Asıl şimdi utanıyorum...Bana Hergün Senin Gözlerinle Bakan Bir Oğlumuz Var

audrey2016

" oğlum ,eşim herseyim... "
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
1.127
634
648
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/639909-bebegimi-istemiyorum.html

Aylar once suan oturduğum yerde ağlayarak sımdı göğsümde mışıl mışıl uyuyan her nefes alısını hıssettıgımde sukrettıgım bebegımı ıstemedıgımı yazmıştım o kadar cok destek aldım kı burdan cok teşekkür ederım herkese suan bu duruma gelecegımı aylar once deseler ınanmazdım son dakikaya kadar ıstemedıgım bebegımı saglıkla bana bagısladıgı ıcın Allah ıma sukurler olsun .

Gercektende suan o zaman nasıl ıstememısım dıye cok utanıyorum ama hamılelık cok başka bırsey hele psıkolojık bır rahatsızlık gecırdıysenız Allah ıma sukurler olsun kı o gunlerımden en ufak bır kırıntı bıle yok artık anneyım ve bana ıhtıyacı olan ve benımde ona ıhtıyacımın olduğu bır oğlum var kucağıma aldığım andan ıtıbaren o kadar degıstı kı hersey yenıden tertemız dogdum sankı hayatımdaki hersey yenıden başladı oğlumla başka bırı olarak.

Şımdı dusunuyorumda yenıdoğan sarılığı gecırdıgı zaman kuvözlerde günlerce kalışımız gozundekı bandı ıstemedıgı ıcın dakıkalarca aglayısı ısın tedevısınde ara ara çıkarmamız gerektıgını uyarılmadığımız ıcın vücudunda çıkan kızarıklıklar o mınıcık elındekı serumunu düşündükçe ıcımden bırsey kopuyor topuk kanı alındığında asısı vurulduğunda ıkıncı sarılık ıcın hastaneye yattığımızda doğumhanede bızden uzak koluna damar yolu açılırken ağlamasını düşündükçe tekrar yasayıp ağlıyorum asıl depresyon o an yasadıklarımmıs evladımın degıl benım canım yansın dıye dua etmekmıs yavrum benım Allah kimseye yasatmasın evlat cok başka bırsey 8 aylık doğum yaptım yüksek tansiyondan dolayı tansıyonlarım yerı geldı 20 ye cıktı neler yasadım ama degdı sımdı deseler aynı hastalıkları yasayacaksın tekrar doğururmusun 10 kere 100 kere 1000 kere evet derım sımdı bebegımden cok utanıyorum her gozlerıne baktığımda ozur dılıyorum ınsallah benı bır gun Allah ımda bebegımde affeder burdan bana yardımcı olan herkese cok teşekkür edıyorum ıyı kı varsınız...

Son düzenleme:
aldırmadığın için çok sevindim ve mutluluğuna ortak oluyorum ,evlat çok ama çok değerli varlık bende her gece mevlama şükür ediyorum
onun yüzünü gördükten sonra insanda ne acı kalıyo nede dert kalıyo allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşaallah

Canim yaa cok duygulandim Allah evladini sana , senide ona bagislasin.uzulme hatanin neresndn donersen kardir. Srn zaten hatani ankamssn fazla soze gerek yok. Allah a emanet olun bol bol dua edin :)

aldırmadığın için çok sevindim ve mutluluğuna ortak oluyorum ,evlat çok ama çok değerli varlık bende her gece mevlama şükür ediyorum
onun yüzünü gördükten sonra insanda ne acı kalıyo nede dert kalıyo allahım evlatlarımızı bizlere bağışlasın inşaallah

Allah ım ıyı kı bana oyle kotu bırseyı nasıp etmedı bunun ıcın omur boyu herseyde olduğu gıbı bundad esıme mınnettar kalacağım esım olmasaydı bebegımde olmazdı ben canım cok kıymetlı sanıyordum sana yemın ederım ameliyattan cıktıgımda o kadar cok ağrım oldu kı anlatamam ama bır ıkı defa bebegımı her kucağıma alışımda ağrılarım gıttı bebegıme bakacağım dıye sadece amelıyat olduğum gun yattım onun harıcınde bır gun bıle yatmadım canından daha degerlıymıs evlat cok tatlı canının ,ıcının parçası ....

