aşık oldum ve psikolojik olarak kendimi darp ediyorum

bebequedara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2019
4
2
1
25
Herkese merhaba,
çok mutlu olmam gereken bir dönemde hüngür hüngür ağlıyorum. anlatacak akıl alacak birisi yok çevremde, sevgilim var ama bu konuyla onu darlamak istemiyorum.
iki senedir bir ilişkim yoktu, sebebi özgüvensizliğim ve karşımdakilere olan güven eksikliğimdi. iki sene evvel bir yıl süren bi ilişki yaşayıp aldatılmıştım. ilk sevgilim ve ilk masum duygularım olduğundan kalbim de güvenim de çok kırıldı. kısa kısa flörtlerim oldu ama duygusal değildi vakit geçiriyorduk sadece.
şu anki sevgilimle 20 yaşındayız. beş aydır arkadaştık, ondan çok hoşlanıyordum o da benden hoşlanıyormuş oturup konuşup oldukça kaliteli bi ilişkiye başladık. bir ay kadar oldu. ilişkiyi en başından beri mantığı ön planda tutarak yaşamak istedik ikimiz de. bunu en çok isteyen de bendim ama hoşlantım aşka dönüştükten sonra mantığımı kaybettim.
bana ayırdığı kadar arkadaşlarına da vakit yaratması için çaba gösteren ben, şimdi bir saat dizi izlese mutsuzluktan ölüyorum ve bunu beni sevmemesine bağlıyorum.
deli gibi özlüyorum ve saf sevgi hissediyorum ama bir o kadar da güvensizlik yaşıyorum. güvenmememin sebebi aldatacak olması vesaire değil, bir gün ayrılacak olmamız. beraber tatile çıkıyoruz, geziyoruz, kamplara gidiyoruz ailelerle arkadaşlarla tanıştık mükemmel vakit geçiriyoruz ama ben eve geldiğim zaman onun bir gün olmayacağını düşünüp ağlamaya başlıyorum. onunla bu konuyu konuştum oldukça olgunca karşılayıp ''sana asla seni bırakmayacağım gibi cümleler kuramam, senden de kurmanı istemem. elbet bir gün gidebilirsin, bu beni ne kadar üzecek olsa da seninle her saniyem güzel ve anı yaşayıp kaygılarını kenara bırakmanı istiyorum.'' dedi. ve inanın bu cümleler bile rahatlatmadı içimi. ne yapacağımı bilmiyorum mutlu olamıyorum ve bağlandığım için kendime çok kızıyorum. içimi dökmek istedim...

20 yasindasin hangi ara bu kadar seyi yasadin yahu:) 1 ay olmus simdiki iliskin ve cok kaliteli bir iliskiye baslamissiniz ama sen ya beni birakirsa diye modlara girmissin. Kalite bu degil bil istedim. Karsi tarafin kalitesi zaten yikiliyor 1 aylik iliskide asla birakmama sozu veriyor. Ahhh ahh biraz ozguven ya.

20 yasindasin hangi ara bu kadar seyi yasadin yahu:) 1 ay olmus simdiki iliskin ve cok kaliteli bir iliskiye baslamissiniz ama sen ya beni birakirsa diye modlara girmissin. Kalite bu degil bil istedim. Karsi tarafin kalitesi zaten yikiliyor 1 aylik iliskide asla birakmama sozu veriyor. Ahhh ahh biraz ozguven ya.
yanlış okudun sanırım, asla bırakmama sözü veremeyiz diyor.
pardon direkt okuduğunu kavrayamıyorsun sanırım, başlangıçta hissettiklerimle artık hissettiklerimin artık aynı olmadığından bahsediyorum... evet özgüven eksikliğim var problem de bu.

Algi sorunum var benim ya algida secicilik yapiyorum iste :)))
Sen zaten cok degismissin canim siddetli bir degisime ugramissin afallamam normal yani idare ediver :)))

Böyle yaparsan iyi giden bir ilişkiyi huzursuzluktan bitirebilirsin. Hem kendini yıpratma bu kadar gerek yok çünkü sevgi aşk bunu gerektirmez. Aşkın sana huzur vermeli acı değil. Kısa sürede kendine gelmelisin bence ilişkini güzelce yaşamalısın benden sana abla tavsiyesi 😏

Böyle yaparsan iyi giden bir ilişkiyi huzursuzluktan bitirebilirsin. Hem kendini yıpratma bu kadar gerek yok çünkü sevgi aşk bunu gerektirmez. Aşkın sana huzur vermeli acı değil. Kısa sürede kendine gelmelisin bence ilişkini güzelce yaşamalısın benden sana abla tavsiyesi 😏
Haklısınız huzur vermeli acı değil. teşekkür ederim :)

20 yaşında biri için bu kadar tasalanman fazla. zaten ilişkilere de yenisşn anladığım kadarıyla, o yüzden anı yaşamak gerekiyor. Sevgiline de pek bağlanma derim. Bırakmama sözü vermiyor, bırakabilirim ihtimali var demek istiyor. Hayatına odaklan, biri gelir biri gider. bu sevgilini nasıl sevdiysen ayrılınca yenisini de seversin.

Back
X