- 7 Şubat 2011
- 860
- 333
- 123
28 yasinda olmama 2 ay var basimdan bir nisan gecti iyiki gecti cunku evlenseydim bosanirdim biliyorum o adam ve anasindan kurtuldum..... ama bana bisey oldu garip derecede umudumu kaybettim birdaha ne ask kapimi calar ne de mutlu olabilirim yolun sonuna geldim.. Artik manyak bisey oldum herkese potansiyel koca gozu ile bakiyorum ama hep evli cikiyolar gozume kestirdiklerim eee heralde o yasta bekar olsa bile evlenip ayrilmis cocuklu felan olur karsima cikanlar diyorum.. Yalnis anlasilmasin nisanlanmis olabilir ama ben daha once evlenmis yuva kurmus bi adamla yapamam bastan konusur hic gorusmem umut vermem.. Kotu bisey oldugundan degil sadece ben yapamam simdi ters ters yazmayin buraya diye diyorum :) tersleyeceklerede simdiden saygilar
neyse demem o ki ask mumkunmudur halaaa 30 yas usttu yakisikli ve hic evlenmemis bekar varmidir halaaaa
guldugume bakmayin umudumu kaybettigimden dalgaya vuruyorum aslinda hic birseyi boyle hayal etmesmistim ergen yillarimda ben.. cok buyuk bi askla evlenip mutlu olacaktim ilerde ve 28 oldum ya 28 cevremdekilerden biri gecen yanimda telefondan face giriodu ve bi espiri yapti '30 yasinda zorla koca bulmus canim askim diye face resim atmis hahahah'' die guldu bende icimden gecirdim banada boyle gulerler heralde bu saatten sonra
ah gencligim geri gel