E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
ya şekerim kusura bakma belkiş sana yardımcı olamıycam ama bana yardım etmeni rica edicem bi problemim var ama ancak yazılmış bi konuya cevap olarak girebiliyorum nası yazıcam lütfen bana yardım et
güzelim yapma bırak gitsin ya, bence sen bu ilgisiz tavırarının etkisi altında kalmışsın, sonuçta onunla geçmişte bir beraberliğiniz var sevmişsin şimdi böyle ilgisiz olması senin aklında soruı işaretleri bırakmış, şu anda da hayatında biri olmadığı için(yok demi) yine ona adapte olmuşsun, yoksa umrunda olmazdı diye düşünüyorum, boşver gitsin derim ben
yeni konu acip yazmak istiyosun anladigim kadariyla yukarda ->yeni mesaj<- yazmasi lazim...yazilarin üstünde ona tikla ordan yazabilirsin
ya çok özür diliyorum başına bela oldum ama yeni mesaj yok yani yazmıyo:1no2:
bence onun degismesi, kendisine güveni gelmesi seni etkilemis. önceden beraberken,
galiba o sana daha cok ilgi gösteriyormuski, simdi yeniden bir araya geldiginizde ilgisiz
davrandigi icin zoruna gitti. yani sana eskisi gibi davranmadigi icin sende onu kiskandigini
ve onu sevdigini farkettin, veya öyle saniyorsun.bi düsün eger yine o eskisi gibi olsaydi,
sen onu hic düsünmeyecektin, kiskanmayacaktin. bence kendini kandirma "onu seviyorum"
diye, sende onu pek umursama, mesaj atma, ilgisiz davran, bakalim o ne yapacak?
ben neden buluştuğunuzu da anlamadım ki 6 ay sonra
üstünde bu kaadr düşnmesen akışına bıraksan, mesajına cevap bile atmamış eğer senin gbi hissetseydi bir saniye bekletirmiydi, şimdiden sonra bahane üretip cevap yazsa ne önemi varki, bence o günü unutup bitti diye düşünmelisin, yoksa daha fazla üzülürsün , o kadar da zorki of walla insanın aklı bulanık olunca kim ne derse boş gibi, sen kendi kendini ikna etmelisin
ya bence platonik_ask ve kays haklı katılıyorum onlara. yani siz hiç buluşmasaydınız böle bişi olacak mıydı?.. peşinden koşturmuşsun şimdi sen koşuyosun.. akışına bırak her şeyi. gene gördüğün ilgiyi bekliosun ondan ama bence boş. en azından bence böle.
bi gelişme var mı?nedense merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?