Aşık olma belirtileri

filizfilizta

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
408
219
103
Hanımlar cok yakın bir arkadaşım kafa karışıklığı yaşıyor. Is yerinde kısa bir suredir tanıdığı biriyle yakınlaşma hissediyor ama emin de değil şimdi şüphelendiği bazı durumlari yazacağım umutlanmakta haklı mı yoksa kendi kendine gelin güvey mi bir de sizden duysak??

Sabah o bindikten sonra serviste çalan şarkıya eşlik etmek
Isle ilgili de olsa muhabbeti uzattıkça uzatmak
Arkadasim onun odasına girdiginde yuz ifadesinde değişim
Bos zamanlarda muhabbet baslatmak(serviste vs)
Konuşurken yüzünün terlemesi
Arkadasim esprili biridir ve konustuklari zaman adamın cok eglendigini neselendigini söylüyor.
Serviste o bineceği zaman arkadaslari benim arkadasimin oturdugu yerin en yakinindaki yerden kalkmış sanki o gelsin otursun diye hatta baska biri oturmus o sirada ondan önce binip. Bir sure sonra o ikili yer bosalinca yine baska bir arkadasi oraya geçip sıkışan buraya gelebilir diye seslenmis yine arkadasimin oturdugu yerin yakinindaki yer icin. Yani bizim anladigimiz sanki ikisini yakin oturtma cabasi var.
Boyle ufak tefek detaylar var bana anlattığı kadarıyla aktarıyorum yorumlarsak cok seviniriim

Son düzenleme:
Daha somut şeyler lazım,mesela öğle yemeklerınde hep birlikte olmaya çalışıyor mu vs. vs.

Yok muuuuu fikir verecek birileri daha bize

Simdi sordum departmanlari ayri oldugu icin is yerinde arkadasim isle ilgili yanina gitmedigi surece görüşmüyorlarmış

Bence çok çabk ümitlenmesin , sonra üzülebilir.
Biraz daha beklesin ,koskoca insanlar zaten eğer gerçekten hoşlanıyorsa bir şekilde açılır,yemeğe çıkmayı aksam bıseyler yapmayı teklıf eder.

Suan ki anlattıklarınıza göre çok da hoşlandığını söyleyemeyeceğim

Bunlar çok aşık olma belirtisi gibi değil bence arkadaşın esprili biriymis kendince yakın olmak istiyo olabilir. Hiç aşık insanların terledigini duymadım hormonlarında bi sorun vardır çok kötü bi görüntü açıkçası

Bosuna umutlanmasini istemem tabii ama o kadar da umutsuz gelmedi bana durum. Terleme konusunda hakli olabilirsiniz ama bunu soylemek bana dusmez

Servis dışında telefonla mesajlaşma falan var mı ? İş bahanesiyle yazıp muhabbeti uzatmak gibi.

Yok henuz o kadar samimiyet oluşmamış arkadaşım işe yeni başladı zaten. Ama yuz yuzeyken hep sohbet baslatip uzatma durumu varmış.
Arkadaşının biraz beklemesini tavsiye ederim. Telefon numaraları verildikten sonra yine ordan da konuşmak için bahaneler buluyorsa ortada his var demektir. Birde adamı iş yerinden birkaç kişiye de sorup araştırsın. Belki bu muhabbet uzatma işini falan genel olarak yapıyordur. Odaya girince yüzünün değişmesi normal. Bizlerinde odasına biri girse yüz ifademiz değişir neticede. Vallaha biraz umudunu kırmış gibi oldum ama heveslenip sonra üzülmesi daha kötü olur. Az daha sabretsin. Zaten aşk varsa bir şekilde birgün ortaya çıkar :)

Evet kesinlikle :) Ben de umutlanmasin diye kesin hoslaniyordur demedim kendisine. Sonunda uzulmek var sonucta... Arkadasim da kendini cabuk kaptiran biri malesef. Numaralari var servise binecegi gun yerini soylemesi icin bizzat kendi numarasini vermis ama mesajlasma falan olmamis dedigim gibi. Ilginiz icin tesekkurler her seyin hayirlisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…