Aşık oldum, yardımlarınıza ihtiyacım var.. onu kendime nasıl bağlarım? :(

Philotes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
92
1
86
Ankara
Selamlar.
Ablalarım, arkadaşlarım, kardeşlerim.. Hepinize güzel hafta sonları dilerim. Ben 18 yaşımdayım ve stajyer olarak başladığım işyerimde birisine aşık oldum.. İsmine Demir diyelim. Onu ilk bi avmde görmüştüm,( ben ablamla kalıyordum beraber avm gittik, ablamla aramızda biraz mesafe vardı, yeğenim bebek arabasında benim yanımdaydı ben de elbiselere bakıyordum.. Sonra demir geldi yeğeniğimi sevdi ben de arkamı dönüp ters ters baktım o da açıklama yapmaya çalıştı ben bi an panik olmuştum çünkü. Sonra ablamla merhabalaştılar, çok samimiler ablamla. yeğenim de her sabah iş yerinden servise binip kreşe gidiyor.,yani yeğenimi ordan tanıdı ve sevdi.. ) O günden beri aklımdan hiç çıkmıyor. Şimdi staj yaptığım için onu daha çok görme fırsatı buluyorum. O 21 yaşında. Ön lisans mezunu. 3 yaş bile olsa yine de bu beni korkutuyor. İlgilenmiyor da sayılmaz benimle. Bilemiyorum. Dün ilk defa beraber oturabilme fırsatını bulduk serviste. Sohbet ettik. Avmdeki karşılaşmamızdan bahsettik ve güldük falan. O gün bakışlarımdan korktuğunu falan söyledi. Bi de bi kaç sn gözlerimizi ayıramadık. Belki ben abatıyorum. Olamayacak bir şey değil tabi ki. Sizlerin yardımlarıyla daha iyi olduracağız inşallah. Bi de serviste başka bi kız daha var, güzel falan da değil, önemli olan o da değil ama çok basit bi kız. Ben o kız kadar rahat olamıyorum, pat diye muhabbete giremiyorum onunla. Ablalarım lütfen bana yardım edin.. Yaşayış tarzımı ve gideceğim yeri biliyorum. Ben de önlisans okuyup, evlenicem bi kaç sene içerisinde. Beni doğru yönlendirin. Çok çok teşekkürler şimdiden yorumlar için.

18 YAŞINDA GENELDE OLUYOR BUNLAR.
HEYECANI HOŞLANMAYI AŞK SANIYOR İNSAN :))
o yüzden bi sakin ol bu düşünceleri kafandan önünde kocaman bi hayat var daha kimlere aşık olursun heyecan yapma
seveceği varsa zaten sever bişe yaparak sevdirmek diye bir şey yok aşkta.

bu heyecanı yaşamak istiyorum ama ben. onunla sevgili olmak istiyorum.

onu kendine bağlamak için birşey yapmana gerek yok, zaten hoşlandıysa devamı gelir,
ayrıca bikaç seneye kadar evlenme düşüncesi erken değil mi? çok acele etme..daha çok insan çıkacak karşına

Öncelikle bir kızdan bahsetmişsin çok konuşkan felan bence sakın o kız gibi olmaya çalışma kendin ol neysen o ol bunlar önemli bu tür durumlarda. Ben olsam çok acele etmezdim o konuştukça konuşur kendimce davranmaya devam ederdim güler güzlü olurdum zaten olacağı varsa zamanla sen farkına varmadan olur da başka yapılacak bir durum yok bence sadece kendin ol yeterli :))

onu kendine bağlamak için birşey yapmana gerek yok, zaten hoşlandıysa devamı gelir,
ayrıca bikaç seneye kadar evlenme düşüncesi erken değil mi? çok acele etme..daha çok insan çıkacak karşına

Hayatımız böyle malesef. Evdeki durumlarım falan. Hiç girmek istemediğim konular. İlgileniyo gibi de işte.. bilemedim.

Zaten öyle yapmaya çalışıyorum. O kız gibi olmayı da asla istemem.

doğal ve kendin gibi olursan başka birşey yapmana gerek kalmaz diye düşünüyorum.onunda sana karşı ilgisi varsa gelir açıklar zaten.

doğal ve kendin gibi olursan başka birşey yapmana gerek kalmaz diye düşünüyorum.onunda sana karşı ilgisi varsa gelir açıklar zaten.

hadi inşallah. :) öyle yapıyorum. Güler yüzlü ve hanımefendiyim iş yerinde de.

madem muhabbet gelişti aranızda face den fln ekleyebilirsin bence...
ben pek olmaz gibi görmedim bu durumu öyle özellikle bişey yapmanada gerek yok..
eğer hayatında kimse yoksa bence kendiliğinden olacak bu zaten..

Ay nasil tatli duygular bunlar bir ilskinin ilk baslama donemleri cok heycanli oluyor.
Bakisindan korkuyorum falan felan dedigine gore buyuk ihtimalle sana ilgi duyuyor. Yalniz okulu bitirip evlenicem demene takildim ben. Sanki kocan hazir gibi.. Kismet isi bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…