Aşık oldum hemde çok

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
arkadaşlar herkese merhaba. Başlıktanda belirttiğim gibi ben aşık oldum hemde hiç olmayacak birine imkansız ötesi bir durum yaşıyorum şuanda ama gerçekten aklımdan atamıyorum. Bu kişinin herşeyi benim tersim ve üstelik bir milletvekili. Gece gündüz aklımda bana yardım edin lütfen. Üstelik siyasi görüşlerimiz bile ters yani düşünün. Herkesin tanıdığı medyatik biri üstelik. Sürekli Twitter'dan instadan takip etmeden duramıyorum videolarını izlemekten kendimi alamıyorum yardım edin

arkadaşlar herkese merhaba. Başlıktanda belirttiğim gibi ben aşık oldum hemde hiç olmayacak birine imkansız ötesi bir durum yaşıyorum şuanda ama gerçekten aklımdan atamıyorum. Bu kişinin herşeyi benim tersim ve üstelik bir milletvekili. Gece gündüz aklımda bana yardım edin lütfen. Üstelik siyasi görüşlerimiz bile ters yani düşünün. Herkesin tanıdığı medyatik biri üstelik. Sürekli Twitter'dan instadan takip etmeden duramıyorum videolarını izlemekten kendimi alamıyorum yardım edin

Hayranlık o aşk değil. Büyüyünce geçer...

Neden imkansız milletvekili olduğu için mi yoksa evli biri mi biraz daha açar mısınız

onun haberi var mi?

İmkansız diyince evli sandım. Meclis tvde ya da haberlerde mi gördün zira bugünlerde olduklarından daha fazla gündemdeler de :işsiz:

Hayır haberi yok tabii ki ama İnan'ın aklımdan çıkmıyor görüşlerimiz tamamen zıt büyüyünce geçer diyen arkadaş çocuk değilim 28 yaşındayım bu arada

Hayır haberi yok tabii ki ama İnan'ın aklımdan çıkmıyor görüşlerimiz tamamen zıt büyüyünce geçer diyen arkadaş çocuk değilim 28 yaşındayım bu arada
O zaman önce evli olup olmadığını öğren. Sonra da git tanış. Yaş 28 de bu hareket 15 yaş hareketi :işsiz:

O zaman önce evli olup olmadığını öğren. Sonra da git tanış. Yaş 28 de bu hareket 15 yaş hareketi :işsiz:
Ya neden 15 yaş hareketi olsun ki tanışsam bile ne diyeceğim kilitlenir kalırım karşısında kendime inanamıyorum twitterda falan instadan bildirimlerini falan açtım o derece yani her yazdığını okuyorum

Canım sen sorununu sordun ama eksik yazmışsın hep arkadaşın suçu yokki yaşını bile yazmamışsın yani niye imkansız olsun ki evli olsa adam tamam ona imkansız derim de görüşleriniz zıtsada olabilir madem haberi yok endişe edilecek bir şey de yok bence

Ya zaten öyle aşık olunacak tipte yakışıklılıkta falan değil ki çok etkilendim İnan'ın sebebini bilmiyorum. Hayranlık değil görüşlerimiz zıt
Görüslerinizin zıt olması birşeyi değiştirmez benim eşimlede görüslerim zıt o ak der ben beyaz o kadar zıt yani ;)
Ama bu adamla tanışıyormusunuz sadece tv de gördüğünlemi aşık oldun

Canım sen sorununu sordun ama eksik yazmışsın hep arkadaşın suçu yokki yaşını bile yazmamışsın yani niye imkansız olsun ki evli olsa adam tamam ona imkansız derim de görüşleriniz zıtsada olabilir madem haberi yok endişe edilecek bir şey de yok bence

Görüslerinizin zıt olması birşeyi değiştirmez benim eşimlede görüslerim zıt o ak der ben beyaz o kadar zıt yani :KK66:
Ama bu adamla tanışıyormusunuz sadece tv de gördüğünlemi aşık oldun

Tv dede duydum gördüm sosyal medyadan falanda biliyordum ama son günlerde çok ilgimi çekmeye başladı ya siyasi görüşlerimiz hayat felsefemiz çok farklı hatta emin olun sizlerde tanıyorsunuzdur

etkilenmissiniz belliki..olabilir ama fazla kaptirmassaniz kendizi iyi olur bence.yani evli degilse, tanisma imkaniniz varsa,oda sizden etkilenirse ne ala..ama bence cok zor heleki gorusler bile ayri ooo cok zor o is..

ilk nasıl gördünüz? nesinden etkilendiniz? çok mu yakışıklı? biraz açın konuyu da biz sizi soğutalım adamdan...

mv ise kesin evlidir. adamlar kelli felli tipler
Ya yaşı büyük değil ki dah önceden hakkında çok haber okudum ön olanda olan bir isim hatta siyasi görüşü benimkinin tam zıttı çok kızdığım haberlerini falan okudum yani sonradan instagramdan takip Twitter'dan derken iş derine indi aklımı aldı resmen ya

Tv dede duydum gördüm sosyal medyadan falanda biliyordum ama son günlerde çok ilgimi çekmeye başladı ya siyasi görüşlerimiz hayat felsefemiz çok farklı hatta emin olun sizlerde tanıyorsunuzdur
Ay kim be merak ettim şimdi evli olup olmadığını demiyorsun ya kesin de evlidir

E o zaman boşuna uğraşiyorsun nerden bulucanda tanıyacanda anca hayran olarak kalırsın ;)

Back
X