asikmi ne bu ? ooof

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
selam kizlar su aralar icim baya bi daraliyo :S acilip sizden bi kac fikir almak istedim :S
ben 6 ay önce biraktigim sevgilime yine döndüm...ozamanlar sevgilimi sevmedigim sevemedigim icin birakmistim..dün uzun zaman sonra yine bulustuk günümüzde güzel gecti sinemaya park yemek fln derken bi günü devirdik..amaa olaay suu kii..hersey biraktigim gibi kalmamis evet biraktigim saf sevgilim cok degismis kendine güveni gelmis..belli etmiyodu ama cok soguktu bakislari bana..ayrilidigimiz zaman icinde bi kizla berabermis fazla sürmemis iliskileri sevmedim biraktim dedi ..KISKANDIM EVET.. kabul ediyorum ama kiskanmak askmidirki ? birde yakin bir kiz arkadasi edinmis baya ondan bahsetti en cok o zoruma gitti :S kizla resmen samimi hallerini canlandirdim aklimda vee cok bozuldum :S oooof ben asikmiyim degilmiyim önceden hic bukadar düsünmezdim simdi niye bukadar düsünür oldum :S ve önceden arayip soran kisi cok umursamaz olmus..dün msj attim ona bile cvp vermemis..acaaba benden hirsinimi aliyo sadece yoksa kacan kovalanir modundami ooof bilmiyorum...tartismakda istemiyorum butün sucu kendimde buluyorum diyorum bitirmeseydim hala eskisi gibi kalirdi ama ozamanda bu kadar düsünürmüydüm -->Onu ???senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Son düzenleyen: Moderatör:
ya şekerim kusura bakma belkiş sana yardımcı olamıycam ama bana yardım etmeni rica edicem bi problemim var ama ancak yazılmış bi konuya cevap olarak girebiliyorum nası yazıcam lütfen bana yardım et

ya şekerim kusura bakma belkiş sana yardımcı olamıycam ama bana yardım etmeni rica edicem bi problemim var ama ancak yazılmış bi konuya cevap olarak girebiliyorum nası yazıcam lütfen bana yardım et

yeni konu acip yazmak istiyosun anladigim kadariyla yukarda ->yeni mesaj<- yazmasi lazim...yazilarin üstünde ona tikla ordan yazabilirsin

güzelim yapma bırak gitsin ya, bence sen bu ilgisiz tavırarının etkisi altında kalmışsın, sonuçta onunla geçmişte bir beraberliğiniz var sevmişsin şimdi böyle ilgisiz olması senin aklında soruı işaretleri bırakmış, şu anda da hayatında biri olmadığı için(yok demi) yine ona adapte olmuşsun, yoksa umrunda olmazdı diye düşünüyorum, boşver gitsin derim ben

güzelim yapma bırak gitsin ya, bence sen bu ilgisiz tavırarının etkisi altında kalmışsın, sonuçta onunla geçmişte bir beraberliğiniz var sevmişsin şimdi böyle ilgisiz olması senin aklında soruı işaretleri bırakmış, şu anda da hayatında biri olmadığı için(yok demi) yine ona adapte olmuşsun, yoksa umrunda olmazdı diye düşünüyorum, boşver gitsin derim ben

evet yok :( diyosun ask degil sadece ilgi yani :S hmm olabilir :S okadar karisikki aklim :S

yeni konu acip yazmak istiyosun anladigim kadariyla yukarda ->yeni mesaj<- yazmasi lazim...yazilarin üstünde ona tikla ordan yazabilirsin

ya çok özür diliyorum başına bela oldum ama yeni mesaj yok yani yazmıyo:1no2:

bence onun degismesi, kendisine güveni gelmesi seni etkilemis. önceden beraberken,
galiba o sana daha cok ilgi gösteriyormuski, simdi yeniden bir araya geldiginizde ilgisiz
davrandigi icin zoruna gitti. yani sana eskisi gibi davranmadigi icin sende onu kiskandigini
ve onu sevdigini farkettin, veya öyle saniyorsun.bi düsün eger yine o eskisi gibi olsaydi,
sen onu hic düsünmeyecektin, kiskanmayacaktin. bence kendini kandirma "onu seviyorum"
diye, sende onu pek umursama, mesaj atma, ilgisiz davran, bakalim o ne yapacak?

