Asık suratli kocam...

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.837
1.746
133
40
Bir insan dusunun karisina en az 10 gun küsen yoruldum.....ilk evlendigimiz zamanlarda tartistik mi iki gun surat asardi severek evlendik bense hakli olsamda gider gonlunu alirdim.5 yillik evliyim Bir cocugumuz var iki yasinda. Cocuktan sonra butun sevgisi cocugu oldu beni gormuyo bile. Tartistiyoruz her evde oldugu gibi beyfendi 10 gun suratjma bakmiyor küs olmadigimiz zamanlardada hep bi suratsizlasti. Bir sey sorsam adam bes kerede cvp veriyor. Masus tek maasliyim maddi sknti deyip bahaneler uretiyor. Ki oyle degil....bencil biri kendi ailesi bile bisey istediginde bin minnetle yapiyor. Hele benim ailem bsy desin istesin o da senede bir kere koye gotursunmesela bu sekilde onlarin haberi yok tabi evde tartsyoruz... Cildircammmm

Bir insan dusunun karisina en az 10 gun küsen yoruldum.....ilk evlendigimiz zamanlarda tartistik mi iki gun surat asardi severek evlendik bense hakli olsamda gider gonlunu alirdim.5 yillik evliyim Bir cocugumuz var iki yasinda. Cocuktan sonra butun sevgisi cocugu oldu beni gormuyo bile. Tartistiyoruz her evde oldugu gibi beyfendi 10 gun suratjma bakmiyor küs olmadigimiz zamanlardada hep bi suratsizlasti. Bir sey sorsam adam bes kerede cvp veriyor. Masus tek maasliyim maddi sknti deyip bahaneler uretiyor. Ki oyle degil....bencil biri kendi ailesi bile bisey istediginde bin minnetle yapiyor. Hele benim ailem bsy desin istesin o da senede bir kere koye gotursunmesela bu sekilde onlarin haberi yok tabi evde tartsyoruz... Cildircammmm
Evlilikte küslük çok kötü. Küsmek problemleri çözmüyor aksine çözümlerini erteliyor. Aynı zamanda iletişime ket vuruyor. Eşiniz tanıştığınızda ya da nilanlılıkta da böyle miydi? Rutin bir tartışma durumunuz var, sürekli bir gerginlik hali mi mevcut evde?

Benimde esim ayni daha 1 haftalik evliyken 2 gun kusmustu sebepsiz suratima bakmadi nasil yetistiyse ne gorduyse oyle gidiyo kayinpederimde 60 sinda hala kuser ama ben cok sukur bir senede duzelttim. Biraz bu konunun ustunde durman lazim ciddi bir sknti ben hep kizdim ben senin ne arkadasinim nede baska biri esinim ben senin diye hep kizdim bana kusemessin dedim ama bende hic kusmedim hep pesinde dolandirirdi simdi o dolaniyo bence uzerine git ama yavas yavas

Evlilikte küslük çok kötü. Küsmek problemleri çözmüyor aksine çözümlerini erteliyor. Aynı zamanda iletişime ket vuruyor. Eşiniz tanıştığınızda ya da nilanlılıkta da böyle miydi? Rutin bir tartışma durumunuz var, sürekli bir gerginlik hali mi mevcut evde?
Kesinlikle boyle degildiiiii

Tripli , nazlı erkek de çok çekilmez oluyor ya:işsiz:
Hakkaten ya bir tanesini 2 yıl çektim. İşte cahillik mi nedir, şimdiki aklım olsa hemen "güle güle" derdim. İnsan yeri geliyor kendini çekemiyor. Eşin de sevgilin de olsa fazla naz aşık usandırıyor. İnsanın enerjisini sömürüyor bu tipler. Sana kendini sürekli suçlu hissettiriyor.

Kesinlikle boyle degildiiiii
Noldu da bu yola başvurdu acaba? Acaba anlaşılmadığını hissettiği için sessiz kalmayı mı tercih ediyor.
Aranızdaki ilişkiyi bilmiyoruz. Konuda pek detay yok. O yüzden öneri sunamıyorum. Eğer hep böyleyse alışkanlık diyecektim ama sonradan gelişmiş ise buna neden olan bir durum var. Onu bulmak gerek. Ya da her şeyi açık açık konuşmanız lazım.

20 senelik ev biliyim . Eşim küser 9 ay yatak ayırır.

Sizinde böyle olacak...

Bu psikolojik bir şiddet. Bir nevi küsmeyi tehdiyçt olarak kullanıp sizi istediği şekilde davranmaya zorluyor. Küsülen tarafta öfke birikimine neden olabilir. İlişki için de, kişiler için de çok yıpratıcı.

Küsen adam korkunc olur ya oufff snrlendim valla nefret dderm ben kusmem kusenşde sevmem ole kolay kolay ne o ole ya

Yetişkin dediğimiz insanlara küsmek hiç yakışmazken(bence çocuklara özgü bişi) erkeklerde daha bir itici oluyor.. Allah size kolaylık versin çünkü bu yaptığı tamamen psikolojik şiddet

Mesela bsy soruyorumm kesinlikle cvp vermiyo isrr edincede kiziyo. Beyfendi küs ya cvp vermiyo. Ayni evin icindeyiz defalarca diyorum bu kadar küs mu kalnir diye yok beyfendi suratsiz sadece cocuguna neseli. Inanin bosanmayi bile dusunmeye basladim. Yoruldum artik. Iyi oldugumiz gunlerdede bi derdim olsa dinlemez mesela ne biliyim paylasim yok oyun oynar telinden bana vakit ayirmaz.

küsmek neden çocuk gibi?
birde nasil küs kalabiliyorsunuz aynı evde?
küserek hicbir sey cözülmez.
konusarak cozmek en iyisi.

Allah sabır versin annemde çekti babamdan erkeğin kuseni de Allah düşman başına vermesin.

Hakkaten ya bir tanesini 2 yıl çektim. İşte cahillik mi nedir, şimdiki aklım olsa hemen "güle güle" derdim. İnsan yeri geliyor kendini çekemiyor. Eşin de sevgilin de olsa fazla naz aşık usandırıyor. İnsanın enerjisini sömürüyor bu tipler. Sana kendini sürekli suçlu hissettiriyor.
2 yılla kurtardığına şükret yine de, evlene de bilirdin.

Kayinbabamda kaynanama kuser ikiside birbirine gunlerce konusmaz onlara cekmis

Back
X