Canim yaa cok duygulandim Allah evladini sana , senide ona bagislasin.uzulme hatanin neresndn donersen kardir. Srn zaten hatani ankamssn fazla soze gerek yok. Allah a emanet olun bol bol dua edin :)

Ne mutlu bana kı Allah ın sevdıgı kuluymuşum bana bu duyguyu tattırdı

Ne mutlu bana kı Allah ın sevdıgı kuluymuşum bana bu duyguyu tattırdı

Kesinlikle.. iyiki o hataya dusmemissn.. evladi olsun diye doktr doktr dolasan yillarca dualar edenler vs.. :( bunlarn hepsini biliyosn zaten.. mutlu huzurlu olun insaallah ve hayirli saglikli bir evlat olur..

Allah sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin. Eşinize ve size çok uzunn ömür versin ki bebeğinizin her mutlu anında yanında olun.. Üzülmeyin pişman olmuşsunuz işte.. Üzülmenin anlamı yok artık geçmiş gitmiş..
Allah bebeğinize sağlıklı uzun başarılı bir ömür nasip etsin:nazar:

Ben bile isteyerek hamile kalmama rağmen, hamilelik psikolojisi ile bu bebeği istemiyorum dediğim zamanlar geçirdim. Gerçekten yaşamayan bilemiyor, hamilelik dışardan göründüğü gibi kolay değil, çok zor bir süreç. Bu yüzden hiç üzülme, hiç utanma. Ne mutlu sana ki oğluşun artık kollarında. Allah ona sağlık versin, size de hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin.

"Bana hergün senin gözlerinle bakan bir oğlumuz var" başlığını anlamadım bir tek özür dilerim ne demek bu :S

Ben bile isteyerek hamile kalmama rağmen, hamilelik psikolojisi ile bu bebeği istemiyorum dediğim zamanlar geçirdim. Gerçekten yaşamayan bilemiyor, hamilelik dışardan göründüğü gibi kolay değil, çok zor bir süreç. Bu yüzden hiç üzülme, hiç utanma. Ne mutlu sana ki oğluşun artık kollarında. Allah ona sağlık versin, size de hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin.

"Bana hergün senin gözlerinle bakan bir oğlumuz var" başlığını anlamadım bir tek özür dilerim ne demek bu :S

konu sahibinin çocuğunun gözleri, eşinin gözlerine benziyomuş.

Allah sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin. Eşinize ve size çok uzunn ömür versin ki bebeğinizin her mutlu anında yanında olun.. Üzülmeyin pişman olmuşsunuz işte.. Üzülmenin anlamı yok artık geçmiş gitmiş..
Allah bebeğinize sağlıklı uzun başarılı bir ömür nasip etsin:nazar:

Amın cok saolun teşekkür ederım ...

Amın canım cok saol .Gercekten cok zor bır süreç Allah yardımcısı olsun butun hamılelerın oğlum nıhayet kollarımda ve babasından cok oğluma asıgım ben :) oğlumun gozlerı o kadar cok esıme benziyor kı anlatamam bırebır sankı esıme bakıyorum o yüzden yazdım sanırım ateş ve su fılmının fragmanında duymuştum bıze cok uyuyor o yüzden yazdım

Onu anladım da, konudan önce başlığı görünce aklıma ilk gelen evlilik dışı bir bebek olduğuydu. Ama eşine yazmış, neden böyle özel bir cümle kurmuş onu merak ettim.

Yok bebegım evlılık ıcı :) esımın goz yapısı cok hoşuma gıdıyor en cok gozlerını begenıyorum oğlumun gozlerıde bırebır benzedıgı ıcın yazdım başka bır anlamı yok

Back
X