Aşık oldum

Ayy ne güzel ya. Onca derdin, kederin içinde konunuz ne güzel geldi içimi ısıttı. Ahh gençlik ah. Güzel zamanlar, güzel heyecanlar.
Ben olsam önce kendimle tam yol ileri barışacak şeyler yapardım. Kiloluyum demişsin mesela biraz kilo vermeye çalışırdım. Kendime daha bir bakardım. Önce kendimle barışır mutlu olmaya çalışırdım ki zaten o enerji o pozitiftik dışarıdan da belli olur. Ama sakın sen açılma. İleride yüzüne vurabiliyor bazı erkekler. Sen istedin, sen başlattın vb. gibi.
Sen kendinle başla işe. Onda da birşeyler varsa sana karşı ortaya çıkar mutlaka.

Bence arkadaş aracılığı ile duyur eğer severse peşinden gelir yoksa da hayatından gider ve Unutursun ama unutma hayat risk alınca güzel..:KK68:

Ay ya rezil olursam kiloluyum bide ben öyle güzel bi kızda değilim
Karakterini çok iyi tahlil et. Şekilci yüzeysel sığ bir insansa seni kırabilir. Bazı erkekler sevgili seçiminde sadece dış görünüşe önem verirler. Yakın arkadaşlarından çocuğun beğendiği kız tipini öğrenme şansın var mı? Yani karekter ön planda diyen bir görüşü varsa yürü git ve al şampiyon derim :))) ama yüzeysel sığ bir tipse seni hiç hak etmiyor derim. Bu yorumu sadece sen kendin için güzel değilim , kiloluyum dediğin için yaptım. Not : Emin’im çok güzel ve tatlı bir kızsındır. 14-24 yaş arası bir türlü kendimizi beğenemediğimiz ergenlik dönemi oluyor . Sende o dönemdesin sanırım

Karakterini çok iyi tahlil et. Şekilci yüzeysel sığ bir insansa seni kırabilir. Bazı erkekler sevgili seçiminde sadece dış görünüşe önem verirler. Yakın arkadaşlarından çocuğun beğendiği kız tipini öğrenme şansın var mı? Yani karekter ön planda diyen bir görüşü varsa yürü git ve al şampiyon derim :))) ama yüzeysel sığ bir tipse seni hiç hak etmiyor derim. Bu yorumu sadece sen kendin için güzel değilim , kiloluyum dediğin için yaptım. Not : Emin’im çok güzel ve tatlı bir kızsındır. 14-24 yaş arası bir türlü kendimizi beğenemediğimiz ergenlik dönemi oluyor . Sende o dönemdesin sanırım
Camisin eyvallah deniycem:)

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama başka kişilerle duyurma işi bana çok çocukça geliyor. Karşı tarafa hissim varsa ve eminsem gidip açık açık söylerim. Ki yüzüne direkt söylediğim kişi de oldu. Üç günlük dünya hislerimi içimde tutamam sonra söylemedim diye pişman olurum, birini sevmek de kötü bir şey ya da utanılacak bir şey değil. Sevdiysem açık açık söylerim, geçer karşısına böyle böyle diye konuşurum, ha o kadarını yapamam diyorsanız mesaj atın. Zaten düzgün biriyse karşılık vermese bile bunu güzelce dile getirir, belki de karşılık veirir. Dalga geçer tarzda karşılık verirse de karakterini görmüş olur sogursunuz.

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama başka kişilerle duyurma işi bana çok çocukça geliyor. Karşı tarafa hissim varsa ve eminsem gidip açık açık söylerim. Ki yüzüne direkt söylediğim kişi de oldu. Üç günlük dünya hislerimi içimde tutamam sonra söylemedim diye pişman olurum, birini sevmek de kötü bir şey ya da utanılacak bir şey değil. Sevdiysem açık açık söylerim, geçer karşısına böyle böyle diye konuşurum, ha o kadarını yapamam diyorsanız mesaj atın. Zaten düzgün biriyse karşılık vermese bile bunu güzelce dile getirir, belki de karşılık veirir. Dalga geçer tarzda karşılık verirse de karakterini görmüş olur sogursunuz.
Teşekkür ederim

Aynisini lisede yasamistim gittim itiraf ettim cocuk beni reddetti. Sınıfın guzel kizlarindan biriydim ve cocuk da gercekten kimsenin gormedigi oldukca silik bir tipti ama ben sevmistim cocuk aklimla :) Okulun son haftasiydi ve ben o gunden sonra okula gitmedim seneye de sınıflar degismisti zaten . Gercekten cok utanc vericiydi emin olmadan soylememek lazim bence .

eger esasoglan sosyalist devrimci falan degil de direkt anadolu insaniysa sakın acilma :) 1~0 yenik baslarsin, havalara girebilir, vay ben neymisim bu kiz bana asiksa kimbilir daha kimler gelir bana falan :) ama artik sizin hayal gucunuze gore tamamen tesadufi :) ortamlar yaratarak yakinlasabilirsiniz sonucta o size acilir, ortam ayarlama isini samimi arkadaslar cok iyi becerir bol sans:)

Merhaba ablalarım, kardeşlerim, canlarim ben aşık oldum. Şıp sevdi bir insanım ama bu sefer harbiden aşık oldum sorun şu hayatımda hiç sevgilim olmadı birine nasıl açılırım hiçbir fikrim yok... Reddedilmekten çok korkuyorum. Eger beni istemezse bir daha yüzüne nasıl bakarım bilmiyorum. Bu arkadaş benim bölümüm de okulda da sık sık karşılaşmaya müsait bir ortam var ne olur fikir verin ben kendimi incitip rezil etmeden bu çocuğa nasıl açılayım?
Teşekkürler
Ablalarım dananın kuyruğunu kopardım. Okulun Instagram sayfalarından birine anlayacağı şekilde onu sevdiğimden bahsettim isim vermeden. Bunu gördü ve beğendi. Şimdi ne yapayım?

İlk basta ondan etkilendigini hissettir sonra Onun açılmasına ortam sagla, sözcüklere döküp açılma:) hissettir ama soyleme

Back
X