Aşık olmayan biri bunları yapar mı?

airplanes_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2011
4
0
36
İstanbul
Merhabalar.Merak ettiğim bir konu var.Bir erkek az sonra sayacağım eylemleri aşık olmasa bile bir kıza yapar mı?
*Otobüste giderken kızın,tutunma yerlerine boyunun yetmediği bir yerde durup,kendisine çok yakın olup ona tutunmasını istemesi(kızın tutunabileceği yerler boşaldığı zaman da "oraya geçebiliriz ama böyle daha iyi"demesi)
*Geceleri arayıp şarkılar söylemesi
*Aşk içerikli olmasa bile şiir yazması
*Bir akşam kızı bulunduğu yerden arabayla alıp,"Evine bırakacağım." deyip,İstanbul'un ayaklarının altında olacağı,boğaz manzaralı bir tepeye götürmesi.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler. :)

Yapar :)
Tavlamak istiyorsa yapar, güven kazanmak istiyordur.
Kendine çekmek istiyordur.

Aşık olduğunu hareketlerinden değil gözlerinden anlarsınız.
Size bakışından, yanınızda duruşundan..
En önemlisi yüreğiniz söyler bunu.
En önemlisi hissetmeniz.

Erkeklerin kadınları elde etmek için geliştirdikleri o kadar inandırıcı özel yetenekleri ve enteresan flört anlayışları var ki neye inanıp neye inanamayacağını şaşırıyor insan. Ama biz bayanlar onların her inceliğinin altında yontulmamış bir odun aramalıyız :) yani bunları yapmak içinde aşık olmaları gerekmez. tabi bu olmadıkları anlamınada gelmez ama bunu bu yaptıklarından anlamakta yeterli olmaz... Kendimizi bir adım geride tutmak her zaman en mantıklısı diye düşünüyorum :)

Ama dengesiz biri ve ben karar veremiyorum dost mu yoksa aşık mı olduğuna.Öneriniz var mı? :/

Var.
Siz mesafenizi koruyun ona karşı, bakın kendiniz söylüyorsunuz.
Dengesizmiş.
Yani siz bile net kestiremiyorsunuz onun hareketlerinin anlamlarını.
Mesela onu aramayın, o sizi arasın.
Yanınızda nasıl davrandığına dikkat edin, samimi mi değil mi?
Mesela sizi hergün arar mı?
Canınız sıkkın olduğunda nasıl davranır?
Bunları göz önünde bulundurun.

Back
X