- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 358
- 36
- Konu Sahibi JaneRizzoli
Saçma bir başlık farkındayım. Ama durumu nasıl anlatacağımı da bilemiyorum bir türlü.
7 aydır devam eden bir birlikteliğim var. Flört daha doğrusu. Sürekli buluşuyoruz. Ama ilişki ilerlemiyor. İlerlemiyor ve ben gittikçe bağlanıyorum.
Ondan gelen net bir şey yok. Ona bağlandığımın farkında. Kendisi cidden iyi bir insan ama çok mıy mıy.
Aramız çok iyi. Güzel anlaşıyoruz. Fiziksel çekim de had safhada.
E bu adam neden kendini çekiyor hala?
Ve ben kendimi bu durumdan nasıl sıyırırım? Uzak durmalıyım farkındayım ama o fiziksel çekim beni öldürüyor. O da özlüyor onu da biliyorum.
Gerçi şu anki durumdan da bir şikayetim de yok. Ama çevremde çok baskı var evlilik konusunda. Ailem sürekli yeni birileriyle tanıştırma derdinde.
Kısacası, anı yaşamak istediğim zaman bu adam bulunmaz nimet. Her şey çok güzel.
İlerisini düşündüğümde de ne yapıyorum ben diyorum.
İlla her ilişkiye gelecek gözüyle bakmak zorunda mıyız?
Yaş da 33 bu arada.
Kafam çorba, yazım çorba, kusura bakmayın.
7 aydır devam eden bir birlikteliğim var. Flört daha doğrusu. Sürekli buluşuyoruz. Ama ilişki ilerlemiyor. İlerlemiyor ve ben gittikçe bağlanıyorum.
Ondan gelen net bir şey yok. Ona bağlandığımın farkında. Kendisi cidden iyi bir insan ama çok mıy mıy.
Aramız çok iyi. Güzel anlaşıyoruz. Fiziksel çekim de had safhada.
E bu adam neden kendini çekiyor hala?
Ve ben kendimi bu durumdan nasıl sıyırırım? Uzak durmalıyım farkındayım ama o fiziksel çekim beni öldürüyor. O da özlüyor onu da biliyorum.
Gerçi şu anki durumdan da bir şikayetim de yok. Ama çevremde çok baskı var evlilik konusunda. Ailem sürekli yeni birileriyle tanıştırma derdinde.
Kısacası, anı yaşamak istediğim zaman bu adam bulunmaz nimet. Her şey çok güzel.
İlerisini düşündüğümde de ne yapıyorum ben diyorum.
İlla her ilişkiye gelecek gözüyle bakmak zorunda mıyız?
Yaş da 33 bu arada.
Kafam çorba, yazım çorba, kusura bakmayın.