntusu gibilerinden uzak dur!

Büyüdükçe öğreneceksin bunların bahane olduğunu. Aşık olduğu biri yok, aşk acısı çekmiyor, seni düşündüğünden söylemedi bunları. Bir erkeğin en kolay kaçış yoludur başkasına aşığım demek. Sadece senden hoşlanmadı.

Bırak ne hali varsa görsün. Karşına çok daha iyileri çıkar. Sen yine derslerine çalış, boğaziçi yine hedefin olsun. Gerisi gelir sen hiiiiç merak etme.

hocan numarasını falan veriyor çok ilginç bir şey bu :KK57: nasıl bir hocaymış bu merak konusu...
üsteleme yani istemiyorsa istemiyordur açıkça konuşmak istemiyorum demiş ve seni kırmamak için cevap vermiş fazla bir şey bekleme

Bildigin istemiyo sen ustune dustukce de gicik olacak sana. Hocan da dershane hocasi sanirim?

Bence bosver erkek olsam ve kiz pesimden kossa ay beni seviyo diye hosuma gitmezdi. Hem universiteki kizlar dururken liseliye bakmaz ben sana diyim: )

allahım şok oldum ya çocuga senmı mesaj attın !! ben bu zamana çok uyumsuzum arkadaş bende benım ıstediiğim bana teklif ettiğinde bile yok dıyorumki ugraşssın dursun ben neden evet dıyecekmişim o bir yolunu bulsun. böyle yaparak kendını çok degersizleştirmişsin anti parantez öyle ağırbaşlı efendı çocuklar hele hele ki hiç hoşlanmaz

Seni uzmek istemem ama once goruselim deyip sonra bir iliski istemiyorum diyorsa seni gormus ve begenmemis demektir

Aileler o hocalara güvenip okula gönderiyor, o hocalarda öğrencilerine erkek arkadaş ayarlıyor..

bence öğretmenlik kendisine uygun bir meslek değil.. başka dallara atılmalı...

Hocaya bak laa demek istiyorum sonrada seni tanımayan ayni ortamı bile paylaşma imkânınız çok azken ve sevdiği insan tarafından reddedilen biri bu kalp kırıklığını bırakıp görüşmesini istemekte çok bencilce

Back
X