ben neden buluştuğunuzu da anlamadım ki 6 ay sonra
üstünde bu kaadr düşnmesen akışına bıraksan, mesajına cevap bile atmamış eğer senin gbi hissetseydi bir saniye bekletirmiydi, şimdiden sonra bahane üretip cevap yazsa ne önemi varki, bence o günü unutup bitti diye düşünmelisin, yoksa daha fazla üzülürsün , o kadar da zorki of walla insanın aklı bulanık olunca kim ne derse boş gibi, sen kendi kendini ikna etmelisin

bence onun degismesi, kendisine güveni gelmesi seni etkilemis. önceden beraberken,
galiba o sana daha cok ilgi gösteriyormuski, simdi yeniden bir araya geldiginizde ilgisiz
davrandigi icin zoruna gitti. yani sana eskisi gibi davranmadigi icin sende onu kiskandigini
ve onu sevdigini farkettin, veya öyle saniyorsun.bi düsün eger yine o eskisi gibi olsaydi,
sen onu hic düsünmeyecektin, kiskanmayacaktin. bence kendini kandirma "onu seviyorum"
diye, sende onu pek umursama, mesaj atma, ilgisiz davran, bakalim o ne yapacak?

hmm evet önceden asiri ilgisinden bunaliyodum... aslinda hic iliskilerimde üstüne düsen ben olmam ama iste bunda ben bitiridigim icin kendimi sorumlu hisediyorum..

ya bence platonik_ask ve kays haklı katılıyorum onlara. yani siz hiç buluşmasaydınız böle bişi olacak mıydı?.. peşinden koşturmuşsun şimdi sen koşuyosun.. akışına bırak her şeyi. gene gördüğün ilgiyi bekliosun ondan ama bence boş. en azından bence böle.

ben neden buluştuğunuzu da anlamadım ki 6 ay sonra
üstünde bu kaadr düşnmesen akışına bıraksan, mesajına cevap bile atmamış eğer senin gbi hissetseydi bir saniye bekletirmiydi, şimdiden sonra bahane üretip cevap yazsa ne önemi varki, bence o günü unutup bitti diye düşünmelisin, yoksa daha fazla üzülürsün , o kadar da zorki of walla insanın aklı bulanık olunca kim ne derse boş gibi, sen kendi kendini ikna etmelisin

aslinda yolarimiz kesisti..sözlestik öylesine bulusalim dedik..ama sonunda yine beraber olalimi diye o sordu bende o an istedim :( yanlis bi kararmi ???? oof... dogru diyon bak hala cvp yok konusmam lazim onla sanirim...böyle gitmez

ya bence platonik_ask ve kays haklı katılıyorum onlara. yani siz hiç buluşmasaydınız böle bişi olacak mıydı?.. peşinden koşturmuşsun şimdi sen koşuyosun.. akışına bırak her şeyi. gene gördüğün ilgiyi bekliosun ondan ama bence boş. en azından bence böle.

evet haklisiniz kizlar bulusmasaydim aklimda olmaya firsati bile olmazdi...arayip onu simartigimi düsünüyorum...aramicam böyle oyunlarla iliski yürümez:S:oklava:

afferin ya valla bırak o arasın aramassa da üzerinden bir süre geçtikten sonra unutursun(inşallah) =)

kaçan kovalanır. şimdi o kaçıyo. hiiç vicdan azabı çekme zaten sevmediğin için ayrılmışsın, boşver bırak o yoluna gitsin sen yoluna git...

bi gelişme var mı?nedense merak ettim :)

kiiz sormaa ben salakligima doymiyarak yine arim dedim icimde kalcakyaa neyse teli bile kisa keserek 10 dk sonra msne gelcem diyerek kapatirdi...ayy onu birak msne girdi dedim ne oluyo niye arayip sormadim fln bana bahaneler anlatmaya basladi bilmem aramista ben nasil görmüyosam...bide tam tartisiyoz birden demezmi yemek yigcem istersen bekle istersen bekleme dedim artik bukadarida fazlaa agzima geleni yazdim dedim biti buraya kadarmis...fln filaan ... hala aramadi..bide duyuyorumki bu aralar disco barlara cok takiliyomus aman ne hali varsa görsün .....

Back
X