Asıl evde kalmis benim

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
28 yasinda olmama 2 ay var basimdan bir nisan gecti iyiki gecti cunku evlenseydim bosanirdim biliyorum o adam ve anasindan kurtuldum..... ama bana bisey oldu garip derecede umudumu kaybettim birdaha ne ask kapimi calar ne de mutlu olabilirim yolun sonuna geldim.. Artik manyak bisey oldum herkese potansiyel koca gozu ile bakiyorum ama hep evli cikiyolar gozume kestirdiklerim eee heralde o yasta bekar olsa bile evlenip ayrilmis cocuklu felan olur karsima cikanlar diyorum.. Yalnis anlasilmasin nisanlanmis olabilir ama ben daha once evlenmis yuva kurmus bi adamla yapamam bastan konusur hic gorusmem umut vermem.. Kotu bisey oldugundan degil sadece ben yapamam simdi ters ters yazmayin buraya diye diyorum :) tersleyeceklerede simdiden saygilar ;) neyse demem o ki ask mumkunmudur halaaa 30 yas usttu yakisikli ve hic evlenmemis bekar varmidir halaaaa :D guldugume bakmayin umudumu kaybettigimden dalgaya vuruyorum aslinda hic birseyi boyle hayal etmesmistim ergen yillarimda ben.. cok buyuk bi askla evlenip mutlu olacaktim ilerde ve 28 oldum ya 28 cevremdekilerden biri gecen yanimda telefondan face giriodu ve bi espiri yapti '30 yasinda zorla koca bulmus canim askim diye face resim atmis hahahah'' die guldu bende icimden gecirdim banada boyle gulerler heralde bu saatten sonra :( :( ah gencligim geri gel

Gençliğim geri gel mi ?
Kendinize gelin lütfen,siz hala gençsiniz.28 yaş nedir yahu yarısında bile değilsiniz hayatın.
Ayrıca evlenmeye bu kadar da takmayın,etrafınızdakileri hele hiç dinlemeyin.Canınızı sıkmak için her şeyi yapıyor bazıları.

Ay benim "üf ne evlencem bee" diyen tüm arkadaşlarım + erkek gibi konuşan davranan arkadaşım da dahil hepsi evlendi çoluk çocuğa karıştılar.
Düğün doğum görmekten gözüm kanadı.
Bu bir süreçti geçti, bence mevsimden ya insanın içi kararıyor kış gelirken.
Ve emin ol ne kadar çok istersen o kadar zor oluyor.
Akışına bırak.

Aşkın yaşı yok bence. Sadece 25ten sonra daha mantıklı kararlar alınıyor, ki bu da erken evlenip köle olmaktan kat kat iyidir. Yapılacak çok şey var, bence evlilikten önce kariyer daha rahat yapabilirsiniz. Olumlu bakın bence şartlarınıza :)

Negüzel işte bekarsın tadını çıkart.

Çıtırsın daha çıtır menopoza girmene az zamsn kalsa çocuğum olsa diye tutuşsan anlarımda

Ohoo gez toz keyfine bak

Ay benim "üf ne evlencem bee" diyen tüm arkadaşlarım + erkek gibi konuşan davranan arkadaşım da dahil hepsi evlendi çoluk çocuğa karıştılar.
Düğün doğum görmekten gözüm kanadı.
Bu bir süreçti geçti, bence mevsimden ya insanın içi kararıyor kış gelirken.
Ve emin ol ne kadar çok istersen o kadar zor oluyor.
Akışına bırak.
Ah bu ben kendimi nerelerde bulsam :) yalnizlikta guzel aslinda kendini sevio insan kendini bilio tek kalinca ama ozenmek ah o ozenmek gelinliklere ... Kart gelin olacagima hic olmim ya :(

Bende kırk yas ustusun sandim. Zaten erkeklerde otuzdan once evlenmiyor rahat ol. Erken evlenince basin goge ermiyor bak şekil 1a ÷ben.

Kiz moralimi yerle bir ettin bende ayni yastayim ve bekarim:işsiz:
Hayirliysa gelir bulur degilse gider kaybolur yapacak bisey yok:KK14:

Bende kırk yas ustusun sandim. Zaten erkeklerde otuzdan once evlenmiyor rahat ol. Erken evlenince basin goge ermiyor bak şekil 1a ÷ben.
Oyle deme kiz :) isin acikcasi eski nisanlimla yanyana gelemiodum hani oyle elele gezmisligimee fazla yok ama genclik gitti ellden ben hevesim de yok :(

Bir tanıdık 37 yaşında 42 yaşında hiç evlenmemiş birisi ile evlendi

Hiç de evde falan kalmamışsın zaten 30 altı evlenen az

Back
X