Aşıkta Değilm :(

princesse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
41
0
36
İstanbul
Bizim buralarda oturan bir çocuk var 20 yaslarında izmire deplasmana gitmiş nişanlısıda yanındaymış dönüşte trafik kazası geçirmiş nişanlısı ölmüş. İnternette falan haberleri de var. Çocuğun kendisini de şuanda yoğun bakımdan yeni çıkarmışlar bilincinin açılmasını falan bekliyorlarmış ona üzüldüm yani nişanlısının öldüğünden haberi bile yok. Çocuk yakısıklı falan ama hoşlanmıyorum neden üzüldüğümü de bilmiyorum ilk defa oluyor böyle birşey bana böyle anlatınca rahatlıyorum 1-2 saat sonra tekrardan kafama takılıyor böyle kendisini bizim buralarda görmek istiyomuşum gibi birşey hissediyorum kendime soruyorum neden böyle birşey istiyorum diye ama cevap alamıyorum hoşlansam falan anlıcam ama öyle birşeyde yok. Her an aklımdalar sanki. Aşk şarkıları falan vs. bu tür şarkılar çalınca onlar aklıma geliyor bilmiyorum ama neden böyle ama çok kötü bir durum . Napıcam ben yaa

Hani onun için bu kadar çok üzülüyorum aşık mıyım diyorum değili. Evet sen de haklısın aşık olmak gerekmiyor ama genelde birisinin yakınları öldüğünde bu kadar çok üzülmezdim şimdi ise hep aklımdalar inş. zamanla gider.

eee insan haliyle etrafında görmeye alışkın olduğu birilerinin başına kötü bir olay geldiğinde üzülür bence üzülmesi değil üzülmemesi anormal bir durum

Bence siz o çocuktan hoşlanıyordunuz. O yüzden şu anda böyle düşünüyorsunuz.

Aynı kişiden bahsediyorsanız eğer o kız benim bir arkadaşımın kuzeni.

Evet çok acı bir şey.

Çok zor bir durum.

Siz o çocuğu çok fazla düşünmemeye çalışın. Çünkü böyle bir travmadan sonra o çocuk uzun süre kimseyle ilgilenemez.

Siz de üzülürsünüz.

Gerek yok

bahsedilen olay aylar önceydi yanlış hatrlamıyorsam ?
sevgiliside mankendi eğer bu olay değilse bile uzak durun toparlanması lazım

cnsu Evet aynı olaydan bahsediyoruz. Kendisi hala hastenede diye biliyorum. Bu durumlarda en iyisi düşünmemek ve unutmaya çalışmak. Gercekten insanın en sevdiğini kişiyi kaybetmesi ve buna alışması çok zor.

üzülmüşsün cnm etkilermişsin ondandır..farkında olmayabilirsin ama asla aşkla ilgisi yok.

Evet aşkla ilgisi yok ama neden böyle oldu yanii hiç böyle birşey olmazdııı ilk oldu bu.! çok kötü bir durum cidden her 2 taraf içinde.

bunun bence a$kla alakasi yok,benimde ba$ima gelir ölen biri tanidigimsa ki cok yakinim olmasi gerekmez ,sürekli aklima gelir..kadin veya erkek fark etmez.bir süre sonra kendiliginden unuturum.seninde öyle olur umarim.

belliki yasananlardan etkilenmissin
bunun askla hicbi alakasi yok

ondan uzak durmaya bak cnm...

adı mustafaydı galiba futbolcu kendisi değil mi?

yanlışta hatırlıyo olabilirim,allah tekrar acil şifalar versin,nişanlısına da allahtan rahmet diliyorum.

Masal ' Anlayamadım burda princessenin anlattıgı olaydaki kız senin arkadasının kuzenimi ?

Son düzenleme:
bunun askla ne alakası var?
üzülmek için asık olmak mi lazım?
etkilenmissin,nişanlısını kaybettiği için..uzulmussun...bu kadar yani..

bence olaydan etkilenmişsn canım zamanla unutursun mümkün olduğınca aklına getirme geldiğindede dikkatini dağıt

canım tek kelimeyle olayın etkisi altında kalmışın bence hepsi bu...

kuzummm_21
Evet cnm doğru hatırlıyorsun.

Nişanlısını falan kaybetmiş yani üzüldüm bilmiyorum yani dediğiniz gibi etkisinde fazla kaldım galiba. Çünkü kendisi bizim burada oturuyor ve hemen hemen hergün görüyodum konuşmuşluğum bile yok, yani bu derece üzülmemi garip bulduğum için sizlere anlatmak istedim. Belkide hiç beklemiyceğim kişinin böyle olaylar yaşaması beni etkilemiştir bilemiyorum. Düşünmemeye çalışcam İnş. zamanla geçer diye umuyorum.

Son düzenleme:
Sizinle böyle konuşmak gerçekten rahatlatı arkadaşlar. Yorumlarınız ve önerileriniz için tşk ederim.

Son düzenleme:
AŞK değil tabii ki bu
İnsanız sounuçta
hiç tanımadığımız insanlarada
bazen üzülüp ağlayabiliyoruz.
hassas bir konu sonuçta bu
bak olayı şimdi senden duydum
ölen kızada hastanede olan kişiyede üzüldüm...

Fazla etkilenmişsin ve bilinç altına yerleşmiş tatlım
Bu durum tamamen ondan sen rahat ol
farklışeylere yönel hayat bu hepimizin başına gelebilir

etkilenmissiniz iste onu yeniden diri canli bi sekidle görmek istiyorsunuz
normal bence allah sifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…