Aşık oldum hemde çok

Bu konuda olan tek şey: "ismi ne, hangisi, sansürleyerek yaz" "yazamam, ama imkansız"

Başka bir şey olduğu da yok. Ne bir fikir alışverişi ne başka bir şey. Çok boş konu görmüştüm de bu cidden açık ara en önde gideni.

Konuya konu sahibinin "beğenmiyosan git, konuma yorum yapma taam mı" demesiyle de devam ediyoruz. :dondurma:

Bayanlar güzellik yakışıklılık göreceli kavramlar benim bahsettiğim şahısın bana göre bir yakışıklılığı yok ama ben etkilendim Ayrıca kimseyi kovduğum falanda Yok konunun içeriği size boş ve gereksiz geliyorsa başka konularla ilgilenebileceğinizi yazdım

Şu adamın ismini sansürleyp veya baş harflerini yazsaydınız şuraya bu konu bu kadar uzamazdı.
Adam da sana dava açmazdı bana aşık olmuş diye.
Taş olsa çatlar yani 100 üye sayfalarca sormuş siz hala mıy mıy.
Mune ye sorun müsade ederse yaparım bu konunun böyle uzayacağını bayanların bu kadar merak edeceğini bende tahmin edemedim

Iyi de evli mi bilmiyorum dedin önce şimdide evli diyorsun. Zaten evli oldugunu bilmemen saçma olurdu. internetten bulmak zor değil. Evli biri için de konu açman çok saçma olmus.

Eski mesajlardan arkadaşın hangi partili olduğunu buldum :KK70:

Seçenekler baya daraldı şu an :KK70:

Ek: eğer karşıt partiden diyorsan benim dediğim o genç adam bile olabilir, güzel çocuktu ama :27:

Konu sahibi seninki platonik aska giriyor. Hala donusmediyse , bir sure sonra takintiya donusebilir. O zaman zor unutursun.

Ben de Matt Damon' u cok begenirdim mesela ama oyle fanatiklik derecesinde degil . Adam evlendi unuttum gitti. Jason Bourne filminde daha bir yaslanmis gordum kendisini.Iyi ki olmamis dedim. :deli:

Unutursun ama kafani baska seylere ver ve kim oldugu da sende kalsin.

+ Konunu da kapattir.

Son düzenleme:
Back
X