Aşık oldum kaybetmek istemiyorum

Başlamadan bitmemesi için neler yapılmalı ?

• siz yazın

OY: 0 0,0%
  • lütfen yardım

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

soncarene

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2016
10
0
1
Merhaba bayanlar , son çare olarak buraya yazmak istedim herşeyi.Yaklaşık 4 aydır birinden etkileniyorum.Ve hiç yaklaşmaya calısamadım.Onu ilk olarak sahnede gördüm ve daha tanımadan ilk görüşte işine olan tutkusu beni aşık etti ona.Kendim mühendisim , fakat gönlüm hep tiyatroda , bu yüzden de şehir konservatuarındayım. 3 ay konuşmadık bile sadece birgün kantinden hocayla çay içerken yanımızdaydı..1 ay geçti faceden ekledi..1 hafta gectı oyun saati sormak amacıyla ben yazdım..o gün birbirimize takıldık şakalaştık. Onunda mı duyguları var die düşünmemek elde değildi..başlarda hep onun yazmasını bekledim ve hep beklediğim gibi o yazıyordu.
bi süre böle yazıştık ama tiyatroda konuşmuyorduk..2 haftaya bulustuk..bana geçmişini özelini hayat görüşünü her konuyu açtı nerdeyse..bulustukdan sonrakı hafta birden kendini geri çekti..Ben de ona ima ettim bunu..Bu ara gercekten aşırı ama aşıırı yoğun..ama hiç arayıp sormuyo..ben arayınca normal konusuyor , buluşma muhabbeti yapıp unutuyor..yoğunluk konusunda yalan söylemıyor haklı zaten görüp duyuyorum..çok kültürlü değişik felsefik biri..işimi sevmeden yaptıgımı bılıyorum..ama ben hayatta onun kadar kültür edinemedim..tek bildiğim bu yönden dolayı beni istememiş olabilir mi ? ama öyleyse neden blusalım deyip kısır istiyor benden...artık susmalıyım değil mi beklemeye gecmelıyım ?En son beni çok mu boş gayesiz amacsız gördün , sen açık sözlüsün fikrini sormak istedim die sordum..aradı beni meslek konusunda skıntılısın dıger konularda öyle görmedım, görsem sölerdim dedi.O an telefonda konusmak ıstemedım , yazıssak dedım ?? cok yogun montaj yapıyorum konusalım dedi.sonra konusalım o zaman dedim işin var...tamam dedi..bir daha da aramadı..kızlar ben ne yapmalıyım?? hayatta mutlu olduğum tek yer tiyatro , orda mutsuz olmak istemiyorum , ama bitmesin daha başlamadı bile..güzel bi geleceğimiz olabilirdi? nasıl dikkatını cekicem sizce ?

Şartlar ne yazik ki bizi istemedigimiz yerlere goturebiliyor. Fakat şunu unutma ki; sen kendi basina bir bireysin. Seni mutlu edeni, sana iyi geleni ve kendi dogrularini (kendi icinde ölcup tartip) yapmadigin surece hayatini yasanmis sayabilir misin? Hayata bir kez geliyoruz, nerede mutluysak ve iyiysek orda olmaliyiz. Bir hayat var bize bahşedilmiş. Kendinizi yetersiz gormeyin; gelistirmek icin cabalayin. Evrende milyonlarca bilgi var. En bilgin insanlarin dahi bilmedigi milyonlarca sey var. Onemli olan bilgiye aç olmak ve bunun pesinden gitmek. Elbette ki mutlulugumuzu da yanimizda tasiyarak..ayrica kendinizi eksik gorup geri cekmeyin. Birlikt bircok seyi ogrenmek daha keyif verici olacaktir.sevgiler.

Merhaba , dediklerinize katılıyorum şimdiden başladım bile bir çok konuda okumaya araştırmaya , fakat bir araya gelmemiz için onun kaçmaması gerekli..ilgisini çekmek bana gelmesini sağlamak için nasıl olmalıyım ?

Tekrar gorusmeyi teklif edebilirsiniz. Kendisini geri cektigini soylediniz, bunun sebebini bilemiyorum ama bir cok secenek olabilir. Ozelini dahi paylastigini soylediniz. Belki de paylastigi seyler karsiliginda bir guven bekliyordur. Belki de istemiyordur, bilemedim simdi. Konusup konusup tiyatroda hic konusmamanizi anlayamadim. Belki bu bi problem olmustur. Icinizden geceni yapin sonuc her ne olursa olsun hakkinizda hayirlisi :)

belki de bir süre sessiz kalıp dikkatini çekmeliyim . Çünkü en son görüşmede ben hatırlattım ona bugun cıkıoruz demiştin planımz var mı diye..
Bir süre sessizlikten sonra hiç birşey olmazsa , bana doğru olan yaklaşımının sebebini merak etmemek elde değil , ki benim duygularım yoğunken.Nasıl üstünü kapatıp görmezden gelicem onu bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…