Aşık oldum ama kafam karışık :(

nehir_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
429
54
68
Haftasonları reyon görevlisi olarak çalıştım bu haftasonu ve orda birisiyle aramızda bir çekim oldu. 2 gün boyunca benimle uğraştı, ilgilendi. Sürekli çalışırken bana bakıp gülümsüyordu. Dün marketten ayrıldım. Iki saat sonra beni faceden bulmuş. Çok mutluydum aslındaa. Konustuk icini direk açtı. Ama ben bu kadar hızlı gitmekten korkuya kapıldım. Birde kendisi lise mezunu ben üniversite mezunuyum. Insanları kücümsemek değil. Mesleğide var. Yazları kaptanlık yapıyor kişlarida calisiyormus. Ögrenim durumu ve siyasi goruste farklılıklar var. Birde çok kıskanc müsterinin biri bana bisey dedi diye kavga etti. Bütün icimdeki güzel hisler sondü gitti bunlsr karşısında sizce nasıl bir tavır takınmaliym. Ben şuanda mesafeli davranıyorum.

gercekten cok hizli gelismis birseyler benim anliyamadigim icini acti derken, hoslandiginimi söyledi?

Farklı kutupların çekimi nikaha kadar sürüyor imza ile bitiyor çekim:)))
Hiç bulaşma derim.

Öğrenim durumu ve siyasi görüşü benim için problem olmazdı ama kıskançlığı olurdu. Hayatta en tahammül edemeyeceğim erkek tipi kıskanç erkekler...

:KK70:bu asksa bende hic asik olmamisim,hoslanmissiniz etkilenmissiniz mantikli.dusunup.konuyu kapatmissiniz gibi geldi
En ufak bakismadan ask sonucuna varip , evlilik hayali kurulursa boyle olur iste.
Isine , okuluna kadar ince eleyip sık dokumus konu sahibi.
Fazla hizi sevmem:KK50:

Haftasonları reyon görevlisi olarak çalıştım bu haftasonu ve orda birisiyle aramızda bir çekim oldu. 2 gün boyunca benimle uğraştı, ilgilendi. Sürekli çalışırken bana bakıp gülümsüyordu. Dün marketten ayrıldım. Iki saat sonra beni faceden bulmuş. Çok mutluydum aslındaa. Konustuk icini direk açtı. Ama ben bu kadar hızlı gitmekten korkuya kapıldım. Birde kendisi lise mezunu ben üniversite mezunuyum. Insanları kücümsemek değil. Mesleğide var. Yazları kaptanlık yapıyor kişlarida calisiyormus. Ögrenim durumu ve siyasi goruste farklılıklar var. Birde çok kıskanc müsterinin biri bana bisey dedi diye kavga etti. Bütün icimdeki güzel hisler sondü gitti bunlsr karşısında sizce nasıl bir tavır takınmaliym. Ben şuanda mesafeli davranıyorum.

iki gün çok az bir süre.
farklılıklarınız da var (ki önemsemeseydiniz dikkatinizi çekmezdi)
iyi düşünün derim.

İki günlük tanıdığı kızı mı kıskandı? Abooov. Bu ne şimdi?
Siyasi görüşü ve eğitim durumunun engel olacağını düşünmüyorum.
Etkilenebilirsiniz elbet ama benim içime sinmedi nedense :)

Öğrenim durumu ve siyasi görüşü benim için problem olmazdı ama kıskançlığı olurdu. Hayatta en tahammül edemeyeceğim erkek tipi kıskanç erkekler...
Bende kiskanc olmayan erkekleri sevemiyorum gercekten merak ettim kiskanilmayi istememek.nasil.bir.his?

Mağazada biri sizinle konuştu diye kavga çıkaran çocuk mu normal sizce? Kusura bakmayın, ben almayayım...

Cıks olmaz bu iş farklılıkları şimdiden gözüne batmış bile. Siyasi görüş de eğitimde önemli konular. Hatta belki eğitim aşılık ama siyasi görüş farklılığı çok da aşılabilecek bi durum olmuyor. Yol yakınken vazgeç. Zaten aşık falanda değilsin bi hoşlanma diyelim.

Ben konu başlığı için öyle bir şey yazdım. Bende bazı şeylerin normal olmadığının farkındayım zaten arkadaşlar. Öyle olmasa yazmazdım. Ben burda özetle kısaca anlattığım için bazı konular yanlış anlaşılmış.. sadece yargıladan fikirlerinizi istiyorum. Dalga geçmenize gerek yoktu :(

Ben konu başlığı için öyle bir şey yazdım. Bende bazı şeylerin normal olmadığının farkındayım zaten arkadaşlar. Öyle olmasa yazmazdım. Ben burda özetle kısaca anlattığım için bazı konular yanlış anlaşılmış.. sadece yargıladan fikirlerinizi istiyorum. Dalga geçmenize gerek yoktu :KK43:
Ben aciklamami yapayim da yanlis anlasilmasin.
Dalga gecmedim fikrimi belirttim.
Mantikli gelmedi.

çok hızlısınız kaza yaparsınız, olmaz böyle. erkek tarafı yangından mal kaçırıyor gibi. bence sorun sizde değil. arkadaş biraz çocukça geldi. yani pek ağır değil.

Bu aşk değil hoşlantı.
Tavırları hoş değil müşteriye karşı.
Ve farklar da şimdiden ortadaysa kaptırmayın kendinizi.

Back
X